Flytt från Karlskoga till Örebro 1 Maj

image599
Mindre bussåkande, så underbart..

Jahapp.. då var det klart. Jag flyttar från Kga city den 1 Maj.
Lägenhet mitt i stan med min sambo Emma. Storgatan blir min nya gata..
Jag slipper busskiten.. jag kan skaffa mig ett liv.. jag ska skaffa gymkort. Och jag ska ta hand om mig själv.. Hur nu detta ska gå.. ha ha
Jag ser fram emot att få egen lya, för ett tag iaf. Planen är att ja ska flytta vidare till eget i höst. Har snackat med med en hyresvärd ja känner, inga problem sa han. Va bra då, sa jag.

Nu ska jag bläddra igenom min pocket-cosmo, igen! Vem kom på uppfinningen med mindre magasin ? lilla glamour eller cosmo är ju perfa att stoppa i väskan utan att de tar för mycket plats.

Godnatt! Kram


Upp och hoppa

När ingen är hemma och kan väcka mig går jag alltid upp för tidigt, rädd för att försova mig.. det har ju faktiskt hänt. Har ätit frukost och läst tidning i timmar känns de som, nu sitter jag här med kaffemuggen. Det här är ingen vanlig tisdagsmorgon, då jag börjar 11.00 .. idag ska jag på ansiktsbehandling. Hur wonderful är inte det ? Min käre chefs julklapp.. hon fixade t o m så att jag kunde börja lite senare. Perfekt efter påskhelgen!

Påskhelgen är en enda dimma.. Jag som hade hehövt vila, lite iaf. Snacka om att det verkligen inte blev så.. Har varit konstant fest sen i fredags då Petra och jag skulle på krogen, men kom inte så långt.. ha ha. Var i Öre, och åkte hem till Kga på natten istället.. Lör blev det fest på stattet, det har jag ju redan sagt, men ändå. Söndag fick vi finfin påskmiddag. Och den var verkligen fin.. hur mycket mat som helst. Imponerade tjejer var vi med andra ord av killarnas matlagande. Kvällen fortsatte med vinmys som blev mer och mer livad. Vi tog faktiskt bilarna till Örebro för björnis, men något blev inte som vi tänkt så bilarna återvände till Kga, utan mig.. hmm.

image597
Upp och hoppa! Bra bild att liva upp veckan med..

Nu ska ja åka till örebro..
Kram


Peace

Klockan är snart halv fem.. och jag vaknade halv två, död i soffan. Hade somnat där igen.. börjar bli en dålig vana. Bättre det än att somna på någon annans iaf.. ha ha.
Gårdagen var great! Sara och jag började med lite hippie lifestyle hemma hos mig. Rökte lite pipa och dansade fågeldansen.. jag gjorde en fläta på henne och hon satte fjädrar och grejer i öronen, jag stoppade på mig mina peaceörhängen. Pratade en massa shit en stund tills vi skulle dra till grabbarna. Där blev det soffmys och pipa. Yes, ingen vattenpipa.. jag har rökt vanlig hederlig pipa för första gången! usch..
Eftersom vi var så pass nära hotellet kunde vi lätt gå dit i våra heels. Vi minglade och härjade tills stattet stängde. Jag undrar om det är jag som är liten och känslig eller bara att jag råkade springa på stora starka karlar.. blev halvt strypt på kuppen.. tur att jag hade handväska som vapen och vassa armbågar. Sista halvtimmen på dansgolvet var roligast.. då man öste ur sig sista energin.

Sara och jag startade dagen med mat på picasso.. sedan kom grabbarna och bjöd oss på påskmiddag.. Det blir hela kittet med ägg och köttbullar. Kul med "seriös" middag sådär dagen efter.. och känner jag mig rätt kan det bli en "dagen efter" imorrn också.. får se om jag står emot grupptrycket. Nu ska jag dyka in i garderoben.. vad ska jag ha på mig ikväll ?

Peace & Kram

image596


Förkväll

image595
http://www.ndesign-studio.com

Sitter och slappar innan bomben släpps hemma hos mig. Snart kommer Sara och gör mig sällskap i sminket. Vi var på stan förut och lunchade på Parre, fyllde på vinförrådet och solade. En sådan där trevlig förmiddag har vi haft.. Bytte en tröja jag fått i mitt påskägg också. En Wesc från showroom byttes emot en svart söt blus från Flippa K. Det var rea på blusen så jag fick med ett par trosor också.. ett par rosa från Wesc. I mitt påskägg låg även ett par gula Wesc trosor så idag har jag blivit två par rikare. Aja nog om det..

Det är så himla underbart med lite sol, känner att hela dagen har varit på topp pga vädret.. Lite sol i ansiktet gör en så pigg o glad. Nu ska jag dra igång en skiva på högsta och föna mitt asjobbiga hår..
Vi ses i minglet.. ikväll ska jag dansa.

Puss&Kram

Present tips!

image594

Följande mysiga (och absolut naturtrogna) rackare finns tillgängliga:

· Salmonella

· Hosta

· Magsår

· Tyfoid feber

· Halsont

· Vattkoppor

· Vit blodkropp

· Magont

· Ebola

· Klamydia

· Kvalster

· Dålig andedräkt

· Förkylning

· Galna kosjukan

· Gonorré

· Hepatit C

· Herpes

· Hjärtmask

· Influensa

· Acne

· Bokmal

· Borrelia

· Kolibakterie

· Lunginflammation

· Loppa

· Lus

· Köttätande bakterie

· Fotsvamp

· Matförgiftning

· Malaria

· Polio

· Alg dinoflagelat

· Röd blodkropp

· Fettcell

· Körtelfeber

· Hjärncell

· Digerdöden

· Alger

· Syfilis

· HIV

· TBC

· Vägglus

· Öroninflammation

? Sömnsjuka

Och jag som är så dålig på presenter.. hihiohohihih.. Allt negativt kan bli positivt!
Visst är de söta?
Peace!

Vill ni veta min hemlighet ?

image593
Jag utövar svart magi och hypnotiserar mina offer.. denna lilla docka hjälper mig lite på traven.
Hon heter Stella Posh och är min bästa kompis;

Stella Posh älskar att ha roligt! Hon vill dricka drinkar och dansa hela natten men är trött på inskränkta typer som tror att man inte är intelligent och framgångsrik bara för att man är snygg.

Stella Posh finns alltid i de rätta sammanhangen och är grym på att shoppa. Hon har näsa för stil och detaljer och köper alltid det som är helt rätt. Killar dras till hennes charm och attityd. Hon skäms inte för att dejta en handfull heta hunkar på en gång.


Huuu.. det är ju absofuckinglutely JAG! Där fick ni svar på tal fellas.. Hon lever min ficka. Snart iaf.. blev lite sugen på att beställa henne,
http://www.voodolls.se/. Aja.. Jag kom på att jag klarat mig utan henne med dessa egenskaper. ´Dessutom är mitt horoskop på topp denna vecka/månad, så ...
Istället bär jag med mig en liten hello kitty figur som jag fått av mamma. Ingen har sett henne, men hon finns där. Hon är lite mer oskyldig, precis som jag., så varför inte hitta på lite om mig ? Så jag har nått att ge svar på tal om.. Typ som att jag rullat runt med hela bofors, de är väl ett intressant ämne? elle ?!Det var ju en het potatis ett tag.. Vart rullade den iväg ? hmm. Äsh, nu skriver jag bara massa blaj.. sorry.
Idag har jag fått mina visitkort föresten, vuxenpoäng till mig!

Kram J

Patrik på trädgårn

image590
Patrik Lernberger


Just ja.. 5 april åker ja o mina gode chef på turné till Göteborg. Ska bo på park avnue och se Patrik Lernberger från Go kväll på trädgårn.. Han gör väldigt snygga jobb så det ska bli kul att se hans visning och lyssna på goda råd, i hope.. Götebrog är ju alltid trevligt, så lite shopping lär ju hinnas med också.

Godnatt Kram

Hoppas.. snälla

Ja vill ja vill ja vill! Men jag ska inte ta ut någon seger i förskott. Svårt att låta bli.. Svårt att inte hoppas.
Jag skulle bli såå förbannat glad. Jag kan tyvärr inte avslöja vad, men inom några dagar.. kanske.

Nu ska ja bara lyssna klart på helena&jag.. sedan ska jag ta mig ut i kylan, måste gå av mig lite.

Jag säger vi får väl gå, och vi börjar vandra
Medans regnet öser ner, men vad gör väl det?
För nu har vi flytet, nu är det som det ska...


Ja, hej då då..

Kvällens Outfit

image589
Klänning; American apparel
Väska; H&M
Rosa läppstift; viva la diva
Strumpisar; vet ej
Skor; Din sko

Illustrerade kvällens outfit.. he he
Nu ska ja lägga mig en stund.. blir nog en lång natt

Puss

Nattnöje

image588

Flower power- illustration.. Färg och blommor ska det vara!


Haha.. det är skönt att bara sitta hemma och leka med datorn. Skulle ha åkt till Z på vinmys. Men jag kände mig riktigt trött när jag lade mig i soffan framför National treasure, riktigt trött! Blev några koppar kaffe och sedan fick jag ett ryck, det rycket syns ovan.
Imorrn ska ja försöka ta mig upp för en morgonwalk.. ska försöka iaf.

Kram J

Fånga dagen

Vad gör man på en grå tråkig ledig dag? Det gäller att spendera varende minut och sekund rätt. Utnyttja den till max! Ledig mitt i veckan är ju lyx som inte finns allt för ofta.
Gårdagens kväll blev ett häng på brickan. Drack lite bright och snackade skit med Ewe i baren. Grattis på 20 års dagen! Sara hällde i sig två Cosmo och Emelie körde. När Ewe slutade tänkte vi åka till Harrys, men där vär det toktomt med människor. Det blev en latte på mc för mig och Sara istället. Lite senare kom manligt sällskap.

09.40 ringer mobilen i örat på mig. Sara och jag tog en walk till bagarn's för frukost. Sedan gick vi en stund på staden. Fyndade ett par runda soliasar, de är såå nice. Gick hem o fixade till en sliten Julia. Åkte ner på staden igen och lunchade på Paris. Småpratade lite.. och kom fram till att de vore roligt att gadda sig lite idag.. så då gjorde vi det också. Har en tatto i nacken nu. Breling i snirklig text, som ramar in 1988 under. Jag måste nog vänja mig vid den. Sara gjorde "carpe diem längst ryggraden.. såå fiin! Därefter åkte vi till colluseum för ett underbart combatpass. Fick verkligen ur mig adrenalinet från tatton. Var så himla nervös innan, och den här gången gjorde den faktiskt ont.

Tack för en heldag Z! Imorrn blir det jobb och sedan helg igen. Vinmys och smörgåstårta med schlager har vi planerat.

image587
Schnygga och spontana.. ooh yes

Min blogg börjar likna en dokusåpa.. Snart blir det ö-råd! Ni får gärna gå in i bikten via mina kommentarer.

Kram J

Svar på kommentar

Jag vet inte om mina kommentarer till inläggen är äkta eller något annat, men det "någon" skriver till mig kan jag ju ta upp här, eftersom de som läser min blogg+kommentarer kanske undrar vad som händer.

Otrohet var ämnet i detta fall. Jag har ingen större erfarenhet av det eftersom jag sällan har pojkvän. Det beror inte på att jag inte vill ha det, mer på min feghet att ge så mycket till någon. Jag har blivit slängd på marken .. riktigt hårt .. det har jag, och det sitter kvar.. säkert alltid. Och ja, till frågan då. Jag har visst träffat killar med flickvän. Och de har betytt något för mig. De är inte "one night stands" eller något sånt, de fanns i mitt liv just då. Nu låter det som att de är många, men de är egentligen bara två. Annars har det blivit något missförstånd här. Båda två gav mig förhoppningar.. jag vet inte till vad eftersom de "lekte" lika mycket med mig. Jag utsatte mig såklart för att bli sårad där också, men det gör jag ofta. Och ni som vill får tycka att jag resonerar dumt nu, men man kan inte tänka på alla här i världen, det går bara inte. Just vid de tillfällena då jag träffade dessa killar blundade jag för allt annat.. jag visste att det skulle sluta på något sätt, bra eller dåligt.. Det är konstigt vad man gör för lite kärlek. Den här "tjejen" som nu skriver till mig och mår dåligt, kan jag verkligen förstå, jag hoppas att hon får ut nått av det hon skriver.. att hon får ut någon slags känsla. Jag vet inte ens om hon tagit rätt person.. för de jag refererar till är gammalt. Men de som göms i snö.. eller nått?! Jag vet i alla fall, vad jag har gjort.. och hur jag kände och mådde. Och det jag väljer att göra i mitt liv står jag för. Även om allt inte sitter på meritlistan. Jag väljer ofta den krångliga vägen framför den enkelriktade, och varför? Jag har ingen som helst aning. Jag vet bara att det är sånn jag är.. Just därför har jag gjort en del missar.. tyvärr.

Ett allvarligt inlägg i dag. Kanske det mest allvarliga på min blogg.. eftersom jag helst inte skriver om känslor och sånt. Men det känns skönt att veta att jag inte är helt känslokall.. Jag har mått skit under flera perioder, som jag helst vill glömma. Men det gör man inte.. tråkigt nog.

Nu ska ja sova. Walk med sara imorrn bitti.. sedan en heldag med girls. niiice
Kram J

Färg färg färg

Ååh.. ja är så svart, vit o grå. Jag längtar efter lite färger. Men varje gång jag tänker slå till på nått färgglatt slutar det med samma gamla gråskala.. suck vad trist det är. Affärerna blommar ju över med flower power och färgstänk, jag gillar ju det egentligen. 70-talet is the shit! Har t o m spanat lite halvt efter utsvängda jeans.. men bara lite.
Idag fick jag faktiskt tag i världens finaste patchwork väska i bruna och beiga nyanser. Den var fin ändå tills den kom till Karlskoga. Då stoppade jag ner min take away kaffe i samma påse som väskan, och vipps så blev det en kaffe fläck på den. Bra jobbat.. bra bra. Tur att den är patchwork.. de syns inte så himla väl faktiskt. Men lite pissigt känns det..

image586
Jag ska nog köpa färgglada tights! De här var ju ascooola..

Imorrn slutar jag halvdag.. då ska jag ha lite egen hårvård med Petrus. Sedan är jag ledig tors.. vilket innebär fika-lunch-fika-fika.. combatträning.. oså en sovmorgon såklart. Kan inte bli så mycket bättre.

Kram J

Dålig uppdatering!

Ojdå.. vilken dålig uppdatering av mig! Har knappt haft någon ork för nånting den här veckan. Att gå runt och tänka bröllopsmässa tar på krafterna. Men nu är den slut och jag är väldigt nöjd. Vi gjorde tre visningar. Hade samma modell både lör o sön. Så jag har stannat i Örebro hela helgen. Föst sov jag hos Randi och sedan hos Micke. Har backpackat nu igen.. ha ha. Dessutom lyckades jag festa hela lördagsnatten. Blev en liten fest under sofies fläkt .. med heta diskusioner, vin och mys. Helt plötsligt blev klockan så mycket att vi hade ca 1 timme kvar att spendera på krogen. Så de blev det som låg närmast, Klaras alltså.
Är väldigt stolt att jag tog mig upp dagen efter.. för att köpa frulle på Mc, och ännu en dag på slottet.

 
Bild från vår monter och Sandras frilla som Randi gjort.

image581
Sofie, Lina & jag.. (lite halvt på väg in i dimman tror ja.. )


... och föresten blev mitt o annas cocktail party toklyckat! Maten var uppskattad, likaså våra fina drinkar. Jag fick en uuursöt "skjort-kavaj" och en mr.prulpe (lånar lottas namn), och en nyckelring med text ;livets hemlighet allt kommer att bli bra.. fina ord tycker jag.

Menyn bestod av; Fördrink med tilltugg, Sallad med kyckling, dinkel, oliver, fetaost, turkisk yogurth med bröd. Efterrätt var lättkesella blandat med funlight raspebrry och frysta bär.. (snacka om nyttigt!!)

  
Drinkbordet, Jag & Mr.Purple (borde jag lägga ut den här..!!), Malin & jag i mitt rum.

Kram J






"Carpe diem, quam minimum credula postero"

Vad skönt! Anna och jag har kämpat hela förmiddagen med allt inför ikväll. Nu är det klart. Gick upp 10.00 för att sola. Sedan handla all mat och sprit. Lagat mat hela förmiddagen.. Fixat och grejat. 19.00 kommer tjejerna.. och då blir det fördrink och middag. Cocktail är vårat tema.. så de är dressat som gäller.. hi hi.
Ska fira mig med rosa champagne hade jag tänkt.

Det är så roligt att fylla år. Spec när man kan fira sig i flera veckor. Hade släkt hemma hos mig igår.. Fick mer blommor, presenter och champagne. Och nu kommer ju tjejerna ikväll som sagt. Blir en trevlig helg det här.

Kram J

image575