Nästa köp ?

image352 image353
Är lite sugen på en väska från svenskt tenn. Egentligen är det inte jag att köpa en blommig väska i tyg. Jag brukar ju gilla när det är ganska stilrent och enkelt. Men detta är ju klassiker och riktigt sommarsöta. Fina färger och mönster av Josef Frank. Hemma har vi en fondvägg i hans tapet. En stol i hans textil och några kuddar. Kul med lite färg faktiskt. Ska snart till Stockholm. Bättre att kolla in dom i verkligheten. Tycker om att känna och titta på dem, istället för en bild på internet.

Nog om det. Skönt att ha långhelg. Ska ju iof jobba imorrn men inte en hel dag eftersom Anna-Maria ska hålla vårtal, och det vill jag inte missa. Lördagen hade elin 20års party, treevligt! Sedan blev det hotellet som vanligt. Idag har jag bara fixat med Malins och Fannys hår, sedan köpte vi mat och åkte till degerfors. Nu måste jag sova! Ska bara dricka upp mitt natt-te.
Godnatt!
Kram J

d.fi

    
   
   
   

Bilderna från d.fi - visningen i måndags. Lokalen var kanon, och visningen också på stora hotellet i örebro.
Vi fick lite buffé innan som var god och vi hade väldigt trevligt.

Dagens outfit

image335

Dagens;
Vit t-shirt -
H&M
Svarta jeans - Cheap Monday
Sjal - Åhléns
Armband - Thomas Sabo

Har haft kurs idag. Lärt mig om Redkens serie Scalp, för problem-hårbotten.
Därför blev det Örebro istället för skola, men det gjorde mig absolut inget.
Lagret nu!
Kram J

Vad göra ?

Det känns som att Örebrovägen börjar bli mitt andra hem. Har varit i staden sen i onsdags..
Jobb, make-kurs, praktik, modevecka, visning på stora hotellet och utbildning imorrn. Tog bilder på visningen idag, och jag blev impad må jag säga.. Inte vad jag hade förväntat mig. De läggs in imorrn, orkar inte nu.

Har äntligen fixat håret idag.. utväxten var katastrof. Blev lite blonda slingor som jag inte vet om jag är nöjd med.. Mitt trasiga hår blir aldrig som jag vill.

Hmm, vet inte om jag ska hänga med till Grebbestad i helgen. Bror och pappa ska till Gbg på filmmässan. Där finns bland annat T-bag (prisonbreak), mini-me och fler gubbar som vore kul att se, bara för att liksom.
Men här är man bjuden på 20års fest, och fest i Öret.. så vad göra ? Jag vill på allt.

Sova nu.
Kram J


Fredagskväll

Mina naglar är tokrosa och mitt rum är nystädat. Det har jag pysslat med ikväll. Blev en hemmakväll utan mamma och pappa, men med min dataspelande brorsa och hans kompis..
Idag har jag haft sista praktikdagen för veckan. Känns att man är lite trött.
Har förlängt hår både idag och igår.. med keratin wax, inte tejp som jag brukar använda. Det är lite roligare med vaxet eftersom man kan blanda och mixa håret lite som man vill.

Har pratat lite om sommaren med min blivande chef. Kommer att vara ledig sista veckorna i juli, och en i aug. Annars kommer jag jobba ca 3 dagar i veckan.. och ibland mer. Ganska skön start på vuxenlivet? Oh yes.
Blir även båda sakerna jag ville i helgen. Modevecka i Örebro imorrn med Malin, och Skövde på söndag. Kunde inte bli bättre. Shopping blir det säkert också. Mässor har alltid erbjudanden och modedagarna har det säkert också. Usch, jag ligger i shoppingträsket nu. Inte bra när man ska spara till Napa.
Bokade även fransförlängning idag.. dagen innan studenten. Suck, orka vänta?

Te och tv nu.
Kram J

Love your heart

image334Ganska nyss hemkommen från Örebro. Har jobbat 9.00-22.30.. alltså lite över 12 timmar. Har nämligen haft make-kurs ikväll. Det gick bra och var roligt. Glömde bort hur trött jag var efter ett tag. Tog med mig en take away på bussen hem, och nu är jag pigg igen.. Så det blev lite bloggin' idag med. Hann ut på stan en stund iaf för att köpa lite saker till salongen. Köpte en t-shirt på Gina och gav hjärt&lungfonden 20 kr! Som tack fick jag en liten pin som var en röd klänning. Kände mig riktigt duktig.. Bra kharma till mig alltså.

Modevecka i Örebro just nu. Och jag hade gärna gått på alla tjejkvällar söm hölls i affärerna. Typiskt att våran kurs skulle vara exakt samma tid. Men jag är sugen på att åka in i helgen och titta på debatten på Radison. Min
favoritmodebloggerska skulle tydligen vara där och snacka, inklusive Karin som jag lärt känna hos Randi. Dessutom är frisörmässan i Skövde, och den vore också kul att åka på.. Det är visningar blandat med mässa. Och på måndag har jag anmält mig till Liquids visning i Örebro. Det blev en massa på en gång kan man säga. Gaah.. nu måste jag sova. Ska lägga en mask och måla om mina naglar först bara.. Har aldrig haft så långa naglar som jag har just nu, därför är jag lite extra noga med att de sköts om..haha.

Godnatt!
 Kram J

Finally

   
Bilder från Melpo-Antia

Vårat hotel heter inte Kalypso (kors i taket) utan Melpo-Antia och ligger en bit ifrån Kalypso.
Och äntligen, efter en titt på biljetten (paaanik!), cashade vi 10 000 i kontanter på posten igår.
Skulle nämligen betalas igår så jag fick ringa tjejerna och se till att de plockade fram pengarna..
Men som sagt, nu är det klart och jag längtar så efter solen&festen. 28 maj flyger planet med oss studenter till Ayia Napa. Efter en vecka är vi hemma. Bruna och snygga till balen och studenten.. Life goes on!

Vad är det med mig idag ? så trött..
måste dra och träna nu.
Kram J

Dagens outfit

image323

Dagens;
             -Klänning -
Zara
                      -Tights - Kappahl Soft.
                  - Svart t-shirt - H&M
                         - Scarf -
Mormors gamla
            - Klocka - DKNY
          - Väska - DKNY
                         - Orange lack - Depend
                      - Rosa tygskor - H&M


Nu blir det powerwalk i solen..
Kram J

Helgens outfits och annat

Så var helgen slut igen. Måndag och ny vecka..
Blev lite festande och sånt som det brukar bli. Förutom
att det blev väldigt mycket statt. Fest på bakfickan innan, och sedan image321Promoe på stora statt.
Hade tjejerna hos mig innan. Satt ute i solen.. mys!
Söndagen var lika solig så emelie och jag köote bakismat och tog med en filt ner till stranden. Sedan sov jag hela dagen tills Malin kom till mig. Då tog vi en powerwalk nere vid vattnet och avslutade med en latte på Mc. Helgen var helt okej.

Får se om det blir mässa i Skövde nu i helgen, vore en bra anledning till att strunta i statt för en gångs skull. Och mässor är alltid kul. Liquid har även visning på mån..
Kul att få lite inspiration.

Har fått med lite outfits efter helgen;
- Cremevit kofta - Ouí
- Svart t-shirt - H&M
- Jeans - Miss Sixty "Karen"
- Scarf - Dior
- Rosa tygskor - H&M
- Väska - DKNY
- Klocka - DKNY



image322








- Vit tröja
G-star
- Jeans - Gul&Blå
- Solisar - Ray Ban
- Scarf - Burberry
- Väska - Farmors gamla
- Guldarmband - Farmors gamla
- Grå lackballerina - Wedins












Kläder av

image315
Dagens;
- Gul t-shirt klänning med rosett- Gina Tricot
- Tights - H&M
- Grå lack ballerinas - Wedins
- Svart plastarmband - H&M
- Silverkedja med ängel - Gammalt

Idag hamnade dagens outfit på golvet eftersom jag fick springa till bussen imorse, och de åkte snabbt av när jag kom hem runt åtta-tiden, eftersom Malin och jag tog en powerwalk genom Karlskoga city och avslutade med en Latte på Mc. Nu måsta jag förbereda lite för PA-redosvisningen imorrn.

Godnatt / J

Lunch-shoppat

image313
Det var länge sen jag handlade 2-hand nu. Är alltid kul och se om kan hitta roliga saker. Och visst, plockade på mig tre par solisar. Hade önskat att de svarta och vita var Ray Ban's men jag fick iaf ett par look-a-likes. De röda är väldigt lika ett annat par jag har, men de åkte med ändå. Vit väska har jag ingen. Brukar tycka att det kan se plastigt ut.. men den lilla vita var riktigt söt. Och skärpet gillade jag eftersom det var blått och lite annorlunda.

image314
Titta fina armbandet jag fick idag av Randi. Påskpresent var det.. hihi. Fick välja ett smycke som vi säljer på salongen, av Astrid&Agnes. Blev ingen svår match.. Äkta silver ska det vara också. Det är väldigt bling-bling och stort.. Ska nog användas till helgen, eller kanske redan imorrn om jag inte kan hålla mig.

Kändisspaning

image312
Snyggaste paret just nu!

Denna plats tar Keira och hennes oooh så schnygga Rupert.
De ser helt enkelt perfekta ut och deras kläder är något jag gillar ordentligt mycket.


New things

image310 image311
Paljettboll (balväskan)
Smycketrädet (IKEA)

Äntligen fick jag in min balsväska. Min lilla boll. Den är så söt så söt.. Skall användas flitigt på utekvällar i sommar. Synd att den inte kan användas på Napa, då den skall sparas till balen.
Och igår kom mamma hem från Ikea med smycketrädet i orange. Passar min New York vägg perfa. Jag har letat som en tok efter en smyckehand, men har hitills misslyckats. Trädet som det växer smycken på är mycket coolare! Hitills har mina smycken legat i en låda, huller om buller.. men nu är det som sagt andra bullar som gäller..haha

Idag kom den


image309
Dagens Outfit;
 - Tunn stickad lila tröja - H&M
- Vit t-shirt - H&M
- Jeans - H&M
- Scarf - Fendi
- Klocka - DKNY




















Nya kameran funkar great! Knäpper kort på allt möjligt.. hihi. Idag hade vi nationellt i svenska och redovisning i religionen. Skönt att få saker avklarade. Försökte plugga efter skolan också, men det slutade med att jag somnade i solen. Nu är jag rätt så brun igen.. tack vare solariet efter skolan och sol ute, oh yes..

♥ Idag kom biljetten från Resebyrån och Fritidsresor. Det börjar verkligen bli dags.. Jag längtar så! Sol, fest & bad.

Sitter och väntar på träning.. gym, step och core blir idag. Kör stenhårt för beach 2007 nu, speciellt nu när jag har biljetten hemma.

Kram J

Olsens turban

image306
Åhå! Systrarna lånar av varandra som systrar ska. Jag skulle också gärna låna deras "halv-turban". Blev inget fan av turbanen. Men systrarna Olsen verkar ha fått mig att ändra på det. Istället för att täcka hela huvudet och se ut som Alibaba så är det mycket coolare att ha den som ett hårband, men ändå inte.. I like ♥

Jag som gillar att hoppa på det mesta blev lite tveksam till några udda trender (läs tidigare inlägg). Är på väg att köpa silvertights och turban.. blomma i håret är heller inga fel. Men nu vill jag ha turban, nu..

1 månad, ca!

image305
Dagens Outfit blev;

- Kimono/tröja - Rodebjer
- Vit t-shirt - H&M
- Tights - H&M
- Scarf - Burberry
- Klocka - DKNY













Tänkte börja som alla andra och lägga in mina dagskläder och här var dagens påhitt.
För övrigt har jag varit i skolan idag , första dagen efter påsk. Inte mycket att göra där nu faktiskt. Nationellt imorrn bara. Sedan har jag varit på stan tre ggr.. fikat två, haha. Till sist tränat, och då fick jag till slut med mig Jenny.

Kan inte riktigt förstå hur nära det är till student och Napa. Det enda det pratas om i skolan.
Napa om en månad.. ca. MÅSTE skaffa nya bikinsar..

Kram J

Oh boy!

Oh my.. Jag är segast i världen idag. Det var tydligen hårdare igår än vad jag trodde. Men roligt hade vi!
Statt var proppat och jag gick inte hem för en gångs skull. Stannade på dansgolvet ända tills slutet.
Innan var vi alla hemma hos Slepicka/Spåre. Bara tjejer, as usual. Men den här gången var det en ganska rolig blandning på oss.

Aja.. idag har jag bara kolla Sex and the city blandat med att jag somnat lite då och då.
Bästa bakis-drickan är iaf Oboy (no sugar added). Det där med inget socker = sötningsmedel har man ju hört en del om. Men jag tar det efter texten och tror att det är noll socker i pulvret, känns bättre så.. haha

Dags för bakispizza nu!
Ciao


image303

Klippet

image302
People

Just nu är det kul att vara (bli) frisör. Alla vill klippa av sig håret. Man får göra dom roliga klippen istället för att det ska sparas och toppas. Hur mycket snyggare och trendigare är inte rihanna på bilden till höger ? Mycket.
Hollywood lockarna är inte alls speciellt kul längre. Roligare att göra en snygg läggning eller något på det korta och få en mer classy look. Klippte två av mina kompisar ganska kort idag. Det ser så fräscht ut att ta bort mer än 1 cm.

Usch vad ensam jag känner mig. Sitter i-tunes och msn som sällskap. Alla i familjen är i Grebbestad. Ska snart gå ner och göra natt-te och göra Carrie, Miranda, Charlotte och Samantha sällskap istället. Har börjat kolla igenom hela boxen. Är just på avsnitten då Carrie är otrogen mot Aidan med Big.. Och jag tycker så synd om Aidan men ändå håller jag på Big. Vi brukar snacka om vilka personligheter vi liknar i Satc och jag är nog mest Carrie. Jag skulle också valt Big.. Lätt. Haha.. nu låter jag som värsta tv-freaket.

Utgång imorrn. Ska till Slepicka's place. Blir kul..
Sedan ska ja försöka låta statt vara ett tag. Jag vill ju ändå alltid hem ändå. Förra helgen var jag där i en halvtimme, max! Sedan sprang jag hem i klackarna.. och jag sprang verkligen. Skumt.

Cred till Maud som gjorde världens snyggaste smörgåstårta idag!
Och godnatt till er andra / Julia

Glad påsk!

Glad påsk på alla! Jag har laddat upp med godis till alla kärringar och gubbar som vill ha.

Idag körde mamma upp mig klockan åtta för att leta påskägg.. och tro det eller ej men jag gick faktiskt upp. Och hon hade gömt det så smart.. Letade i ca en halvtimme.
I mitt påskägg fick jag en solo-tidning. Stor choklad-hare.. tugummin och massa godis. Även ett lilaröd-randigt linne linne från Wescimage301, det var väldigt fint.

Nu blir det snart fika med tjejerna!
Ciao!

Ta "vara" på mormor

Just hemkommen från Öret. Har varit på shoppingrunda med min mormor. Mamma säger jämt att jag ska ta "vara" på henne. Och det har jag faktiskt minst sagt gjort. Jag har tagit hennes burberry-sjal och Ray Ban's. Ca ett tiotal sjalar till, och några väskor. En i äkta ormskinn som är riktigt häftig. Jaja.. nu tänkte jag mer ställa upp för henne. Hon skulle ha dansskor. Och det hittade vi efter en massa om och men..
Sedan hittade jag en påsk-gul klänning med rosett som skall användas på påskafton.

Sedan började allt som min mormor kan göra. Hon började med att skälla på en tant för att hon hängde in en tröja fel på Åhlens. Inte så farligt.. än. Vi åt på Bara Vara som var mysigt. Sedan shoppade vi vidare. Då tappade jag bort mormor och fick leta på Örebros gator. När jag hittade henne var det dags att åka. Köpte en take away på melkan. Tyckte att mormor skulle smaka, och hon smakade med sugrör för att hon har basillskräck. Latten var tydligen för varm så hon spottade ut allt på Melkers golv.. och visade sedan hela vägen hem hur röd hennes tunga blivit av det varma kaffet. Det var mycket trafik på väg hem, och mormor som kör punktligt efter trafikreglerna blev arg på någon som körde förbi henne och gav honom fingret.
Det var min mormor det. Men hon är bäst ändå ♥

Armband i massor

image300
Stå inte framför spegeln och ta bort en sak innan utgång. Nu ska det vara mycket!
Känner igen det här från förr. Då jag hade ca 20 pärlarmband på handleden.. Köpta billigt på Kreta.
Kommer även ihåg då man hade massor av stela smala armband som klirrade mot varandra. Det var min tid som "lyxfjortis" som Anna-Maria så smart kom på igår.. haha. Ska inte gå in på vad det innebär. Men jag hade inte buffalo skor iaf..
Ganska obekvämt att ha så mycket smycken på sig, att hålla reda på. Men ganska snyggt är det.. faktiskt.

Har man inte problem, så skaffar man sig!

Varning för känsliga..

Idag har jag varit på baggängens vårdcentral. Och det är jag själv som klantat mig dit.
Får ofta skavsår eftersom jag gillar skor. Och nya skor innebär skavsår för mig. Därför skulle jag snabbt sätta på ett plåster. Hittade stora bra som satt riktigt fint på hälarna. I hela två dagar satt de innan jag började undra, eftersom de satt precis lika fint som första dagen. Jag drog bort plåstret. Den översta delen följde med... men halva satt kvar.. i mitt skinn, inväxt liksom. Det gick inte att få bort det.. för då följde bara mitt eget skinn med.
När jag läste på plåster-förpackningen stod det att de stora plåstren var till för vårtor och förhårdnader. Och det har jag inte på mina fötter, tack och lov. Plåstret skulle alltså sitta på "hård" hud för att lösa upp den.
Mitt plåster löste upp min tunna skavsårshud. Så på vårdcentralen fick jag stora plåster i olika förpackningar att ha under tiden mina hälar läker. Just nu ser de ut som köttiga köttbitar.. hehe

-


Har varit på zari och sytt upp min balklänning idag. Längtar så till jag får ta hem den. Fick med mig min silvriga paljettväska iaf. Den är så söt.

Det bästa på tv

image299

Åh, har aldrig varit så fast i en serie som denna! Jag är sjukt beroende och sjukt kär i Miller.
Hoppas bara att slutet blir snart. För annars kommer jag snart att banga serien. Hatar evighetsserier som OC.
Jaja.. nu ska ja springa till Nöjes och möta Anna. Ska hyra save the last dance 2.. måste kolla in den. För ettan är en utav mina favoritfilmer. Tror inte att en 2:a kan slå den.. men ändå.
Och först blir det prison break såklart. Har därför ganska bråttom nu.
Ha en trevlig kväll. Byye!

Vårens matchning

image298
I skolan har vi lärt oss om färgcirkeln eller färgstjärnan som den också kallas. Grundfärgerna och vilka man kan blanda osv. Färger som tar ut varandra och komplementfärgerna.. och bla bla bla..
Detta gällde då håret..


Nu tänkte jag ta upp vad jag gillar att matcha för färger i vår..i klädväg. Den mittersta cirkeln är "grundfärgen" sedan är de två andra färger som jag gillar att matcha till grundfärgen. Alltså inte alla på en gång.. även om det också funkar i vissa fall. Glömde att ta med svart och mörkblått, det gillar jag också... men känns inte så "up to date". Även om ja gillar det fortfarande. Ett glatt färgval är den översta med rosa som grundfärg, matchat med antingen gult eller orange. Den ska ja satsa mest på i vår. Jag börjar lära mig färger.. Trodde att jag skulle fortsätta på mitt svart,vitt,grått,beige-tema. Not..