Hej då Karlskoga

Nu drar jag till Grebbestad med Per Henning och grabbarna..haha
Jobb resten av sommaren, med nån dag ledigt hoppas jag.

Göteborg på söndag. Robbie på Ullevi.. det blir nice =)

Hör av er ifall det är nån som vill komma och hälsa på.. alltid kul! Karnevalen snart.. missa inte ;)

/Tjarråå!


Midsommar i Grebbestad

Hemma några få dagar för att sen lämna stan i hela en och en halv månad. Jag som inte har haft huset på kusten så länge, och är van att vara borta så länge från fuckin' karlskoga( =P) tycker att detska bli ganska spännande, eftersom jag fått tag i ett sånt roligt jobb. Jag har trivts kanon dom tre midsommardagarna på Röde Orm i Grebbestad. Personalen är superbra och jag gillar när det är stress och finns saker att göra hela tiden. Missade tyvärr personalfesten då jag var tvungen att åka hem. Men hade jag orkat ? maybe not. Det är hårt med nytt jobb 7 timmar non stop, utan paus. För att sedan gå hem och festa. Jag vilar upp mig den här veckan för kommande, då det är fullt ös 7 dagar i veckan.

Midsommarhelgen var kul. Vi var hemma hos A.M på fredagen, och mig på lördagen. Det var inte dåligt med folk från karlskoga i Grebbestad så vi drog ihop ett gäng.Men jag vet inte om ja tycker att det är så kul när det är så överdrivet mycket med folk..  köer och skit överallt.

Aja.. jag måste ta tag i dan. Har nyss ätit frukost och jag har lite att göra. Jag behöver tex fixa frillen tills ja ska stå i baren på lördag .. ;)
Måste börja packa ner allt som ska med till kusten också..huset ska tömmas för alla hantverkare  som kommer hit under sommaren.

Annars ser jag fram emot robbie williams på söndag =D

Är det sommar nu?

   

Från vänster;
Jordgubbssmoothie, oh soo good!
Min nya we-bikini
Jordgubbar, det bästa med sommaren
Solisar, ett måste

Första dagen på bechaen. Så härligt. Varmt. Äkta bränna. Jag älskar sommar!

Sara Och jag har pressat på tower idag. Åsa kom förbi en liten stund också. Med helt nya Aiya Napa bilder. Vi tog med min lilla radio, som har sånt ljud i sig, fast den är så liten. Perfekt för stranden. Poppat P3 hela dagen. Vi försökte bada knäna i alla fall, men det var för kallt.. så det blev bara fötterna. När soltimmarna började dö åkte sara och jag till statoil.. köpte mat och satte oss på trottoarkanten utanför. Man blir inte hungrig på sommaren, inte jag i alla fall, men det var gött ändå. Sedan cyklade vi hem för att duscha. Möttes på stan igen. Köpte lite saker för ikväll på Willys. Vi ska sitta på min veranda ikväll. Alla vi älskar ost så det blev feta, brie, och en del mjukostar.. mmm, plus vindruvor och säkert te lite senare. Blev ingen träning idag. När jag vaknade imorse hade jag SÅ ont i halsen. Det har gått över nu, men ja är fortfarande typ "tjock" i den. Kroppen känns lite seg. Kanske beror på sol? Jag vill verkligen inte bli sjuk. Alla tjejerna har ju varit sjuka.. så det är väl dags att bli smittad. Hoppas att det går över snabbt.  

Idag flyttar Gabbi.. Anna åkte ner till kusten igår. Henne ser jag ju mkt av i sommar.. Jag åker ju ner snart jag också. Ush, det blev lite jobbigt igår på bakispizzan på dilan. Men vi finns ju kvar här, och vi vet ju var vi har varandra. Vi kommer att hälsa på varandra. Men ändå känns det lite sorgligt. Malin flyttar ju antagligen också snart. Själv stannar man i Karlskoga i minst ett år till. Känns helt okej. Jag har ingen panik för att flytta härifrån. Det enda jag flyttar är ca 200 m.. Bara det känns förjävligt just nu. Jag vill inte! Första gången ju. Kommer kännas helt sjukt att inte kunna gå in på trädgården, plus att se den nya famlijen här. Att jag inte har rätt att vara där. Dom nya ungarna kommer äta upp mina smultron =(

Nu ska ja gå ut i solen igen!






Partyhard

Jag är tokbakis.. Förstår inte hur man ens kan komma på att festa nästa helg igen. Men jag vet ju att ja kommer vilja det då med. Nästa helg är det ju studentstatt och mina tjejer tar studenten. På lördagen är det ju Sebastian också. Sebastian är fräsch =)

Jennys fest var kul. Vi lämna av grejerna uppe hos robin och emelie.. blanda lite drinkar och drog sen till bakfickan. Där inne fira vi Jenny och drack lite mer drinkar. Mintshot har jag druckit för första och sista gången. Tror att Linda och sofy håller med mig..haha
Vi sprang lite fram och tillbaka mellan bakfickan och Robin. Till slut stannade vi hos Robin och festa tills vi gick till statt. Statt var kul och mkt folk, för mkt för att inte ha bakfickan öppen. Inne på statt var det också "tjejkväll". Dan från paradise hotel sprang runt och mingla.. Linda och jag blev helt plötsligt groupiesar..haha. Det var salmingvisning med spänniskillar också. Mer tjejkvällar åt statt!

Imorrn kommer girlsen hem från ayia. Sara ringde äntligen för en stund sen. Dom hade det super bra, men saknade mig. Det var roligt att höra.. för jag saknar dom också, så mkt. Imorrn ska ja också göra reklam för Cheap monday åt Showroom. Cheap monday gillar jag. Har mina svarta ofta.. Skulle vara kul med ett par vita också.. dom med dragkedjor på bakfickorna. Haha.. i fredags gjorde vi reklam för we-badkläder åt showroom också. Sprang omkring på towerbeach, ja trodde jag skulle frysa ihjäl. Fick en bikini som tack för det =P Usch, jag vill helst inte se det där.. Tur att man drar från stan om ett tag..hehe

Nu blir det tea..


Walk the line

Ska snart ner på stan och leta studentpresenter med Anna-Maria. Är klar med Jennys och mickes present nu också.. den som vi har köpt ihop med klassen.
Hehe, vilken lugn dag. Har inte gjort ett skit. Tittat klart på
Walk the line med Joaqin Phoenix och Reese Witherspoon. En verklighetsbaserad film på Johnny Cashs liv. Så bra! se den. Har fått mera betyg och omdömen också.

Jag var i örebro med sofy i tisdags.. Vi köpte såå snygga blammo-hängslen på entertainment. Jag shoppade inget mer alls, men det gjorde däremot sofia som fick massa ångest efter ett tag..haha.
På bussen hem satt vi och skickade saker mellan våra mobiler via bluetooth. När man söker efter varandra hittade jag fler på bussen som hade sin bt på också, men det var ju inget som jag tänkte på då. Men helt plötsligt började mina låtar spelas i sätet bakom oss. Kan man verkligen gå in i någon annans mobil utan att jag skickar den ? Lite skämmigt var det i alla fall, eftersom jag inte bara skickade låter till sofia, utan en del bilder också..haha
Hemma hos mig igen lånade jag ut lite kläder och sånt. Helt plötsligt skriker sofia att nån har dött. Utanför mitt fönster, vid mammas salong, stod en ambulans. Det sprang runt folk med sprutor och allt möjligt. Jag blev livrädd såklart, och trodde att det var mamma. Men det var det ju inte. Mammas kund hade fått blodsockerfall, hon hade diabetes. Det hade kunnat gått riktigt dåligt om inte ambulansen kommit så snabbt. Kanske en sak att tänka på när man jobbar.


Det  stod i mitt horoskop, att ja skulle hitta en snygg väska i augusti! Efter sommarjobbet då jag tjänat pengar och allt. Undrar vilken det är? hihi..
Jag vill ha en STOR! en birkin eller mulberry skulle sitta fint =P