No money, no honey..

Nu har jag betalat dom flesta av mina räkningar. Tråkigt att se pengarna försvinna..
Sista jobbadegn gäller imorrn. Sedan är det några dagars ledigt. Med julklappar och Kalle Anka.
Min favorit på Kalles jul är lady och luffsen.. Så nu vet ni.

Idag köpte jag högsta heelsen, och färgade kossan röd.

God Julia borde det heta.. hehe.

Godnatt!

So this is christmas

Skit också.. ja skulle ju ta det lugnt fram till juldagen. Men igår hamnade vi i ett drinkhav på loungen och sedan Klaras. Fast det var ju iof kul att dansa av sig lite. Jag har ju alltid kul när jag går ut med den där Linn.. hihi. Kvällen var bra faktiskt. Hände varken mer eller mindre.. Idag har jag haft en lat dag framför tv:n. Packat o fixat.. Bra att vara beredd med sånt. Ska ju åka till Karlskoga på tis kväll. Ska bli så kul att träffa alla. Jag längtar!

Anna kom o hälsade på i fredags. Fick se bilder från hennes resa. Var så himla kul o träffa henne.. Vi fixade de sista av klapparna på lördagen. Någon såg ut som pretty woman! haha.

ÅÅh, jag har köpt den finaste klänningen i hela världen. På zara. Den ska sitta på plats på juldagen. Nu är jag så förberedd för jul och allt vad de innebär. So this is christmas fellas .. Me like.


Vi har julklappsbyte hemma hos Ewe. Tror att vi var ca 14 år här.

Kram

Back in the days

Grattis bror.. 16 år! Får köra bilen och o allt. Kommer att vara först med körkort av oss två för det andra. Men jag kör cykel, och det fungerar alldeles utmärkt. Även om jag har lite smått panik över att min avklarade uppskrivning kastas i sjön inom några mån. Men vad gör det `? Det är förjäväligt dåligt av mig.. Ja veeet. Leif och jag som körde så att det rykte den där snabbkursen. Jaja..
Och jag som trodde att min bror inte huniit fylla så mkt. Jag sa typ ; Filip vad fyller du? 14?!.. stackare. Jag hinner inte med.

Börjar faktiskt bli gammal. Det var ju inte länge sen som mamma hämtade mig tittandes i kors och med smink i hela ansiktet som 14-åring. Utegånsförbud en hel sommar.
Men jag var smart då.. Jag bjöd hem kompisar till mig istället. Tältade på trädgården och försökte rymma på natten.. Det tyckte iaf jag var en bra idé. Inte Anna-Maria.. hon var mycket smartare än mig kanske.
Jag var egentligen väldigt osmart på den tiden om man tänker efter. Jag blev alltid påkommen med häxblanding och 2,25 cider från den blå kiosken i skranta. Så jag tar tillbaka de där första.. Fast dom tiderna är ändå otroliga minnen som jag älskar..

Stranddagarna. Det var ju höjdpunkten på sommarlovet! Hångelfest! Hångeltävling. Vem kunde bli av med dom gröna plastarmbanden runt handleden först  ? Varje kille märkte vi med ett armband. Sjukt.. Och jag vann.
Hemmafesterna.. Då polisen kom. Glas splitter fladdrade i luften och folk blev misshandlade. En del drack hembränt och andra vodka explorer. Cube var också en favorit..

En skolavslutning firade vi i skogen.. vid vattnet. Polisen jagage oss. Och Anna-Maria bröt foten. Den sommaren var kryckorna hennes närmsta vänner. Vi kallade henne för bördan. Haha.. nej då illa var det inte.. Men nu när man tänker på de så skrattar man.

En annan grej som jag kommer ihåg starkt är när vi näckade för hela KB-laget. Vi fick inte vara med på grabbkväll den kvällen. De eldade nere vid näset.. Vi låg gömda i buskarna. Vi sprang rakt ut i vattnet, med bikinisarna i handen. Tur att det var ganska mörkt. Smått chockade killar stod på stranden kan ja säga..

Vad jag saknar denna tid. Då dagarna såg då olika ut.. vi badade på nätterna, festade ute eller på någon husfest. Lagade mat ihop, drack te ihop, och sov ihop. Hånglade runt och smög med alkholen på dom konstigaste ställena. Nytt och spännande. Nu vill ja inte bli äldre!

Kraam



Towerbeach


Näset


Myskväll hos mig


Kräftskiva

Fest


Fest 2. Oj då...


Innan stranddagarna


I min hall


Emelies moppe


Sara o Lotta.. tequila


Kalkstensbrottet


Festfest


Blondsjuka

Nu har jag blekt och blekt. Jag har fått blondsjuka.. skjut mig nån! Var på Här o köpte blekning idag. Så nu skulle ja kunna bli blond 10 ggr till. Och kostade, det gjorde det också. Jag är så pank som man kan bli. Suck.
Brevid här-grosisten ligger det en Indian affär. Den ser jätte skum ut. Men tittar man noga finns det en massa olika Buddahs där inne. Jätte stora, mittemellan och små. Jag vill ha fler Buddah i julklapp!

Annars har jag blivit väldigt bortskämd. Fick ett jätte fint linne av Randi idag. Och förra veckan en korsett. Plus en massa strumpor med "tår" på.. de är supersöta. Jag behöver egentligen inte shoppa på 100 år.
Det är ju bra.

Kul inlägg det blev idag. Kunde inte ens ladda upp en bild när vi var 13 och bytte julklappar. Ska lägga mig i sängen med Elle istället.
Godnatt!!


Sweet dreams


Vilket Lovely sovrum. Vitt och vintage... lite för vitt, men fint.

Ps; Lite kinky med sadel o träns i sovrummet. Eller..? hi hi

Min gamla favorit

Arnold! Min barndomsvän. Jag älskade alla hans filmer. Fick flashbacks när jag såg att dagissnuten gick på tv. Min pappa gillar honom, så det var han som gjorde oss bekanta. Terminator och den siste actionhjälten och junior.. you name it. Bara för att Arnold var med.
Det var 15 års gräns på terminator, och vi var typ 9.. Pappa hyrde den åt oss. Vi släckte ner i rummet, och blev skiträdda. Sedan ringde föräldrar hem till oss för att skälla ut honom. Vi barn kunde ju få mardrömmar. Haha..
Han var iaf min idol.


Sjuk-dag

Det blev precis som jag trott. Jag har varit nära döden hela dagen. Tänkte nästan ringa begravningsbyrån när det var riktigt illa. Jag har ätit alvedon till lunch, och druckit "pest droppar". Vad hemskt det är att ha stoppat en alvedon i sig, o sedan somna, för att vakna blöt som en fisk, eller nått.. ha ha. Jag har faktiskt varit hemma från jobbet. Och det är inte likt mig. Jag hatar det- Får så himla dåligt samvete. Vet ju själv när någon ställer in nått som man sett fram emot. Jag blir skit sur. Och nu kan jag inte sova för att jag sovit hela dagen. Har sådär ont i kroppen så att man ändå bara ligger och vrider sig.

Grattis Kevin! Båda var så duktiga på idolfinalen. Jag hoppades på Kevin, men efter Alices uppträdanden blev jag osäker. Vilken fin klänning hon hade när hon sjöng idollåten. Och Halsbandet som Laila och Alice hade med döskallarna. Vart får man tag i ett sånt ??

Imorrn kommer mamma o pappa med grejer. Jag ska få lite julpapper så att ja kan slå in paketen. Och några julsaker som mamma hittat. Tvingade även mamma att ta med lite blekning. Tänkte slinga håret. Jag är ett hopplöst fall jag vet.
Sen ska jag nog klippa i lite kläder. Blev så inspirerad av bilden nedan;


Och så den här.. var inte de här sjukt snyggt?!!

En klump i halsen

Idag blir det inget långt inlägg. Ville mest säga hej eller nått. Jag är trött. Har tränat två pass i rad. Först affro dans och sen pump. Och nu känner jag en klump i halsen som växer. Det brukar betyda ; sjuk nästa morgon. Nej nej nej! Det får inte hända. Så därför avrundar jag här.

Och just de. Om du läser de här tomten! Jag vill ha en robot som kan klia en på ryggen, blåsa mig i örat och säga peppiga saker. Han kan gärna få slänga soporna i källaren också. Jag gillar inte att gå ner dit, jag är mörkrädd.
Fast allra helst skulle jag vilja ha en riktig person som gör sånna saker.. Men det måste jag nog fixa själv. Och det orkar jag inte. För varje gång när jag tror att jag fixat nått bra, visar det sig alltid tvärtom. Och varje gång försvinner lite hopp.

Godnatt godnatt

Ny look

Jag är en sånn nattmänniska. Sitter och pimplar te o njuter.. Pepparkaksljuset har fått brinna för fullt ett tag.. så nu luktar det mys här inne. Har lagat thaiwok med kyckling och green curry. Starkt som satan. Ska vara bra för förbränningen..

Konstigt att man orkar mer på dom dagar man jobbar sent. Kom inte hem för ens nio idag. Jag färgade håret en sväng efter att vi slutat. Nu ser jag ut som pippilotta. Och jag gillar det faktiskt. Fick en helt annan nyans i ansiktet. Och helt plötsligt passar man bättre i kläder som man lagt åt sidan ett tag. Nu har jag ändrat mig massa dom senaste dagarna. Ny tatto, nytt hår.. ny kropp imorrn efter pumpen ?
Så skönt att jag fått sånn motovation till träningen igen. Så skönt att känns sig pigg igen. Skönt att slippa utgång i helgen. Jag har varken råd eller lust. Och sist mådde jag ju piss. Jag funderar på att åka hem till Kga och baka julgodis. Mamma skrek rakt ut i luren när jag sa att ja skulle skippa det. Får så ont i magen av all pepparkaksdeg bara.. ha ha.

Svårt att tro att det var såhär för ca 4 mån sen.. Uppiggande bild. Ja visst.


Kram

A little bit of xmas feelings..

Jaha.. kvällen blev lite annorlunda än väntat! Jag klippte Frida som sagt.. och Jossans lugg. Båda blev väldigt ärtiga.. haha. Sedan gick vi till O'learys och drack kaffe. Myste och hade skyhöga julkänslor. Jag gillar allt ljus. Blir så mycket piggare och gladare. Jag är ganska barnslig när det kommer till sånt. Jul.. snö, granar, paket. Jag vill att allt ska vara som det brukar. Hemma på boåsvägen ska de gamla tomtarna finnas, som vi haft varje jul. De två som pussas. Jag ville ha dom, men mamma sa nej. Jag får väl ärva dom istället.. haah! Bråk om vad som ska finnas i granen hör till. Vissa jular har vi varit riktigt osams. Nästan så att man vill berätta vad som finns i alla paketen som jag köpt.

Jaja, skitsamma. Vi gick hem till mig efter O'learys och kollade Valander i en halvtimme. Sedan gick vi ner och jag fick min efterlängtade gadd som blev riktigt bra! Thaank yoou E !

Imorrn är de ny vecka. och jag har trevliga kunder att börja måndagen med.
Godnatt


Ge mig en hjärtekompis i julkpapp tomten! Snälla..

Andra advent

Yes it is. Det brinner för fullt i mitt vardagsrum. Ljus är mysigt.. Jag fick ett pepparkaksljus av stefan från blomsterboden förra veckan. Snacka om att det luktar pepparkaka. Grannarna måste tro att jag är pepparkaksproffs eller nått. För de luktar verkligen i hela lägenheten.

Just nu sitter jag och väntar på Frida. Vi ska klippa till henne, och sedan gå på Helga natt på stortorget. Så länge vi orkar med. Det är ju så sjukt med folk. Ikväll ska vi adventsmysa hos Adde också. Jag tror att jag sparade några julcider sen i fre. Nya xidern med glitter är ju så himla fin. Jag kan inte låt bli att skaka på den hela tiden.. haha

Nej nu hoppas jag att alla får en trevlig andra advent. En bild på två "ljushuven" funkar väl idag. Anna kommer hem från Australien snart btw. Vi har knappt pratat på två mån. Saknar henne!

Lugn kväll

Igår blev det en utgång. Jag blev ganska snurrig av vinet.. och på natten/morgonen mådde jag som jag inte tyckte att ja förtjänade. Eftersom jag tagit det ganska lugnt, tyckte jag.. hmm. Var hemma hos Jessica. Fyra singeltjejer som var sugna på att dansa. Klaras blev det då.. Och det var faktiskt riktigt roligt.

Idag fick jag panik. Trodde att jag tappat mitt kort o leg som jag haft i en väska. Väskan hade jag slängt in i garderoben av någon konstig andledning. Där låg den iaf.. när jag städade. Hade redan varit på Klaras igen och letat efter den. Men eftersom den var i garderoben så fanns den inte där.. Det är så skönt att hitta saker efter att dom varit borta. Då är det nästan värt det eftersom man känner sån lättnad igen. pjuuh.
Har fått en del gjort idag, även fast jag mådde piss. Städat och pantat burkar.. sånt som man inte orkar annars.
Sedan ätit naturgodis o kollat på Narnia. Ingen utgång idag alltså.. Det hade jag inte pallat med.
Nu ska ja forstätta att titta på Britney-dokumentären.

Trevlig helg!


Hål i strumpan

 
Det ska jag också ha!

ajajajaj!!!

Jag skojar inte! Jag har den värsta träningsvärken i hela världen. Jag tror att den kan hamna i guiness. Var på pump igår. För första gången på typ ett år. Det var så himla kul. Jag tycker det är så kul o träna. Hur kunde jag bara skita i de så länge ? Nu är jag igång igen. Jag har skaffat årskort på Njoy! Jag gillar Njoy. Dom har lesmils -pass. Seriösa pass som är köpta och går att träna på flera olika gym. Blir så trött på egengjorda halvdåliga pass som känns oseriösa.. Det som inte var så kul tyvärr, var att combaten alltid är 17.30 .. o jag slutar inte tidigare än 18..
Men jag får hitta på nått annat.. som affrodans. Det var kul. Fick sträcka ut hela kroppen ordentligt. Man ser ju sjukt ful ut, men det är ju ingen som bryr sig om det.

Nu när träningen är igång, så hoppas jag att hjärnan börjar fungera igen. Jag är ju så trött hela tiden. Helt dåsig liksom. Tror att det är vinterdepp. Har faktiskt köpt järntabletter också. Kanske tänker lite snabbare då? haha..

Hittade dom här bilderna från Danny Allison; Tyckte att dom var fina och hemska på samma gång.
Tror att de flesta känner igen sig från nån av dem.









Imorrn blir det gladare bilder. Jag tycker det är intressant att titta på olika illustrationer..
Godnatt!