Blogglust

Jag fick blogglust precis nu.. den kommer och går. Jag läste först alla mina favoritbloggar.. sedan uppdaterar jag min egna tråkiga..
Borde ju gå och sova.. ska upp 06.00 imorrn. Bussen går till Sthlm. Ska på en fransförlängningskurs på Odenplan.. sedan åka hem direkt efter. Snabbt ska det gå.. he he.

Fick ju en fin inbjudan till Frimis sommarklubb med buffé och mingel men den hinner jag inte till tyvärr.. blir en senare visit på frimis istället. Från början var det tänkt till en Sthlm weekend.. men det blev ändringar. Ganska skönt att vara hemma ett tag när man kan. Jag bör städa och diska.. sånt orkar ja inte tänka på just nu.

Idag köpte jag en jätte fin mysig spräcklig gråsvart tröja från Cheap monday.. känner att den kommer bli en favroit. I dagarna har ja köpt tre fodral från H&M också. Jag gillar verkligen fodral. Randi köpte fem.. ha ha.
Aja, nog. Nu ska ja duscha, och sen krypa ner i sängen med Klick och Fredag.. lovely!

Kram på alla!

image611

MMMMMys

Jag är så trött att jag borde sova.. men jag gör inget som jag borde.
Jag bara gör. . haha

Denna vecka har jag bott in mig i lägenheten. De får timmar jag spenderar här.. Mest på jobbet och ute och stökar i staden. Jag har;

Varit på afterwork på strömpis med Stinus, mysmys!
Haft tebjudning med SATC
Cabbat med Randi
Ätit fredagsmat på Harrys
Jobbat och..
slingat håret, lade sedan på en toning för att få en sånn där snygg kall färg. Lyckades riktigt bra.. eftersom jag gjorde de helt själv.

Och jag har städat heela lägenheten. Efter detta firade jag med kaffe på min underbara balkong. Det känns nästan som utomlands att sitta där, med utsikt mot innergården och hotellet. Det är sådär uppvärmt efter en varm sommardag nu.. och luften luktar också utomlands. Härlig känsla.
Nu ska jag väl ändå krypa bort till sängen. För imorrn gäller en powerwalk bort mot slussen.. jag måste! Sedan bli shopping med Randi. Sol på soffas tak och sedan får jag fin fint besök av min lava lava.. Slepicka! Rosé blir.. sommar sommar sommar! jijijijiji..

Godnatt och kram!

Inflyttningsfest nr 1

Bloggandet går fortfarande segt.. men ja ska försöka få igång min kamera så att jag kan lägga ut bilder på lägenheten, den är ju så himla fin. Jag har en så blandad stil från personliga saker till Ikea såklart.

Hade lite "inflyttningfest" här i lördags. Massa girls tittade förbi. Jag hade shoppat upp mig på rosé och tequila rose. Klaras blev sen, men det sög denna gång.. vet inte riktigt varför men hade inte lika kul som vanligt helt enkelt. Efterfesten blev däremot kul.. jag och emelie sjöng till vår gamla favorit låt ; allright.

image610
Kvällens outfit bestod av;
Tajt klänning - gina tricot
strumpisar - H&M
Höga heels - Indiska
Väska - Burberry
Rosa läppstift - viva la diva

Jobbet var som vanligt idag.. en massa sköna typer att ta han om, hehe. Sedan hjälpte jag Randi med hennes fransar, börjar få in det rätta knycket!
En lång walk vid vattnet och bortanför wadköping blev sen.. riktigt lång. Hemma lagade jag taco- omelett.. kan jag vara den enda i världen som gjort detta? Det smakade helt okej iaf.

Kraam!

Nu har jag landat

Noga i Karlskoga!
Men i Örebro må du tro...

Här bor jag nu, i Örebro alltså. Lägenheten är så fin så jag dör. Och idag har jag shoppat loss på IKEA. Just nu är det grejer överallt. Men det kommer att bli så himla bra..
Vi har t o m balkong med utsikt mot hotellet, walk in closet, två ytterdörrar och badkar. Idag fick jag en dammsugare, vattenkokare och stekpanna av mami o papi.. tacktack!!

Nu ska ja göra lite te i min nya kokare.. grönt hallonte är min favvo!
Pusspusspuss!

Redken fest i sthlm

Men hallå där!
Kanske dags att börja blogga lite igen ? Har glömt att berätta om förra helgen .. Vi var ju på stort kalas i sthlm. Redkens fest på Clarion Sign, som var helt fantastisk.
Randi och jag gick upp tidigt tidigt för att hinna med bussen 07.45. Landade i Sthlm och packade in väskor på hotellet. Lunchade första gången ute i solen för i år. Och fick på föreläsningarna på Clarion med Per Holknekt och om varumärket. Väldigt intressant och tänkvärt måste jag säga. Efter det skulle vi checka in på Nordic Sea, men guess what.. vi fick bo på Nordic Light som ligger mitt emot. Design hotell.. och hur snyggt som helst. Ibland har man tur. Två timmar senare var vi uppklädda och fina i vitt. Dresscode white var det.
Festen hölls på Clarion sign.. Och ojoj så snyggt hotell. Vi fick champagne när vi kom. Och tapas middag i lokalen som var helt klädd i vitt. T o m en vit catwalk i mitten. Visningarna var väldigt bra, likaså middagen. Senare blev det fest och dans.. Resterande tid i sthlm blev det shopping såklart. Jag köpte snyggaste Shadesen.. i schockrosa!