helt black..

image546
Ja, jag menade helsvart alltså. Det är min grej nu.. Det värsta är att jag knappt trivs i något annat (iof har jag en helrandig tröja på mig nu, med massa färg) Men tjejen från sthlmstreetstyle ser ut precis som att det kunnat vara jag. Jag vil ladda upp lite bilder från helgen.. iof togs det bara från Vidal Sasson visningen Randi var på. Men det kan ju vara lite kul att se.

Redken festen i Stockholm var jätte bra! Sov hos Randi på fredagen där jag värmde upp mig för helgen i hennes solarium. Lördag morgon tog vi bussen till stockholm och checkade in på Berns. Rummet var supermysigt och lyxigt. Lite litet dock. Sedan blev det shopping.. inte så mycket för mig. En tisha från Urban Outfitters bara. Första visningen började 16 00 i en utav Berns salonger som var abonnerat av Redken. Den innehöll en massa om hur man skulle få bättre självkänsla osv..
Den andra hette color inspiration och var en catwalk visning med massa modeller. Allt detta på eneglska.. blev helt snurrig. Därefter fick man en timme innan middagen. Hann byta outfit.. paljettkjolen fick bli. Sedan var det middag.. typ sju rätters asiat mat. Till sist, fest hela natten.. eller ja, till halv fyra iaf. 500 frisörer kan allt parta.. haha.

Dagen efter var jag trött men fick såklart i mig en massa hotell frukost, det bästa! Sofie och jag tog sen en runda på stan medan Randi var på Vidal Sassons visning. Vi fikade på sturegallerian och jag smakade soja latte för första gången, helt okej. Åt på kungshallen och fikade igen på sture. innan vi drog iväg med väskorna till terminalen.

Nu ska jag till Grebbestad. Fick sluta tidigare idag.. Mysa med familjen och äta julbord på Telegrafen. Behöver en sådan helg!

Ha en bra helg allihopa!
Kram J

Please Santa..

Ge mig en självrörande te-kopp! Jag är ju en stpr tepimplare. och kaffe missbrukare dagtid. Koppen är ju en klockren julklapp till moi. Har ju funderat på vad jag vill ha i julklapp, och jag har faktiskt kommit fram till att jag har det mesta. Först funderade jag på en trampmaskin, men vart ska den få plats? Roligare med ett gymkort också.
Och jag förväntar mig inte en Bayswater av mamma och pappa.. 7500 ca, liksom. Bättre att spara till en själv.

Så den självrörande koppen vore ju en great grej att ge till mig!


image545

Vi begär alldeles för lite av muggar. Det enda de behöver göra är att typ kunna
innehålla vätska så är vi helt nöjda. Åh en sån bra mugg, tänker vi, det är kaffe i den.
Men nu när hela samhället stramas åt så ska minsann inte muggarna komma undan.
Det är dags att börja göra rätt för sig!Ett exempel på den nya tidens flitiga och
arbetsvilliga muggar är vår nya självrörande mugg. Genom ett enkelt tryck i örat snurrar e
n propeller på botten av din kopp igång, och den gör det ordentligt (3000 varv/minut).
Detta gör att du aldrig mer behöver bekymra dig om följande fem saker:


1. Hitta en sked.
2. Hitta en plats att lägga den smutsiga skeden på medan du dricker.
3. Lämna skeden i muggen och fastna med den i näsan.
5. Att det du dricker blir starkt i botten och svagt i toppen (där du ju dricker).
6. Att någon anklagar din mugg för att vara lat och initiativlös.















Annars då ? Jo jag jobbar och sliter. Idag var det kaos! Kunderna trampade nästan på varandra. Men till slut var alla nöjda och glada. Imorrn slutar jag 16.00.. lyxx!!
Har blivit nyckel till salongen också.. stort ansvar. Haha

Kram J

Gryyym helg!

Bloggandet går sådär, jag vet. Har inte haft något inspiration och motivation på ett tag. Men det ska det ändras på.. ska försöka iaf. Har iaf haft en asgrym helg. Mestadels i Örebro. Men fredagen spenderades med min kära mamma, med sushi framför tv:n. Vi hyrde Hata Göteborg. Och jag som är svag för svenska ungdomsfilmer tyckte såklart att den var skitbra. Kan jag verkligen rekomendera!

Lör åkte jag in till Örebro, mestadels för att byta ut lite felköp. Möta upp Sofie på stan för fika osv. Jag shoppade loss mer än vad jag hade tänkt. Jag har köpt en päls, hata mig ni som vill. Men den är faktiskt 2hand och då tycker jag inte att det är lika illa. Det är ju en del diskusioner om vilket det är rätt eller fel att bära päls bland bloggarna..
Hittade även ett par gummistövlar med rågummisula.. En skotskrutig halsduk och ett par "sneakers-liknande" skor på Bianco.. En liten huvudvärmare från Indiska också. Måste sluta köpa vantar/mössor/halsdukar. Jag börjar få väldigt gott om allt sådant.

På eftermiddagen, runt 17 gick vi till Klaras. Där tog vi mingelbilder till hemsidan. Vilket innebar gratis bar från kl 18.. och det fortsatte med ett fullt gäng vid 19.. haha. Jag tror att fotograferna fick tag i det dom skulle. Vi fick skådespela lite, och dansa loss på ett tomt dansgolv. Tur att vi fick alkohol. haha.
När plåtningarna var klara åkte vi till två förfester, båda sög. Jag och Sofie var därför ganska trötta väl tilbaka på Klaras. Men efter några drinkar löste det sig. Har nog aldrig dansat så mycket i hela mitt liv. Vi skakade ass till 0100 då det var som roligast, gick vi hem. Kvällen var mer än lyckade.. och oplanerad.
Håll utkik på
Klaras hemsida nu.. hihi.

Nästa helg; Stockholm! meera mingel och fest.

Ha en bra söndagskväll!
Kram J

Mrs. Big ?



image542


Ska Bradshaw bli Big ?
Sluta att sprida hela internet med bilder från filmen!
Jag som kommer att finnas på premiären vill inte veta hela storyn ett halvår innan. Suck...!

(haha.. nu sa jag ju emot mig själv.. är nog lite nyfiken ändå)

Basic Instinct

image541
Idag sov jag till ett.. Och då känns det som att hela dagen är förstörd. Så Jag stannade inne med Basic Instinct. Hade inte sett den innan, och den var passande för en sånn här grå dag. Tjejerna hade sagt att den var bra.. och jaa, det var den.
En sådan film som man kan titta själv på, men önksar att man inte varit det efter slutet.. haha.

Jobb på ons igen. Ganska bra med en kort vecka.. till att börja med. Jag är för lat nu när jag är ledig. Tur att jag bokade ett pump-pass nyss. Annars hade jag nog dött efter den här dagen, för nu har jag sjukt tråkigt..


It's 2 late..

Åh, vilken rolig helg jag haft.. igen! Denna innebar maskerd.. och att spöka ut sig tycker jag är skitkul. Jag varvade min halloween outfit från häxa, djävul och ängel. Jag slutade som ängel.. helnöjd.
Lördagen spenderades i Örebro, till en början. Fixade på salongen och drog sedan hem till Sofie. Vi festade loss tills de tvar dags för krogen. Men då fick jag och Emelie för oss att dra hem ?! Ha, så vi fick skjuts till gamla statt. Men det var kul där också. Klaras får bli en annan gång.
Så kvällen slutade i Kga som sagt, med en mostallrik i ansiktet, om man ska vara exakt.. haha

Idag har jag lagat egen pizza och slötittat på skräckfilmer som visats heela dagen. Häxorna, min favoritbok sen jag var liten gick på tv idag. Blev överlycklig.
Ett combatpass blev det också. Perfekt att starta den nya veckan med.. och för att få igång hjärnan igen efter en hård helg.
Imorrn tänkte jag dra till Karlstad. Och köra stenhårt på lagret på kvällen..

Nej nu är det för sent för mig.
Sova måste man göra ibland också..
Godnatt!

Kram J

Välkommen till min vardag.

image540Jag tänkte börja med att jag utökat min tights-samling till 6 par. De nya kommer från Cheap Monday och sitter lika bra som de första jag köpte från H&M. Lite därför de fick följa med hem. H&M favoriterna är ganska utslitna.. de är i nylon och såå sköna. Har även köpt ett par "boots" från H&M young, för hela 198 pix. Ganska lagomt pris tycker jag.. hehe. Var som sagt på shoppingtur i Örebro igår, kunde inte hålla mig borta. Lunchade på Bara Vara och hade det great.

Idag har jag mest suttit inne i det fina vädret. Sedan när solen började gå ner orkade jag äntligen ut för att ta mig till närmaste solarium, badhuset blev det.
Senare på kvällen skulle det bli tacomys hos Elin, men hon blev sjuk.. så det hela flyttades till mig istället. Innan tacosen skulle inhandlas gjorde jag en grej, för andra gången. Låste mig ute nämligen. Vår dörr låser sig av sig självt när den stängs. Så jag fick knacka på hos en granne, som kunde hämta en stege i förrådet. Sedan var det bara att göra inbrott i sitt eget hus. Klättra upp, tokhögt till mitt fönster på andra våningen, för att klättra in genon det. Problemet löste sig och tjejerna kunde komma för att laga tacos och titta på idol. Sam åkte äntligen ut! YES

Halloween imorrn, och jag ska på maskerad-fest. Så roligt ska det bli.

Godnatt ! Kram J