hohooh

Hej vänner!
Sitter på jobbet och tar en paus.. Min kund kommer snart. Gulliga Eva! Vi ska klippa o färga. Sen slutar jag för dagen. Då blir det lite sol på min bleka näsa. O sen träffa Linn en sväng.

Igår var det lill lördag. Emma och jag vinade lite och gick sedan till Strömpis för att titta på Jossan och Kattis. De hårmodellade. Emma och jag var lite i valet och kvalet om vi skulle köra på eller gå hem. Vi fick ju buffé och lite sånt.. trevligt liksom. Men vi blev kvar, efter några. Hade väl inte räknat med nått annat. Så helt plötsligt dök fashion pack upp. Visste jag inte. De är ju klockrena! Kvällen fortsatte i snabbare tempo, och helt plötsligt blev klockan sent. Hittade lite gamla vänner, som jag hoppas kommer på lör! hi hi.
Bra kväll. Mer strömpis på onsdagar blir det framöver. Bra veckobrytare sådär..
Nu ska jag återgå till work.

Xoxo

Ps. Igår träffade jag tanten som har mest magneter i hela världen. hon hade 17 000 ..


Uppstyrd grillfest

Då var måndagen avklarad.. den värsta av veckans sju dagar.. sedan kan man nästan se helgen långt där borta. Helgen som varit ,var toppen. Emma bjöd på fest i fre. Sedan dök vi till Harrys. Enda stället som inte var proppat med studenter. Det var kulkulkul. Lör blev hemma hos emelie.. eller hennes päron. Uppstyrd grillfest! Väldigt fancy. Hotellet var okej,.. eller jo, det var faktiskt riktigt skoj. Vi dansade hela natten till vi gick hem. Onda fötter.. bara för att för några timmar få känna sig lite längre ocg lite snyggare hållning.. heels såklart.
Lite kort från AM ser ni här..





Nu blir det sova. Ska ta en walk runt oset imorrn bitti..
Xo

If the shoe fits..

Idag har jag slagits på kvällens marknadsafton. Jag blir så snål när det är billigt. Alla rycker och sliter i kläderna. Jag blir irriterad och vill inte ha nått. Men till slut köpte jag en shortsdress i jeans. Blir fint i sommar. Redan imorrn kanske. Emma blev tokig och köpte allt hon kom åt.. Nöjda och glada gick vi förbi njuta och sa hej till några kompisar. Sedan gick vi hem. Jag lagade wok. Det är min grej.
Godnatt!
Kramkram








Teabagging

Kvällsmys är en pimpad kopp te. Blåbärste med honung och sojamjölk. Det är underbart. Melissa Horn i cd-spelaren. Javisst, jag har faktiskt köpt  en riktig skiva. Helt lagligt. Det är ganska kul att ha riktiga skivor. Jag ska nog börja köpa det. Precis  när jag börjat skriva om te pratade Samantha i satc om teabagging. Någon som testat det ? haha. Jag vill inte. fy.
Och charlotte klagadee på sin karl för att han slängde tepåsar överallt. Nejtack.. melissa horn och mitt blåbärs te är de bästa. 

Idag har jag klippt håret, igen.. jag kan aldrig bestämma mig. men nu trivs jag verkligen. En lång rak page.. trött på ruffset, det var ju så ruffsigt .. hehe. Kul ett tag..
Jobbade över ett tag. Tjänster och gentjänster! Jag ska bättra på lite gaddar nästa vecka. Kommer sluta som en dalmatiner.. men so what. I like it.. Sedan blev det sol med josse.. 
Så nu är ju nybrun till helgen. Lite spraysun på den ? Solorektiker.. jajaja..

 
Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt


Nya rutiner

Äntligen kom jag in.. bloggen har segat hela kvällen, jag med iof. Jobbat sent.. gick hem o slängde mig framför tv:n. Jag visste det. Jag kommer stenhhårt kolla på bff med paris Hilton. Paris for president! haha.
Sen blev det att ta tag i diskberget i köket.. varvat med några varv på balkongen, teleprat och plocka undan några ton med kläder på golvet. Sådärja..Nu var det bara tet som skall drickas upp! Kaffet är klart för walken imorrn bitti.. Imorrn ska jag få lite fransar btw.. Lite flares om det finns tid. Sen kommer sara och fixar frillen.. kulkul.
Är rätt lugnt på jobbet imorrn tror ja.. Träffa Linn på kvällen blir de nog. Jahaa, då har jag redovisat dagen och morgondagen.

Och just de, jag har fått en tid bokad 16:e. Hoppas att det kan hjälpa mig och få saker och ting svart på vitt , kan man säga. Bra kropp heter det.. Där ska ja göra lite olika stapelmätningar och få veta vad som fattas och vad som är bra och fungerar för mig. Man får se vad just min kropp behöver få i sig och vart man ligger i kroppsfett, vätska osv. Sen tror jag att jag kommer att må bättre efter gårdagens tankeställare..

Åhh. Vill ha helg. Känner på mig att det kommer bli en töpphelg! Grillfest hos Slepicka´s kan ju inte bli fel.. Branting kommer ju hem tom. Åh vad lovely.. och lite studentfirande med galna emma på fre är ju också ett säkert kort. hihi

Godmatt
XoXo

Nya tag





haft vissa perioder då jag bloggat hela tiden och andra, som nu.. när jag inte bloggat på ett halvår typ. Det är ju kul.. men ibland har man ingen ork eller lust. Ja tänkte kanske börja igen, lite halvt. Vet ni whyy? För jag kan ligga i sängen med datorn på magen. Lööve! Storburken står kvar i vardagsrummet och ser sur ut, det kan den göra tycker jag. För snart ska den skrotas och begravas. Ska bara spara lite gamla kort och annan shit först.


Har sovmorgon imorrn, så därför är ja uppe lite extra länge. Bara för att liksom..Vardagslyx. Däremot jobbar jag till 20 så det är väl inte lika lyxigt. Bara att gå hem o slänga sig i sängen. Mycket work.. Men jag gillart. Mitt jobb är lövely. Jag får uppskattning varje dag. Ja får betalt för att göra någon glad.. Hur bra är inte det ? Visst, man kan inte lyckas jämt. Men ofast så befinner jag mig omkring glada människor hela dagarna. Det kan vara stressigt och hårt men som sagt, ja GILLART!

Jag fick mig en rejäl tankeställare idag. Jag är så glad att jag har sådana underbara människor runtomkring mig. De ser liksom raktt igenom mig och bryr sig verkligen. Jag ska ta tag i mig.. Jag måste. Det börjar gå för långt, jag vet. Förlåt om jag gör er oroliga. Nya tag, lovar!
Måste väl sova.. ingen vill väll ha tomtejulia i skallen imorrn annars! he he

Godnatt
Kram