Flickrummet






Sommartider

Hey.. Jag tappade min dator i golvet förra veckan. Den ramlade ur kånken som inte var tillräckligt stängd. Bredbandet blev glappt. Men nu har jag fått ett nytt o de sista räkningarna är betalda.

Midsommaren i Grebbestad var lövely. Vädret var inte vanligt midsommarväder. Det var sol sol sol.. Vi låg på stranden hela dagarna och brände oss så mycket de gick. Vi åt räkor, havskräftor, midsommarmiddag, grillat, glass, mm mm .. det känns som att man ätit för hela sommaren.
Mycket rosé, kall öl och vatten. Bryggrunda båda dagarna, med nattamat som avslut varje kväll.
Snart kommer jag tillbaka. Ska antagligen få jobba lite också, med Corona.. blir kul.







Igår var de dags igen. Damerna och jag satt ute och trivdes i några timmar på måndagsklubben. Där drack vi deras goda rosé som smakar geléhallon och åt buffé. Kvällen blev inte jätte lång, men den var väldigt trevlig.


Westside

Har landat i Grebbestad. Jag, pappa & min rödhåriga vän. Här bor även mamma, bror & mormor. Imorrn kommer sara. Även ett överskott av Karlskogabor tycks ha anlänt. Ska bli intressant.. på många plan.

Vi tog tid på oss hit. Pappa hade släp på bilen. Vi stannade på Rasta i Götene.. Väl framme fanns det havskräftor, räkor och aioli, det fick blir natta mat.

Imorrn blir det midsommartraditioner. Mycket dans på bryggan. Ett och annat glas rosé.
Men först ska jag sova. Kan bli fantastiskt kul. Höga odds.

Godnatt!


Ett år sen.



Förra midsommar såg det ut ungefär såhär. Jag står i mitten med rosa shades, tequila rose och är med mina oldies. Vi tryckte ost&kex, drack mängder. Hade bokat drinkbord på terassen. Vi var så många att det inte ens fanns stolar till alla. Efter ca 30 min var vi splittrade. Vi blev nästinitll lite för "tjejiga". Kvällen spårade rakt av.
Men för härligt, om jag tänker efter riktigt noga. Jag längtar till Västkusten. På tors kväll ..

Hade en bra kväll igår. Sköna tjejer, plocktallrick, rosé och årets längsta dag. Kul standup, korsitaket. Den annars så tråkiga måndagen blev inte alls tråkig.

Söndag

tjotjo! Sitter och njuter över att det är söndag. Det är en dag som jag gillar. Inget planerat, inga tider att rätta sig efter. Seg som jag oftast är. Sitter nerkrupen i min stora säng bland täcken och kuddar och tar in ensamheten. Den är väldigt behövlig ibland. Mitt jobb är ett ganska socialt sådant, och det tar på en.
Och min lilla fritid brukar också vara ett kaos ibland, för att hinna med så mycket som möjligt.

Det har i alla fall varit en bra helg. Med en lugn fredag. En lång lördag på landet hos Jossans familj. Vi grillade och tittade på bröllopet, såklart. Tyckte att det var fint. På kvällen blev vi inskjutsade till stan. Fest med massa trevligt folk. Vi splittrade oss när de gällde krogval. Vi hamnadee på strumpis, vilket var roligt som vanligt. Lyckades träffa massa gamla bekanta, från Karlskoga bla.

Nu ska ja dricka lite mer kaffe, fixa och skrota.
Ha en trevlig söndag!


Hello sunshine!

Helt utslagen, ligger jag i min säng med datorn på magen. Känner mig solbränd efter en tur till solariet. Är man inne och missar solen hela dagarna så tycker jag att det är helt okej.
Har iaf försökt suttit ute de få timmar som de är varmt efter jobbet.

Hoppas det fortsätter till midsommar nästa vecka. Årets flopp. Iår ska vi göra allt spontant. Tar med mig två damer, familjen och mormor. Härligt.
Vi ska äta midsommarmiddag. Dricka rosé på bryggan. Dansa på konserven där min vän Dj Lime (Emil) spelar. Vi jobbade ihop på Röde Orm en sommar. Och där, år ut och år in, spelar VP såklart, Breling&Brantings gubbar.
Nattalangos och för mycket folk. Äntligen får jag träffa min Sara Dalin. Undrar om det var förra sommaren senast.

Här kommer en liten resumé av händelser.


Han som fyllde år fick en present, direkt från himlen, placerat på axeln.


Juicy och jag satt ute längelänge den här kvällen. Äntligen är hon tillbaka, kan man säga.


Kati gjorde oss sällskap lite senare!


Idag har vi picknickat i stadsparken. Vi hade med grillad kyckling, godis, keso, frukt, kaffe, Rosé, cigg, bubbelvatten, filt och toapapper.


Mys


Nu ska ja hämta tvätten.
Imorrn är det min favoritdag, fredag.

Puss

 




Moments


På Promenad i Stadsparken.


Öl&Popcorn på Olssons skor i Sthlm.


Jag hittade Nemo på Olssons..


Jobbkväll


Den fina har jag fått av mina vänner, för bra länge sen..


Bara några moln på himlen.



 


Nu får det vara nog!


...

Helgen har gjort sitt. Har jobbat på trumpis och krängt Corona. Jobbat några timmar extra på salongen. Lunchat med familjen. Och i vanlig ordning , gjort ett krogbesök.
Söndagen spenderades sovandes i soffan.


Tar ännu en bild från min dam Katis blogg. Hon äger ju en fungerande kamera.

Det är verkligen inte lätt ibland. Idag är det en sådan dag. Dags för nya friska tag..
Hoppas att det kommer att bli väl. Man kan ju inte göra mer än att låta magen säga sitt. Huvudet får komma efter.


Just a little bit

Hejhejhej!
Har inte hunnit få nått skrivet här på ett bra tag.

Har varit i sthlm idag, över dagen bara. Randi och ja åkte imorse, 06.22.. kursen startade 0900 i Loréal studion. Känns som jag varit där rätt ofta senaste. Är väldigt nöjd över dagen. Och väldigt trött.

Imorrn blir det afterwork på flera platser i City. Räkmacka o rosé. Låter inte det för bra ?

Förfasen, de är ju redan helg snart.. igen. Då kör vi lite Corona.. igen. Var på strumpis förra fredagen. Knäckte öl till studenterna. Denna gång är de dags för 30+.. spännande.
Ska även jobba lite på lör förmiddag.. aja, så verkar de se ut framöver.

Nu ska ja lyssna vidare på Maria Mena innan jag somnar.