Nu ser jag snart ljuset..haha


En naken tjej

Jag lämnade kvar den här i Grebbestad! Oljefärgen torkade ju aldrig.. Och nu har jag inte hunnit skaffa ett nytt staffli. Men såhär blev första försöket. En naken tjej! Ha ha. Xoxo


Hej då måndag!

Måndag, inte min favorit. Men den försvann snabbt. Hann tom med nya bc-passet. På långfredag är det lesmills maraton, det blir kul! Heey, nu börjar ja komma i rätt banor igen. Mår inte alls bra av att inte röra på mig märker jag när jag väl gör de.

Ikväll har jag varit hos becka en sväng.. Sedan tog jag taxi hem. Nu ska ja krypa ner. Varför blev jag ingen morgon människa? Jag blev nattuggla.. Jaja. Godnatt iaf! Xoxo


Hej då fjällen!

Då blev det dags för att lämna Sälen.. Sitter ute i en sol stol o väntar på att åka. Känner mig rätt färdig måste jag säga. Träningsvärk i benen och magen. Benen pga snowboard och magen för att jag åkte på nån slags matförgiftning igår. Spenderade kvällen på toaletten och sängen.. Det var nog tex mex buffén som jag absolut skulle ha! Haha. Nu är jag lite utmattad men det går över.

Nu kör vi en totalt fullbokad vecka på jobbet!

Xoxo


Stöten, afterskii, sol och päroncider!

Vilken dag jag har haft!! Blå himmel, inte ett moln.. Stöten-åkning med Branting. Vi tappade bort varandra hela tiden.. Haha. Afterskii, i Stöten och Högis! Jag är inte så himla förtjust i festandet här.. Gubbgäng som trycker upp likadana tishor med jäger sjalar på huvet.. njaa, lite kryssning över det hela! Men drag är det..

Det svider lite i ansiktet.. Googles brännan sitter som den ska. Ikväll har vi tittat på letters to juliet. Nu vill jag flytta till Italien.

Sista åkningen imorrn... Förstår inte hur jag orkade åka i en hel vecka förr!

Xoxo!!


Sälen

Nu har jag åkt på minisemester till Sälen. Det är vår här också.. 11 grader varmt. Tycker bättre om att åka i plusgrader.. Hoppas på mera sol imorrn. Då tänkte jag hälsa på Branting i stöten, vi bor i Tandådalen.. Gångavstånd till backarna. Senast jag var här var med Corona tjejerna. Det var riktigt roliga tider. Ville hoppa in bakom baren i wärshuset idag!

Nu måste jag sova så jag orkar massa mera åkning imorrn! Träningsvärk i vaderna är på ingång..

Xo!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/68321/images/2012/pic_195126925.jpg" class="image">


Hej hjärtan!

Har precis börjat mobilblogga nu. Inser att jag inte har tid att ladda in bilder o göra om i datorn. Det får bli kortare inlägg härifrån istället. Med lite halvsnygga bilder ibland. Aja, nog om de.

Kom hem igår vid sjutiden. Dukade upp räkor och rosé.. Alex kom på besök och vi kollade tv och blev propp mätta! Nu är det mycket planer på gång.

Idag har jag jobbat och jobbat. Fick ett förskott på vår
Säljtävling.. Ett par Marc by Marc Jacobs solisar! Nu ska jag bara visa att jag är värd dom också.

Har packat lite.. Ons kväll åker jag till Sälen. Sjukt att Mathilda och jag lyckades pricka in samma vecka med våra familjer. Hur kul kommer vi inte att ha!! Lite fjälls, afterskii.. Men mest längtar jag efter att åka snowboard faktiskt. Kan vara bland det roligaste jag vet.

Godnatt hjärtan! Xoxo


Niorätters

Vad gör man en vit helg? Jo idag har jag målat med olja på staffli, jättekul! Det kommer jag fortsätta med. Sedan var vi fått gäster här på kvällen. Ätit en niorätters avsmakningsmeny bestående av 5 förrätter: löjromstoast, vitlöksgratinerade havskräftor, räkcocktail, parma&melon.. Och mitt bidrag; Råbiff! Sedan 4 efterrätter: friterad cemembert, hallonmousse, ckokladfondant och glass med nötsås. Nu ligger jag i matkoma.. Ajaj! Haha. Xoxo


Västkusten heela helgen.

Heej på er! Nu drar jag ner till västkusten och grebbestad över helgen.
Jag ska laga råbiff och måla, det ni ;)
Några pw:s vid havet blir också. Ska köpa med färska räkor hem för en myssöndag.

Beställde en skinnjacka igår. Vill ha den nununu..



Hej då Örebro!
xoxoxo

Effektiv onsdag

Heej Lillördag! Jag vill ut och promenera i solen.. har en kafferast här på jobbet. Skönt med lite lugnare tempo en dag som denna. Ska ha en sån där effektiv dag idag.. har massor av saker att fixa.

Har jobbat väldigt sent två dagar i rad nu. I går blev jag bjuden på tacos, popcorn och dipp.. mm!
Och imorrn ska ja bjuda på tacogratäng. Livets mat!

Aja.. back to work!



xoxoxo

Se till det du har!

Det är ett högt tempo i mitt liv just nu. Förra veckan var ja knappt hemma alls. Färgkurs/ killinspirationskväll i sthlm. Bodde på Sign.. mysigt! Vidare till karlskoga för att få håret fixat av mamma. Tillbaka till örebro för att få mer fix av Sara. Utgång i lördags, FRMS och Strömlös.
Igår promenerade vi till Naturens hus för sen lunch. Solen skiner och det är värme i lufte
Det här är årets bästa tid.

Nu kan det bara bli bättre. Har massor av planer. London är bokat i Valborg.. som jag längtar!

Ibland är jag trött på livet, och igår sa en vän såhär;
"Se till det du har, istället för det du saknar" För du har mycket rikt i ditt liv.
Det är så sant. Ibland fokuserar man för mycket på saker och ting som är dåligt.
När man har så mycket bra.. "det är så lätt att halka snett".











Jaja.. ny hårfärg igen! Nu ska ja försöka vänja mig och inte panikfärga över! haha.

xoxox