Kommer inte på någon rubrik..

Varför har jag inte packat och tvättat mitt hår ännu ? Jag är så dötrött att jag borde göra det snart. När jag äntligen klackat hem slocknade jag direkt framför idol och vaknade nåra timmar senare.. hungrig och .. trött.
Imorrn ska jag dra till malle i Karlstad. Kolla in hennes nya lya och dra en shoppingrunda på stan. Kvällen är väl inte riktigt bestämd.

Shit, denna vecka har varit mycket. Jag är nyfrisk från veckan innan och med det i bagaget blev det ganska hårt att inte ha en enda ledig kväll. Har tränat en del inför visningen på tors nästa vecka. Jag försöker fötränga det än så länge.. gaah.

Hittade denna bild från Emelies blogg. Kräftskivan ute i djursholm.
Tack för den kvällen tjejen!
image496
Titta vad mys vi hade!

(Och för den som undrar; så var det BB klas som raggade på Branting i Grebbestad. Men hon dissade och fick mig och kocken, dubbelt upp, med sig hem istället. )

Kram J

Dagens outfit

image495
Facehunter.blogspot.com

OBS: Kolla pjucksen!

Buss underhållning

image493
Detta är vad jag gör på mina bussresor, VARJR DAG! Jag är stolt ägare av alla tidningar som kommer ut. Till slut sjunker jag t o m till se&hör. Men tidningar är kul att ha..

Jag köpte aldrig varken Replay Bootsen eller de från Bianco. Istället föll jag för rågummi-trenden och köpte ett par boots, med rågummi-sula från Vagabond. Dixi var namnet och jag är in love! Det tråkiga är att de inte alls är lika sköna som de andra..

Hittade ingfén bra bild på dem, och kameran är noll laddad..
så typ såhär ser de ut, om någon missat dem.

image494

Godnatt
Kram J

Beslutsångest

image492
Har lagt undan de här skorna, i just den här färgen. Först var jag inne på svarta, men tyckte att de beigea var lite finare. Mer passande för den här typen av sko, lite indianstil nästan. De sä söta och lika sköna som mina duntofflor. 800 pix för dem, och det tyckte jag inte alls var så farligt med tanke på att de ser välgjorda ut och är i fin mocka. Ska jag slå till ? Sova på saken.

ÄNTLIGEN!




image491Yes! Idag fick jag hem mina latex tights. De är hur coola som helst och kommer som jag gissade från Ida Sjöstedt / Monki. Kosta vad de kosta ville, jag skulle ha dom. De är sådär perfekt blanka och sitter precis som jag vill.. Helt klart höstens bästa köps hitills. Jag är glad!

















People

image489

Så var helgen slut.. Nya tag imorrn. Snabbt man kommer in i dålig rutin när man inte jobbar. Därför är jag väldigt glad att jag har jobb, som kräver tid. För vad skulle man göra annars om veckora? Ligga framför tv:n som jag gjort denna vecka.. Det tröttnar man ganska snabbt på. Helgen var bra. Hela släkten kom på lör, och det blev såklart ganska intressant eftersom min släkt är ganska komplicerad men ändå ganska liten. När den "festen" var slut drog jag till Red Brick med tjejerna. Fick äntligen träffa Lotta. Och säga hej då lika snabbt. Sedan blev det statt.. vad annars.
Yes..

image490



Helgtips

image488
Kjol: La Redoute
Skärp: Fendi
Tröja: American Apparel
Pumps: Marc Jacobs
Strumpisar: La Redoute
Rött läppstift: China Red, Make Up Store

Snygg utgång blir det .. helt klart!

fjortis, fjårtis, fjorton.. kärt barn har många namn.

Pappa säger att jag har fått lappsjuka. Vad nu det ska betyda? Med andra ord: en apa. Han tycker att jag klättrar på väggarna här hemma, medan min sjukdom läker. Jag är ju så gott som bra nu, men helt tom.. om man säger så.
Aja, nog om det. Kollade igenom lite gamla bildmappar här i plåtburken. Och jag fick en miljon flashbacks. För några timmar önskade jag att jag var tillbaka; back in the days. När jag var fjorton, gick i sjuan.. och allt det där.
Jag kan nog fortfarande säga att just "det" sommarlovet (sommaren) var det bästa som hänt hitills.
Det var faktiskt, så sjukt kul.. att sno sprit från mina föräldrar, vara full och kunna bli påkommen, åka moppe och spela anden i glaset. Kubb på trädgården.. och vattenkriget!! som finns på film hos mimmi någonstans. Första PC, första gymnasiestatt, vara på krogen minderårig.

Några "Halleluja moments" tänkte jag dra upp här..

Den största festen hos Eric. Min första riktiga pang-fylla. Iof, minnena därifrån är svaga.. men allt gick så snabbt, och allt var så roligt. Och resten av sommaren hade jag en galen mamma efter mig. Med utegångsförbud och allt vad det innebar. Så mycket folk.. runt 100 pers var uträkningen. Alla var där, och allt var så nytt och spännande. Som på film nästan.

Näckbadet framför KB. Efter att ha blivit dissade av KB till att hänga med på en mysig kväll på Towerbeach, med eld osv, bestämde vi oss för att ändå ha kul. Göra något som var spännande, och stranden var ju inte bara deras liksom. Fort, cyklade vi före laget till tower. Gömde oss i buskarna. När vi hörde att killarna började sprida ut sig på stranden ryckte vi av oss kläderna i mörkret och sprang, så fort vi kunde ner i vattnet och skrek så mycket vi orkade. Några blev ganska chockade av vår uppvisning, men det var ju vår poäng. Efter det fick vi vara med och mysa på stranden en stund.. hehe.

Vattenkriget.. Vid näset. Killarna mot tjejerna.. Tjejerna vann va?! hehe. Så mycket mer finns kanske inte att säga mer än att det var sååå kul.

Stranddagarna. För mig gör det detsamma om det finns kvar nu. Men när man var så pass gammal som jag snackar om nu så var det sommarens grej. När the ark spelade tror jag var höjdpunkten under alla åren. Roliga fester innan.. och för att inte prata om en rolig lek, som vi kom på. Tidigare att jag köpt gröna plastarmband till jag vet inte vad. Men de passade perfekt till leken. Den gick ut på att bli av med alla på kortast tid. Och det gick till så, att varje kille man hånglade med fick ett armband. Så alla killar som hade gröna armband under just detta stranddagarna, nu vet ni varför.. hihi

Towebeach festerna.. Jag tror att det var två ggr som det styrdes stora fester på Tower Beach. Den första var nog roligast då det var fixat med tända ljus i sanden och flotte i vattnet. Många var där också. Andra festen var kallare och mörkare. Vi cyklade dit, på något konstigt sätt.. och hade kul även den gången.

Under den där tiden var allt så lätt.. mer spännande när man inte fick egentligen och drog på gränserna tills dom sprack. Vad ska jag göra när jag är 20 och får göra det sista jag inte får nu? gå på systemet, så kul..hmm.
Varför är allt så roligt när man inte får ? Och när man väl får eller får "det" .. är det inte roligt längre ? Jag undrar, om tio år, om jag kommer att tänka tillbaka på tiden som är nu.. typ såhär "vad lätt allt var då, man behövde knappt bry sig om nånting" Medan jag i nutid tycker att jag fått så 2much ansvar..

Carries citat stämmer absofuckinglutely..
That's the thing about needs.
Sometimes when you get them met,
you don't need them anymore.

-

Och var vill jag komma med detta inlägg då? Absolut ingenstans. Jag är bara bored. Och underhåller mig med gamla goda tider..

    
   

Kram J

I love Mc

image479
Scarf ; Friis Company
Jacka; Rick Owens
Boots; Replay (snart mina)
Tisha: Juicy Couture
Kjol; La Redoute
Handskar; Celine
Väska; Chloé
Halsband; Asos.com

En snygg bike skulle vara pricken över i:et..
Annars skulle jag vara mer än nöjd med outfiten, faktiskt. Bootsen har jag tänkt slå till på faktiskt..

Kram J

Tillfälligt avbrott

Tyvärr är jag sjuk och har inte lyckats uppdatera min blogg på ett tag.. sorry! Efter en massa te, skorpor och blåbärssoppa är jag lite piggare och lyckades slita mig från soffan. Det kommer mer när jag är piggare igen. För att få mer förståelse så var jag på vårdcentralen igår.. Där dom stack mig i fingret och i halsen. Var riktigt dålig alltså. Men för tillfället får jag iaf behålla skorporna jag stoppar i mig.. tycks vara det enda. Nog med details. Jag är sick.

(Lite bättre mår jag av min peace-örhängen som låg i brevlådan i måndags, de är sjukt snygga! Plus att min goa chef lyckades hitta ett par latex-leggings åt mig i Stockholm.. YIPPIE! )

Kram J


Babes från Bianco

   

Är på jakt efter ett/flera par höst/vinter pjucks. De här gobitarna ovan är heta kandidater, spec den i mitten.
Som ni ser är jag mest inne på svart. Men skulle kunna tänka mig bruna eller grå också.. faktiskt.
Men som sagt. Jag ska nog slå till på de i mocka med snörning.. så fina! och varma..

Senaste onlineköp

image473
I förrgår klickade jag hem de här.. fina va ?
Asos.com är sajten såklart. Har även shoppat en del denna vecka. Bilder kommer i helgen.

Make för Redken

image472

Yes! Det är sant... jag ska icke bara se visningen. Jag ska vara med i DEN! Jag och Randi ska sminka 15 catwalk modeller för Redken i Göteborg. Snacka om uppdrag. Har inte hunnit bli nervös än. Men det kommer kan jag lova. Den 26 september kommer det att bli. Har inte heller hunnit fatta det än, men det kommer väl det också. Dagen innan eller nått. Nu är jag bara glad. wiie! Den erfarenheten kommer sitta fint på merit-listan.

Helgen blir det Sahara Hotnights! Rock n roll..

Kram J

VAR ?

image471
Ska det vara så svårt att få tag i ett par latex leggings ?! Köpte ett par i silver (glittriga) från H&M, men ja är inte nöjd. Jag vill ha dom här! Och de är slut överallt.. skiiit

Wella visningen idag var jätte bra! korta blanka hår ska det vara.. det är fint (säger jag med långt sönderblekt.. hehe)

schnyggt

image470
stureplan.se

Två snygga outfits hittade jag på stureplan. Annars var det dåligt av sådant som föll mig i smaken. Denna vecka är jag på jakt efter glittriga, blänkande och plastiga tights. Tänkte utöka min samling av fyra par svarta.

Helgen var jätte bra föresten. Det blev en utgång ändå. Så lättövertalad som jag är. Men alltid när man går ut i sista stund är det som roligast, och så blev det även denna gång. Hade skitkul! tack tjejer.

Kram J