30 Januari

Det blev såklart inte en lugn kväll igår. Men mer lugn än vanligt. Jag hade en liten fest hemma hos mig. Vi åt frukt och drack rosé bubbel. Sjöng till gamla låtar och trivdes.
Sedan gick vi förbi ett hak på vägen och shottade mintuu. Stannade en stund på Olerays och dansade resten av kvällen på Ritz.
Nu tvättar jag, och tittar på Mauro&Plura. Jag gillar verkligen matprogram nuförtiden, även fast jag inte är så matintresserad egentligen, men det är mysigt på nått sätt.

 


Love was not in the hair

Heyheyhey!
Nyss kommit hem från en kväll med Linn. Ätit bästa sushin från east west. Den är helt klart grym! Sedan gick vi till Loungen och tog några. Nu är jag en bra trött person. Sjukt skönt med helg. Den här veckan har varit seg.
Blev ganska spontan utgång i onsdags, o det tog på kroppen. Men Petter är alltid bra live, så det var dumt att missa. Sedan blev jag färgsjuk, då jag färgat håret ett antal ggr efter ett antal misslyckade försök. Men det är ju tur att misstagen hamnar i mitt hår. Nu är jag back to black, eller mörkt igen.
Imorrn blir lugnt, eller.. det är dumt att säga nått, men jag hoppas det!
Upp i tid för träning.. varit lat ett tag. Bättring!


(Sur Julia..Love was not in the hair, last night..)


Nighty!

2 nya saker

Har köpt två fina saker idag från Awesome Rags som är min favoritaffär i Örebro. Utbudet kan ju diskuteras vad det gäller affärer här.  

Jag hittade iaf (äntligen) ett grymt snyggt I-phone fodral i brunt skinn. Sjukt smart att man drar i låset så åker telefonen med. På baksidan finns en ficka för kort. Bra sak att ha i vimlet som jag ofta befinner mig i.


Fodralet kommer ifrån Nic&mel. Det finns en webbshop.. kolla
här!


När jag visade upp den här ringen för mina kollegor så fick jag springa tillbaka o köpa en varsin till dem med.
Gillar budskapet på den. Kommer att bli en favorit!

Ringen kommer ifrån Vintage by fé. Även här finns en webshop.

 




Today

Måndag. Jobbat. Hårt träningspass bestående av 30 minuter på bandet och ett pump pass. Lagat mat och färgat håret. Så mycket mer hanns inte..


xoxoxo

Hörde jag en lugn helg?!

Omg vilken helg. Den innehöll det mesta tror jag. Mysig tacokväll hos Maddo i fredags. Ett träningspass på lör. Återigen till Maddo för några glas vin. Gick vidare till Herrman där det var en massa sjungande killar.
Vi hängde med i deras tempo efter ett tag.. hörde jag en lugn lördag? hmpf.
Satin blev första stället, sedan strumpis där det var mkt folk.
Drama, skratt, berusning, lycka, dans.. och en konstig avslutning på kvällen. Men det var ändå en bra kväll, måste jag säga!
Idag klev jag upp 15.00, förvirrad&illamående. Och soffan fick bli min bästa vän..



xoxox


My house

Man kan jämföra torsdagar med måndagar tycker jag. Man vill ha dom överstökade så att helgångesten försvinner på måndagen, och längtan efter helgen på torsdagen. Jag brukar göra nödvändiga saker på torsdagar. Idag har jag städat lägenheten. Jag älskar att vakna, gå upp o trycka på knappen på kaffebryggaren som är laddad sen kvällen innan, och det luktar fortfarande skurmedel. Disken är diskad och det är fredag.
Det verkar bli en lugn helg. Helgen innan lön i januari ska tydligen vara en innesittarhelg.
Gör mig inget. Det behövs. Jag ska börja helgen med massage imorrn. Lyx.




Mitt hem blev mycket fint igen!



xoxoxo


Ny frisyr ?

Jag blir grymt sugen på att klippa mig när jag hittade den här bilden på Michaela Forni.
Fräscht, enkelt.. förbaskat snyggt!


Hockeybunkern

Idag tog min ledighet slut. Möttes av en dammig byggarbetsplats på jobbet. Det tog exakt, eller om inte mer, en hel arbetsdag att få sakerna på plats. Men så grymt snyggt det blev!
Och på kvällen mötte jag upp ett gäng för att kolla hockey, Örebro-Malmö. Jag som knappt gillar hockey.. jag ska nog börja med det. Och då åker uggsen på, för jag tappade känseln i tårna efter första perioden!


Joel sa att vi hamnat i Na, och visst.. där står vi ju.. haha



xoxoxo


Man kan inte vara älskad av alla

Det snurrar i min skalle. Hur man än försöker, vill vara till lags. Så räcker det inte. Jag kan inte vara älskad av alla. Hur man än vänder och vrider på det. Erkänner andras fel, erkänner mina egna, så är det hopplöst omöjligt. Ibland kan jag grubbla sönder. Jag ältar. Jag tänker. Jag kan bara vara mig själv. Hur många timmar har man inte lagt ner på det. Så mycket annat roligt man skulle kunnat hitta på..

Jag har klickat på Joshua Radin på min spotify. Han har varit förbjuden att lyssnas på ett tag. Han är liksom "deppig". Men jag behövde deppa. Jag vill deppa för andra som har det betydligt värre än jag. Det känns liksom skönt att vara medlidande, så får mina små problem bara följa på vägen.
Det är skönt att få gråta lite. Det känns som att man tömmer sig på allt det där som klumpat ihop sig och växt allt mer.. Och det var nog därför vi fick den funktionen.

After a hurricane, comes a rainbow! Glöm aldrig det.


Young n restless




...

Nu är jag bra irriterad! Har suttit och väntat hela dagen på att få besked om jag fick träna Combat på träningslagret, eftersom jag  var andra reserv vilket jag stenhårt trodde att det då inte var några problem. OMG, på sats var jag 25:e reserv och kom med. Nej, nu missade jag precis passet på Njoy också. Tack träningslagret, vi ses aldrig mer! Jag åker tillbaka till Örebro ikväll och kör pump.. får duga!
xoxo

Bra skön vecka, med andra ord.

Har inte hunnit blogga så mkt på ett tag. Kom hem från sthlm igår. För att träffa folket här hemma och festa tredje dagen i rad. Har varit i sthlm en vecka nästan. Hunnit gjort saker som man inte brukar hinna på en helg annars. Tränat på sats fridhemsplan. Hängt på stan, lunchat, fikat.. massor. Besökt kåken. Duckit vin på sign. Druckit öl på Olssons. Dansat på hotellet. Åkt VÄLDIGT mycket tunnelbana, och taxi. Hälsat på Mathildas jobb i vällingby.
Bra skön vecka med andra ord. Och kvällen igår var lyckad. Nu ska ja snart ta bussen till Karlskoga och äta tacos med Breling familjen. Imorrn ska ja träna på träningslagret!

 

xoxoxoxo


It's coffetime






My lips hurt







Men jag är nöjd. Och det är huvudsaken!
Nu har jag kokat 2 ägg på en gasspis, och druckit nypon-proviva.
Det blir en dag på stan med Sara.


xo xox xo

Chokladfondue



Ikväll har vi ätit tacos, och Chokladfondue, hos Sara i Solna. Fattar inte vart den här dagen tog vägen.
Har mest besök Slm-kliniken och kollat Marc Jacobs rea. Nu tittar vi på solsidan hos Branting.
Imorrn blir det häng i city, och lunch i vällingby.

xoxo

 


Direkt från USA



Idag kom min bror hem från USA. Den här lilla påsen hade han med till mig. Innehållande I.D - smink.
Undrar vilket land nästa beställning kommer ifrån? Senast fyndade jag på Sephora i Rom <3



Tegnérgatan 55





Nu har jag checkat in på Tegnérgatan. Vi har ätit våfflor. Och nu är det lan i köket.. haha.


xo xo

Testar

img_0244 (MMS)

Testar (testade mms-inlägg, det funkade!)


Sjukt sjuk..



När jag tillslut kom till apoteket för att köpa alvedon, var jag så sjuk att jag inte såg vad jag köpte, på väg hem blev jag sittandes på ett cykelställ, tillslut kom jag äntligen in i hallen och såg vad jag köpt. Jag tänkte faktiskt testa om de gick att svälja stjärtalvedonen också, så dålig var jag.


Idag mår jag äntligen bättre. Tack för det. Nu har jag semester. Jag är ändå hemma och vilar för säkerhets skull. Annars hade jag varit på Idol med Josse. Suck.
Jag har lagat mat & packat. Den första lagade maten jag ätit sen i ons. Imorrn åker jag till Stockholm en vecka ca. Jag har bokat om min "tid" tills på mån.



Currylax med tofu&grönsaker.. mums!



xoxo


Glad trettondagsafton eller ?



Vad säger man ? Glad trettondagsafton eller?
Jag är glad&sjuk. Jag vägrade att inte gå till jobbet. Tur att man är ledig imorrn, annars hade jag tagit sjukledigt, och det vill man ju helst inte.


Bilden är från förra trettondagsafton då jag ser ut att frysa lika mycket som jag gör nu, trots mysdressen och duntäcke. Josse sover i soffan. Vi hyrde film som ligger på hallgolvet. Den får bli till frukost. Eller brucn. Har kylskåpet fullt med kvällens tacos, som jag tror, kommer att smaka mycket bättre imorrn.

Xoxo

Tillbaka till Tylösand



Hittade lite bilder från Redkens 50-års firande i Tylösand. Väldigt bra. Förutom att jag blev magsjuk lagom till festen och fick knappt i mig nått av all god mat.

 

Och på tal om sjuk så känner jag att det börjar komma krypande igen. Ingen magsjuka som tur är. Mest förkyld och hängig. Därför ska ja ta det lugnt imorrn, då det är trettondagsafton. Förra året skulle Emma & jag på rockspinning, men det blev rock på Strömpis istället. Det här året blir det tacos i soffan med Josse. Precis lika bra det också.

xo xo


Mitt 2010

Jag har ingen som helst ordning på nått i min dator. Därför blir det mest ett bildregn från 2010.


Vi tre var oslagbara! Och vi hade mycket roligt ihop.


Jag träffade en snygg hockeyspelare, en sthlmsnatt.


Vi åkte till Sälen flera ggr för att sälja Corona.


Mest jobbade vi i Tandådalens Wärdshus på afterskiin.


Ibland var vi lediga och stod på andra sidan baren.


Vi var alltid på gott humör innan jobb.


Även efteråt.


Jossan och jag åkte till Sälen och jobbade själva, vi fick en stuga mitt uppe på fjället.


Jag jobbade på Melodifestivalen när det var dag för "andra chansen" här i Örebro.


Jag fick styla söta Neo.


Jag&Emir, som var vår chef under hela spektaklet.


Jag dejtade en kväll, och vi gjorde drinkar av lite allt möjligt.


Äntligen fick jag en ny säng.


Jag ställde upp som levande skyltdocka.


Det blev vår&sommar, och vi fick en fin "havsutsikt" från jobbet.


Uteserveringarna öppnade och det blev många sena kvällar, och en del rosé.


Måndagsklubben var bäst.


Satins uteservering.


Det blev midsommar, och då åkte jag till Grebbestad såklart.


Jag tog med mig två av mina favoritdamer.


Fin sommarbild från vår trädgård i Grebbestad.


Strandhäng, och den första midsommar utan regn.


Vi parkerade våra cyklar vid kanten av stranden.


Räckmackan på Grebys kan vara den bästa räkmackan som finns.


Det blev en hel del solande.


Jag dödade en spindel hemma hos en skräckslagen Sofie.


Emelie&jag jobbade med corona på ett event i Arvika där dom åkte slalomskidor från rampen ner i vattnet.


Emma&jag jobbade på Quality Spa i Strömstad. Där hade dom en mojitobar!


Vi sålde slut på allt.


Vi var på spa efter en hård jobbnatt.


Årets PIP-festival drog igång.


Det blev fest i fyra dagar.


Oskar Linnros var tjejernas favorit.


Jag var glad den här kvällen.


Vi slog läger i Brelinghuset, och det var sol en dag iaf.


Efter PIP åkte jag till Grebbestad igen för "rehab".


Jag gjorde massa roliga saker med familjen.. som att åka ring & wakeboard.


.. Åka på konstutställning i Gbg, där pappa o jag roade oss bäst vi kunde.


Vi var på Liseberg där vi fick bananas på karusellerna. Love!


Jag och bror somnade i samma poistion på hoteller efter en intensiv dag.


Det blev sensommar och jag köpte en ny jeansjacka.


Skinnjackorna hängde på rad på jobbet.


Jag åkte mycket till Stockholm och hälsade på mina damer.


Vi åt tapasmiddagar.


Det festades en hel del.


Och jag jobbade mycket.


Vi var på bloggawards på Cafét.


Det blev mer och mer galna kvällar som den här.


Jag&Madde hängde en hel del¨på Satin.


I November åkte jag med familjen till Rom.


Vi såg coluseum och många mer historiska platser. Jag gillade shoppinggatorna bäst.


Jag var på Redkenfest i Sthlm.


Där bubblade det en hel del.


Många galna&roliga fester löpte i varandra.










Det blev jul och enligt tradition - julbord på telegrafen i Grebbestad.


På jobbet fick vi sådana påsar mest hela tiden.


Det var en liten del av vad som hände 2010..

 

 

 

 

 

 

 

 

 





After a hurricane comes a rainbow

Såhär trevligt hade vi!

Nu är det nytt år och nya tag. Jag älskar att det känns som en nystart. Det är lättare att ta tag i saker. Jag ska inte säga som alla andra att, 2011 ska bli perfekt, "det här är mitt år". Jag ska istället försöka tänka mer positivt, gå fullt ut och njuta av något som tja, känns som en nystart.

Började med träningen idag, och jag var inte ensam på gymmet direkt. Det är kul att se. Lika varje år. Sedan droppar det av efter några veckor igen.

Nu känner jag för någon slags förändring. Klippa page igen kanske ? Äsh , jag har ju mitt bokat den 13:e jan. Samma skräckblanade förtjusning! Det får räcka så länge.

xo xo xo


Hej 2011!

GOTT NYTT ÅR!

Och tack alla som var med igår. Härlig kväll som innehöll allt en nyårsafton ska göra.
Tre rätters, champagne, skålande, dimma, taxi, hemmafester, krogen, dans, raketerna vid slottet och tolvslaget.

xo xox ox