Hellooo sunshine

Vaknade 14.15.. somnade vidare i solen efter frullen, och gjorde sedan en tripp i city. Köpte äntligen den fina sjalen från prickig katt.. gul, med mönster av blommor i rosa och brunt.. väldigt fin må jag säga!
Idag är jag också ledig, men icke imorrn. Jobb hela natten tydligen. jag hatar att bli överaskad. Helt plötsligt står det Julia över hela schemat. Jahaja.. Jag och Branting drar hem om en vecka. Sedan får Greby's sköta sitt bäst de kan..

Jag är nästan bakis än, herre.. Detta tempo är two mucho! ..
Dags för en walk med i-poden.

Kram J

Söndagsgalej

Uppdate! Jag trivs som firren i havet.. är äntligen ledig i tre dagar. Fetfest igår, som vanligt när all personal är ute på söndagarna, då blir det drag. Mathilda och jag drog en snabbshopping i Fjällbacka. Hittade en svart basic Flippia K topp i svart.. Lunchade på mässen och åkte hem och sov. Packade ihop grejer och flyttade på Mathilda till en lägenhet mitt i "stan". Sedan klunkade vi skumpa eftersom vi låg efter. Gick vidare till Ormen för att bli farligt fulla.. ujuj. Mer bubbel med Herr Penning och massa drinkar. Längst fram vid scenen hela kvällen tills vi till sist drog till Kallsup. Massa folk, och stålmannen var där som vanligt.
Härjade lite med langos-killen, "en langos utan bröd tack".. haha. Jag fick tillslut som jag ville och folket runtomkring kom fram och skrattade åt mig. Tog en taxibuss ut till Grönemad och festade vidare hos Per. Somnade där borta och fick skjuts hem på morgonen.. Mathilda och jag var riktigt risiga på morgonen och vi såg nog ganska roliga ut i våra dagenefter look.

Idag har vi solat på bechen.. varit ute med båten och somnade på stranden några timmar. Åt på Nautiq och gick vidare till Ormen för lite koffein. Där var det inget vidare drag.. så vi tog bilen och åkte till Fjällbacka, Hamburgsund.. och mot lysekil. Men där vände vi och poppade musik tillbaka till Grebbestad. Nu sitter jag med min första te kopp.. ska ta en till nu.

Imorrn blir en lat ledig dag.. sedan jobb på Böstebar. Grabbarna gillade min insats där.. så jag fick jobba vidare.. riktigt roligt.

Jag saknar alla tjejer där hemma :(
Kram J

Glassat

aaah.. shiiit! Ja som hade laddat kameran med kort på massa shopping. Men den jävlades och dog innan jag hann ladda in dom i datorn. Aja, det här är min lediga fredagskväll.. guld! Jag har naturgodis, VR, cosmo, klick och glamour. Litte blogging hinner jag med också. Idag har jag toksoftat i glassen på Ormen. Efter det tog en tjej mitt nattpass.. men imorrn blir det jobb hela dagen igen. 

Har väl inte hänt så mkt som är värt att berätta här. Var ute igår, i två timmar eftersom jag slutade 23.30. Club Focus och Ormen.. hann dricka ett antal drinkar tills allt stängde. Mathilda fick en drink över sig, av en galen tant.. hmm.. jaa, annars är allt okej.. 

Sova nu.. 
Kram J 

R&Q

Solen skiner och här sitter jag och dricker kaffe och äter gröna oliver.. mums! Branting ringde just och hade tråkigt på jobbet så jag ska snart ta en sväng förbi Ormen och prata med henne. Har haft rehab idag.. sovit, solat, cosmo och sex and the city, Nattens jobb var slaveri på högsta nivå. Ensam i disken med två galna kockar på Böstedäck. Visst var de trevliga och killarna gav mig massage och saker att tugga på, men de sista timmarna var hemska.
Nattens jobb blir nog lite roligare.. Rydell & Qvick står på schemat och jag ska springa bland fulla människor för att leta tomma flaskor och glas.. dags för armbågarna.. hehe.

Då var det sagt så.. jag kan inte ta mig hem i helgen, istället blir det jobb och en ledig söndag. Istället tänker jag och Branting föröska ta oss hemåt på tis.. om vi lyckas, det återstår att se.

Nu ska ja neråt city.. för lite talk och armbandsjakt.

image420
Förra årets vimmelbild från konserven

Kraaaaaaaaam J

Öde ö

Sjukt trött är vad jag är. Mamma säger att det är för att jag äntligen kan slappna av efter student, klassresa, jobb och allt vad det var. Iof jobbar jag nu också.. men inte på samma sätt. Har även tillbringat ca ett dygn på Väderörarna. De västligaste i Sverige, rakt ut låg alltså storbritannien. Snacka om öde. Och det var det.. sov på ett pensionat utan toalett på rummet. duschen låg utanför huset och det fanns inte ens en latte att köpa på kaféet. Hade kunnat varit mys om regnet varit ok, men icke. Det öste hela dagen och natten.. Mina föräldrar som gillar sånt där tyckte det var roligt. Men morfar och jag suckade bara. Pappa fyllde 50 så man fick väl ställa upp.

Idag har jag sovit och kollat Sex and the city. Äntligen tv igen.. Inget jobb..
Precis som att all energi bara försvann. Vissa tar min energi, och andra ger. Jag borde satsa på de som ger..

Har även gjort premiär på Ormen för iår.. glömt att det var så slitigt som det faktiskt är. Synd att inte den gamla personalen finns kvar.. Men kul är det faktiskt.

Suck.. ja kommer anatgligen inte kunna komma hem till dopet i helgen. Om jag inte hittar någon som kan köra mig. Blir svårt annars.. tyvärr.

Nu ska ja ta i-poden och gå ut en stund.

Kram J

En liten hälsning från västkusten

Den enda dagen jag inte är bakis på är idag, lördag. Vi startade ganska hårt kan man säga.. haha.
Men man lever ju bara en gång.

Tisdag: Kom vi ner runt 6-tiden. Gick driekt till Röde Orm för att kolla hur vi skulle jobba.. men fick inte direkt något svar på en gång. Vi drog ut och festade istället. Delade på Mathildas pappas årgångsvin från 92 och gick till Macri för att träffa några kompisar. Därefter blev det Röde Orm såklart. Drack för mycket drinkar av Andreas, farligt farligt! Sedan hittade vi snygg-erik utanför, och försökte få med honom på efterfest, men icke, fick en snygg-kram istället.. status..haha! Så vi liftade till Smögen med några norskar. Till slut hittade de dit, 6 mil senare. Var ute en stund, men tröttnade och tog båten till Kungshamn. Den där båten var livsfarlig. Jag och Mathilda, flög som "russin"..hrm. Somnade i kungshamn med vårat sällskap.

Onsdag: Hur skulle vi ta oss hem nu då? Nere vid hamnen var det ingen som skulle till Grebbestad. Istället blev vi bjuda på var sin frukostpåse från Kalles Kaviar.. Skitbra! Vi hade också glömt att vi var i Kungshamn och inte i Smögen. Dumförklarade en massa folk innan vi fattade att det var vi som hade fel. Tog en turbåt över till smögen för att kolla skjuts, men icke. Fick åka tillbaka igen och hittade till slut en buss. Det hela kunde inte bli värre trodde vi, men väl hemma.. 100 m från huset möter vi snygg-erik med samma outfit och dagenefter-make. Han fattade nog att vi hittat en efterfest iaf..hahaha..

På kvällen blev det fest igen. Nu hängde Emelie med också. Vi festade hos mig och gick sedan till Kallsup. Satt där och pratade en stund. Vandrade vidare till böste där vi tog några mer. Snygg-erik spelade och vi pratade med en massa roligt folk. Gick till sist till Röde Orm där vi träffade några roliga killar från Gbg. De följde med oss till natt-maten. Mathilda fick fem-i-två ragg, BB-Klas.. Som han stolt berättade.

Torsdag: Ingen dricka trodde vi, bara en drink på böstebar. Haha.. det blev en, två, tre.. sedan fest. Gick på Club Focus på terassen. Bartendern söp ner oss och vi var igång igen. Grebbestad är c-kändis tätt för där satt David Lotfi.. och trodde sig, hrrm..jaja. Avslutade som vanligt på Röde Orm. Där skrev jag autografer på bandet och vi träffade Kristoffer och Martin.. från förra året, yippie! Följde med dom på efterfest i 5 min, sedan gick dom med hem till mig, för att sedan gå hem igen.

Fredag: Lite beach för att det var fint väder. Jobb på kvällen, men inte på Ormen utan på Greby's. Lite skillnad på restaurang. Här var det seriöst.. och stressigt. Svårt att komma in ny såhär sent på säsongen.. men det gick ganska bra. Slutade 00.30, helt slut.

Det har hänt hitills.. lite äventyr. Nu ska ja ta tag i dagen. .Inget jobb vad jag vet ? Verkar lite upp-och-ner det där.. men men.

Take care!
Kram J

Skatt och tiger - jakt

image418  image419

Klänning: H&M
Väska: Longchamp

Då var helgen gjord i Stockholm. Bodde som sagt på Inedal som ligger på Kungsholmen. Shoppat lite varje dag mellan Fre-Mån. Första dagen gjorde vi Söder, men Lisa Larsson mm var sommarstängt till min besvikelse. Däremot blev det reashopping på Monki <3 , ingen 2hand alltså. En svart kofta/cape eller vad man ska kalla det från Ing. Hittade en tisha "I love sailors" från topshop också... Avslutade med en shoppingkasse från Stockholm Design House, en neon orange.. grrym! (bilder kommer snart),
Dag två blev det äntligen en svart Longchamp från NK, och ÄNTLIGEN den svart klänningen med dragkedja från H&M (bilder ovan). Svart kuvertväska och nitarmband, H&m där med.

Seeen.. åt vi på tures och sedan hämtade Emelie upp mig i poschen för en fika på Josefina. Mys att träffa tjejen. Därefter fick jag skjuts tillbaka för att ta en dricka på Grand.
Dag tre var det konfirmation med bruschan.. och en massa släkt och vänner. Åt allihopa på en Itailiensk restaurang, som jag varit på förut. Riktigt bra! Drack en del.. haha. Den snygga servitören bjöd alla på fri glassbar till efterrätt.. det var ganska uppskattat!
Sista dagen fikade päronen, medan jag shoppade det sista. H&M organic - mysisar, och en sminkväska från Make Up Store. Heelnöjd med alla grejer.. speciellt väskan .. hihi. Skattjakten blev lyckad.

På tal om tigerjakt.. blir det imorrn. Grebbestad blir mitt nya hem för en måndad. Har fått jobb på Ormen iår igen, lyckat. Ska snacka med chefen om schema, och sedan blir det krogrunda! Mathilda och jag ska ta oss en stoor kallsup... GRRR!

Godnatt!
Kram J


Jag är ormbiten..

image417

.. Igen! haha.. Har nämligen fått jobb på Ormen en gång till.. bara för att det är så kul!
Mathilda och jag sökte jobb "i dimman" på midsommar. Vi sa till Per.. ; "hämta chefen, vi vill jobba här igen", när vi satt och pratade med Vp. Och han gjorde det. Vi skrev våra namn och nr på en lapp. Mitt gamla nr dock, eftersom jag inte kom ihåg mitt nya. Branting ringde nyss och sa att de ringt från Röde Orm.. Och att vi fick jobba om vi var intresserade. Skitglada båda två blev vi. Jobba lite ibland, och ta det lugt i bland.. Som det var förra sommaren pallar jag inte med. Då var jag helt utsliten. Men hur kul är det inte att jobba där igen ?
Träffa lite gammalt folk och festa varje dag. Jag ska gå ner till Röde Orm på en gång, så fort vi kommit ner på tis och ta jobbet. weeey!

Nu kommer Elin snart. Ska in till Örebro och ta bort fransarna (alltså.. lösfransarna, hehe). Träffa alla på salongen också såklart. Sedan blir det skynda hem för jag och Malin ska till Karlstad direkt. Förfest hos grabbarna, sedan blir det sommarplaza..jippie.
Fort som faen hem imorrn för att packa, sedan bär det av till Stockholm. Utgång på Stureplan och shopping, jag är i stort behov av en svart kuvertväska. Därför kan det bli tight med tid att skriva här på ett tag.
Om jag inte hinner så..So long suckers!

Kram J

Sommartider

Hey.. Semester är överskattat! Finns mycket att göra ? Jag och Malin har ätit på Paris, och fikat på Melkers.
Fyllt på min i-pod, och ska nu snart träna.. underhållning i högsta klass.
Jag vill ha solen, och stranden.. Var är solen? sommar? hallå? ..
Imorrn blir det kanska plaza..

Sommarbilden för några år sen. Solisar och cola light..
image416

Ny design

Yepp. Behövde fräscha upp bloggen lite.. Nu har jag Carrie's drömgarderob och tapet från Svenskt tenn. Plus några foton på bloggerskan själv.. haha.
Trött på Burberrys rutor, faktiskt. Även om kläderna är wonderful.
Nu måste jag sova.. Blev pigg av att somna i soffan förrut. Men kroppen är toktrött av pumppasset.
Ojoj.. och ajaj, vad det kommer att bli skönt att vakna imorrn. Hmm..inte.
Men imorrn blir det mera träning. Man märker nu bara efter en gång.. vad jag har saknat träningslagret.
Toppform på en vecka! Absofuckinglutely..

Dagens fråga ..

image415

Måste Mary-Kate ALLTID ha snyggast kläder ?

Room Service

image412
Make-hörnan

image413
Garderob (+min balklänning)

image414
Säng och dator (okey, överkastet är inte på topp)

Idag har jag sovit extra länge. Städat mitt rum.. resultatet syns ovan. Sedan.. kors i taket, ringt t-lagret och bokat några pass. Nu ska jag ta tag i mitt liv.. haha. Känns som att man fastnat nånstans. Händer liksom ingenting vettigt. Ska bli skönt att dra härifrån ett tag. För i Karlskoga rullar kretsloppet som alltid.. en trygghet ibland. Men just nu känner jag för lite variation. En vecka kvar hemma.. sedan bär det av för en weekend i Stockholm. Ska bo på Inndal. Släkten och familjen, hehe. Pratade nyss med Emelie. Blir kanske utgång i Stockholm i helgen.. I vilket fall som helst ska ja träffa henne. Och shoppa något..
Sedan.. the westcoast!

Kram J

Gårdagens shopping

image410

Grå omlottknäppt cardigan från Whyred

En cardigan var det enda jag lyckades få med mig hem från Vingåkers outlet. Det var så stort, så rörigt, och gamla grejer. Jag letade basplagg i all förvirrning. Tänkte köpa en skinnväska från Tiger men jag ångrade mig i sista stund. Den var lappad 70-tals stil och perfekt storlek. Men inte en sådan jag tänkt mig riktigt, så jag väntar lite till. En ny väska blir det i alla fall.. Jag som inte har några, hehe.

Bruschan kom från England igår också. Var faktiskt kul att se honom när de knallade ut från planet på Skavsta.
Gullig som han är hade han köpt en present till mig. Och gissa vad? Kunde inte bli mer Julia än en påse grönt lös-te från Harrod's.
image411
Nu blev jag sjukt sugen att åka till London. November hoppas jag på.. Haha, jag har bara varit i London i November. Men då är jag ledig. Några töser var villiga att följa med tror jag. Våra kompisar i Seven Oaks tar nog emot oss en vecka. Ska kolla med dom. London är verkligen mysigt.

Nu ska ja börja fixa inför kvällen. Snygg-Erik .. hohoho

Kram J

Jag vill ha adidas snyggaste sneakers

image409

Bild från
StockholmStreetStyle

Jag vill ha ett par coola sneakers med lite färg. Ett par som är lite annorlunda.. Tycker att de här från Adidas var de snyggaste jag sett på länge. Kanske vore något ? Förresten var hela tjejens outfit skitsnygg.. Väskan var verkligen något jag skulle kunna tänka mig. Vill fortfarande ha en från svenskt tenn. Blir kanske ett köp nästa vecka i Sthlm ?

Nu ska ja på Outlet och kolla om jag kan hitta något kul..
Ha en bra dag.
Kram J


Snyggt!

Kollade Sockholmsgruppen nyss. Och blev så impad av min barndomskompis Hannah.
Shit vad snygga bilder hon tar. Och hennes kläder är väl 2 die 4! Har inte sett tjejen på ett antal år..
Bara i Solo, Frida, Vecko Revyn och på Dolce Vita. Ja här är dom iaf;

image394 image395 image396

image397 image398 image399

image401 image402 image403

image404 image406 image407

Yes!

Jag älskar när det kommer oväntade inkomster.
Speciellt när jag ska på outlet och Nyköping imorrn.

Var bara tvungen att skriva det.. haha

Dagen efter bubbel

Japp. Igår var det bubbelbad på statt.. Blött och äckligt. Jag badade 2 ggr.. Fast det fanns dom som var värre. Riktigt kul med fest en ons. Oplanerat var det också.. Jenny och jag shottade upp en hel flaska på ca en halvtimme. Efter Napa finns det inga gränser längre.. haha.
Var först hemma hos Åsas stefan, sedan hos amerikanarna i Ekeby. Där var det en blandning av folk..
Och bubbelbadet på statt sist som sagt. Lyckad kväll, helt klart.

Idag blir det en slapp dag. Sitter med inpackning i mitt förstörda hår. Sedan blir det fotbad och manikyr.
Imorrn ska jag till Nyköping och hämta hem bror. Lite tomt här hemma faktiskt..


Jag vill ha en Longchamp by the way! Den röda var fin.. men jag skulle nog köpa en svart.
image393

Kram J

Ska du på festival i sommar?

image392
Allt förutom tishan och burberry stövlarna kommer från Asos.com.
T-shirt : Marc jacobs, Ebay.com
Stövlar: Burberry, Net-a-porter.com


Jag ska inte på festival i sommar. Men om jag skulle.. skulle jag vilja gå klädd såhär.

Nu ska jag fika hela dagen, och kanske gå ut ikväll. Det märks.

Kram J

Ny hårfärg.. igen.

image391Äntligen har jag börjat använda min nya kamera. Den funkar great och har stor bildskärm så att man ser ordentligt vad man tar på. Annars är jag inte så glad i teknik-skit, men den här verkar jag förstå..haha. Min morfars studenpresent var uppskattad.

Hoho gott folk! Jag är blond igen.. Jenny och jag har jobbat från 12.00 till 17.30 typ..
Men det gav resultat. Tack gumman! Du är guld.

Skumparty imorrm? vaa?! hehe.. kanske.

Blondie

image390

Funderar på att buda på den här! En utav Marc Jacobs tishor .. de är fina allihopa.
Men grejen var den, att idag ska ja leka kemist.. det kan sluta hur som helst. Men man kan ju inte bli värre än brittan eller ? haha. Får hoppas att det inte slutar så. Ska till mams salong nu och hämta produkter.
Åka bil med Jenny nu också. Tjejen har ju precis skaffat tillstånd till att få köra bil .. Grattiiiis!

Sommar-rea!

 
Bild 1: Grönt linne från Rodebjer, svart & vit a-linje från Gina Tricot

Bild 2: Mörklila platåskor Din sko, Rosa ballerina H&M, Rosa mobilfrodral Bik Bok. (min bäbis modellar).

Detta är mina reafynd från sommarrean! Riktigt nöjd är jag.


Kort t-shirt från Monki

.. och den här hittade jaga utanför rean.. men den var väldigt billig ändå!
Mys med en shoppingdag i Karlstad idag. Fikat två ggr.. och avslutade med en powerwalk i natten med Mathilda. Semestern började riktigt bra.

Kram J




Stöd paris!

image381

Haha! Detta armband ska jag klicka hem när jag bloggat klart. Stöd Paris och köp ett armband för hennes skulle du också: Paris is my cellmate.

Jahapp. Hur kul var helghen då? Den sög. Kom hem från Örebro och jobbet i fredags. Tröttare än tröttast. Halsont och allt var det var. Blev fest på lördagen. Och en del hårfärgande.. från kl 900-1300. Men vad gör man inte. Aja, festen var jag, mathildan och Jenny. Hade skitkul hemma hos mig tills vi tog taxi ner till stan. Inne på statt var det inte alls lika kul. Kanske för att jag känner mig lite ostabil just nu, eller att vissa saker kändes respektlöst, jag vet inte. Men tillslut kom droppen och jag gick hem i mina klackar. Tröttheten, besvikelsen och spriten tog ut sin rätt.

Idag har jag telefonvägrat och kollat min sex and the city-box. Det är bästa söndagsnöjet.. jag lovar! Tillslut kom mamma och pappa hem från Grebbestad. Hade inte träffat dem sen i tisdags då jag åkte till Örebro. Kunde inte låta bli att sakna dem lite.

image383
Spice Girls gör comeback! Mina gamla idoler som jag var besatt i. Jag hade allt som fanns att köpa med dom. Vilken dröm att få se dem igen.. live. Fick aldrig tag i någon biljett när de var i globen. De gör ingen konsert i sverige. Men anna snackade om London. Det är ju inte omöjligt. Jag vill!