Inköpslista

68321-34
1. Min bästa kompis, min nano, börjar deppa ihop. Lurar är trasiga och displayen verkar inte vara som den ska. Måste göra något.. typ köpa dom här rosa lurarna (se bilden ovan) från ishop.se. Ny musik finns i den också, från Malles dator. Lite mycket techno.. men det funkar till powerwalk.

2. En tur till
Make up store, SNART! Jag behöver fylla på sminkväskan med en ögonbrynspänna och några roliga skuggor.

3. Ankelboots! Jag som har ganska smala vader kan inte ha stövlar som sitter snyggt. Perfekt blir det med ett par snygga svarta i mocka.. Jag har hittat dom på Din Sko, till ett bra pris också.

4. Vinterjacka. Suck, alltid problem. Elvine har en i svart, en vanlig och varm. Men är elvine verkligen mitt märke? Kanske vågar blanda.

5.  Hårsnoddar. Alltid borta.

Lönen verkar hamna nånstans iaf. Borta lika snabbt som den kom.


Hello sunshine! Nytt solarium vid Salong Otto. Farligt nära mig och säkert för bra rör för att inte sola minst en gång i veckan.. Väääldigt bra öppningserbjudanden också. Watch out Donatella.. haha

Hello Schwarzkopf! Inte långt kvar till höst/vinter visning på Blue Moon Bar i Karlstad. Schwarzkopf's visningar brukar vara lite extra bra. Ser jag fram emot.


Heeeeeeeeeeeej Pennybridge! Första gången det blir utgång i Örebro på Fredag. Klaras tror ja. wiie


... och Hej då!
Extensions! Jag har just nu bara "mitt" hår och ingen annans. Topparna är fräscha och det känns SÅ kort. Men jag vänjer mig. Vi har föresten fått sponsring till vårat företag, från Toupéma Belgal






Perm och make - dag

Vilken lååååååååång dag!

Började med att jag planerat en sovmorgon. Vi hade PA på morgonen, och jag kände att det inte fanns mkt för oss att göra i skolan just den här måndagen, så jag sov istället. MEN, vi hade permanent-dag precis just idag då jag äntligen planerat en sovmorgon. Upp och hoppa.. Slänga mig till skolan i myskläder och noll make, in i teorisalen OCH GISSA.. Där står ingen "goldwell-tjej", utan en "snygg-goldwell-kille". Inte så mycket att göra åt saken. När han visat klart drog ja o jenny till colluseum och solade i nya rör.. lite gött iaf. Åkte tillbaka och rullade permanent (inte det bästa jag vet). Klar runt fyra då jag fick skynda hem för att hinna med bussen till Örebro. Precis när jag är hemma ringer jenny och påminner att hennes grejer ligger i mitt skåp. Suck!

Jag hann i alla fall med bussen..Gick direkt till Randi där vi skulle ha make-kurs. Hade dukat upp jätte fint med ost/kex/frukt osv. Från ca 1900-2200 sminka vi non stop på ca 10 tanter.. ganska kul att nån lyssnade på mig för en gångs skull, och inte tvärtom när ja är på kurs.

Det blir flera kurser.. typ 4-5 st tror jag. Ska bli kul.

Och nu blir det hårt, för en tjej har slutat så vi ska färga färga färga varje tors-fre, plus make om vi hinner. Jag skulle faktiskt kunna tänka mig att bli färgtekniker, tycker att det är roligt.


Sova nu.. är skitrött!

Natti


=/

Ny vecka igen då.. Och kanske inte världens roligaste måndag. Helgen var väl också sådär. Kul all se Sara i alla fall. Tråkigt att jag föll för grupptrycket, men vad finns det att göra i Karlskoga en lördagskväll ? suck. Nästa helg blir det i alla fall Göteborg, men ändrade planer.. as usual. Göteborg blir bara på fredag.. mässa med massa inspiration och nya saker. Noll shopping eftersom min lön tog slut snabbare än vad jag trott. Blir Karlstad på lördagen istället..

Usch vilken soppa :(



Gbg next

En dag hos Randi är alltid olika. Fick make:a lite idag. Skolans make-kurs var skit förstår ja nu. Va så mkt som jag inte kunde. Ska bli nice.. ska få både privata och med randis kunder. Blir även färgkurs nästa vecka. Mycket att tänka på just nu.. helt borta ibland!

Next week blir det även Gbg. Frisör-mässa.. alltid lika kul med nya saker och roligt folk. Thörnan följer med också. För vi ska stanna i Gbg och festa efter mässan. Ska bo hos Fanny..

Helgen blir lugn. Family drar till Grebbestad och jag ska fixa lite i mitt rum. Dalin kommer ju hem från lumpen också.. vi saknar henne här hemma!

natti


Sthlm i helgen

Trött, trött.. tröööött. Spinningen förut var riktigt jobbig. Bra att börja med en måndag..? Maybee not.

Sthlm i helgen. Jag och Malin kom på i fredags att det vore kul att åka till Sthlm och festa, så det gjorde vi. Tänkte först ta tåget på fredagen, men då kom jag hem sent från Örebro, då jag har praktik.. så vi bokade x2000 lördag morgon istället. Blev en hairmakeover på salongen på kvällen, lite blondare.. lite snyggare!
Packade en megasze väska och åkte. Vi shoppade lite på stan på dagen, åt på åhlens och solade på sats. Bodde hemma hos Peter så han fixa lite förfest. Drog in till stan.. först på Café Opera, där vi shejkade med Danmarks Prins och hans hov, haha.. rätt äcklig, men lite kul var det ;D  Sedan gick vi i våra klackar till White Room. Var väldigt trött i slutet på McDonald's.
Tog tåget halv elva nästa dag..
Roligt att åka iväg lite :)

Idag har fixat i salongen i skolan.. färg, bryn, fransar och bla bla bla.. Ingen onöjd kund i alla fall.
Sedan fixade jag och Malin lite viktiga saker.. haha
Köpte ett såå nice foundation på Hudfixar'n.. i.d...Och en borste med äkta hår.. ska börja med ett nytt sminkmärke i min sminksamling tänkte jag.

Imorrn blir det skola och dubbelpass!

/J