Mc Latte

Skittuff dag!Jag orkar knappt hålla ögonen öppna. Kom inte ifrån salongen för ens tjugo i sju.. fick springa till bussen. Skynda in på Mc för att köpa latte. Mathilda och ja diskuterade vart dom hade godast latte, och det fick bli Mc faktiskt (säkert den onyttigaste också), men so what. Ja ska ändå äta fullkornspepparkakor och drick julmust light i jul..haha. På tal om Mathilda så åker hon och säsongar i sälen imorrn. Men jag åker efter, nån gång i vinter iaf!

Helgen blir i Grebbestad.Pappa hämtar mig hos Randi imorrn. Vi ska äta julbord på telegrafen och ha det mys. Skönt att få åka bort ett tag. Även om "byn" är helt tokdöd just nu.
Shoppa lite nya träningskläder på sportshopen blir också.

Nästa helg ska Jenny och jag på "julmarknad" med vårat företag. Vi ska stå utanför Lindex, inne på kulan. Bara att komma och kolla! Just nu söker vi modeller som vill ha löshår till ett billigt pris. Vi har fått rabatt tills dess!

Måste packa nu!
Ciao

"Gå ur kyrkan, och köp ett par Marc Jacobs"

68321-76
Rosa metallic läder peeptoe-pumps, Marc by Marc Jacobs

Citatet som står på rubriken kommer ifrån min samhällslärare Ulla. Klockren tycker jag!
Just nu kunde det inte bli bättre om jag fick gå och shoppa ett par Marc Jacobs istället för att plugga kristendomen som vi har prov i på onsdag. Jag bryr mig inte ? Men jag bryr mig om vad jag har på fötterna. De här skorna är visserligen 10 cm höga, men jag är kort och blir gärna 10 cm längre. Perfekt ju! De är så fina.

Helgen var ganska bra. Shoppade med tjejerna i Karlstad i lördags. Två julklappar inhandlades. En till mamma och en till pappa. Och eftersom de inte läser min blogg, så kan jag avslöja vad jag köpte. Mamma fick en Micro Shadow (brownie) från make up store, och en marimekko reflex. Pappa fick en stor bok. Jag själv fick en röd tunt stickad tröja, och ett par randiga vantar. En dior kiss passade jag på att köpa också. På kvällen var det fest. Lite mycket blev det kanske.. men kul också.
Söndagen tittade jag på project runaway heeela dagen, perfekt bakissöndag.

Idag hade vi besök av toupéma belgal, löshårsföretaget som vi köper hår ifrån. Jag fick mig keratin wax , 10 slingor på vardera sida för att få längre hår fram. Inte illa. Lite sugen blev jag på en hel hårförlängning.. men jag ska nog vänta ett tag. Mitt hår mår inte så bra, jag försöker vara ganska snäll mot det.

Nu ska ja läsa lite cosmo, och sova sen.
/godnatt

Shopaholic

Vad gör en så trött Julia uppe ? Jag orkar inte ta tag i att tvätta bort smink, städa bort en megasize hög med kläder från sängen och försöka sova. Jag måste. Imorrn blir det tidig shopping i Karlstad. Fick en liten påökning i kassan av mina gulliga "chef" (eller vad man ska kalla det). Usch, bränn dom säger hela min kropp. Jag har kommit fram till att jag har någon slags shopping-mani just nu. Jag kan ju verkligen INTE gå på stan på lucnhen utan att köpa något. Suck! Jag tröttnar så snabbt. Den där onödiga tröjan blir tråkig efter nån användning. Dags att göra en garderobsrensning känner jag, det här håller inte.

Skitjobbig dag har det varit. Men kul såklart. Har färgat, färgat och typ färgat.. hehe. Hemma blev jag iaf lite ompysslad.Fick god mat för mams o paps firar ..höhö.
Träffade ett par gamla kompisar från skåne som var på besök. Tyvärr var inte min gamla kompis med. Men hon skulle synas i vecko revyn nästa nr. Hon har gått och blivit modell, spännande!
Sedan kom Malin och hämtade mig. Vi landade hemma hos Maud där resten av tjejerna var. Tittade klart på idol. Johan åkte äntligen, på tiden verkligen! Stannade inte så länge. Man ska ju upp imorrn, åka tio. Och här sitter jag nu. Smart.
Fest imorrn! Blir nice..

Neej nu blir det sova! 
Godnatt 


Alla hårprodukters "rolls royce"

Anti snap! Från Redkens produktserie Extreme. Jag lovar att håret ser ut som en barbiedockas efter två droppar. Den skall användas i fuktigt hår innan föning. Har blivit en favorit på salongen och den står först på nästa inköp.


68321-75
För övrigt så har jag varit i Örebro hela dagen. Som vanligt på tors-fre.
Idag var det väldigt mycket att göra, har fått en massa väteperoxid på fingrarna, det gör ont! Glömde handskar i all stress. Mina naglar ser inte bra ut idag. På lunchen shoppade jag två par pumps, ett par svarta och ett par marinblå. Ett matchande skärp till de blå pumpsen hann jag få med också. Heta kandidater till min outfit tills på lördag. På bussen hem hittade jag Dalin som var på väg hem lumpen. Kul att hon är med i helgen! Hemma vid halv åtta, jätte trött! Då bjöds det på moët, för mamma o pappa firar bröllopsdag idag. Det blev lite upppiggande iaf. Imorrn ska de tydligen fira ännu mer. Då blir det bollinger efter jobbet, jisses. Pappa var iaf söt och skickade 10 röda rosor till mamma idag.

Värst vad alla är intresserade av korten vi tog i studion igår. Jag kan ju iaf säga att de blev bra och att ja SKA visa så fort jag valt de som jag gillar!

Vi fick reda på att Loréal har hyrt stolar på salongen i Maj. Då blir det visning och vi ska få vara med och titta. Ska bli spännande.

/ Take Care!

Fyndat!

Vilken lång dag. Nu sitter jag äntligen ner.. och gör ingenting. Bloggar gör jag ju iof.
Egentligen gillar jag tisdagar eftersom vi slutar tidigt och jag tränar sent, vilket innebär att jag har några timmar mitt på dagen att göra saker som man inte hinner med annars.
Just denna tisdag hade vi programråd (man fikar och klagar). Det drog ut på tiden, eftersom ja skulle till mormor och hjälpa henne att städa lägenheten.. jag är SÅ snäll ? yes.
Efter fick ja skynda till stan för att hämta mina favorit-pumps hos skodoktorn. De såg friska ut. Blir en powerwalk i dimman med dom på lördag. Och eftersom jag ändå hunnit till stan så knallade jag in till lindex för att leta lite underkläder, och där.. faktiskt.. hittade jag en svart klänning istället, tro det eller ej, men Lindex funkar faktiskt.
Jag har ju letat efter en långärmad klänning som INTE är v-ringad eller har polokrage. Den här hade en fin rundad hals, med en stor knapp i sidan.. Kan inte riktigt bestämma mig för om den ska få vara kvar. Får se.
Dagen såg genast lite bättre ut och jag körde ut mig helt på träningen.

Imorrn blir det fotografering igen. Jenny och Linda ska göra snygga pooser tillsammans med mig.
Min vän Anna-Maria kommer hem från Peru idag också, så hon blir träffad av mig imorrn kväll, plus resten av tjejerna antar jag.


Natt-te nu, sova sen.



Dagens hiss&diss

Hiss!
68321-73
Wow! Jessica Simpson blir snyggare och snyggare. Jag gillar hennes stövlar lika mycket som hon verkar göra. Värmande i vinter dessutom. Mina ankelboots täcker ju knappt foten, även om de är mycket snygga. Brukar annars tycka att Simpsons stil kan vara lite påklistrad och för mycket, men nu ser hon genomtänkt och väldigt modemedveten ut.

Diss...
68321-74
Är man inte lite trött på leopard nu ? Kan inte riktigt bestämma mig. En leopard-väska är i alla fall lite "too much". Nån detalj kan kanske fortfarande funka (eftersom jag har en miljon leopard-prylar) men som sagt, snart är det dags att plocka undan rubbet. Snyggt så länge det varade iaf.
Väskan på vinden posh! För övrigt gillar jag hennes page skarpt. Bättre än hennes långa slitna exctensions .

Hatt eller inte ?



 

Sienna Miller inspirerad hatt från asos

Snyggt eller inte ?
Jag kan inte riktigt bestämma mig. Hatten är en cool accessoar, men funkar den på mig ? Jag varierar min stil ganska mycket så why not. Jag har en liknande som jag köpt för flera år sen. Kanske skulle sätta på den några snygga broscher, och voila.. bli lika het som sienna miller. yeah!


Den ultimata looken...
68321-72
Klänning ; Jill Stuart, Net-a-porter

Den här klänningen är love at first sight. Så söt med puffärmarna.
Jag har faktiskt en liknande även här, men en budget-variant. Looken kan ja också fixa tillsammans med mitt favoritplagg; "de svarta tightsen" , min stora dkny-bag eller min svarta vintage läderväska. En röd väska skulle även passa, min lack-björn borg skulle komma till användning, som det tyvärr varit dåligt med. Svarta pumps, det snyggaste enligt mig i skoväg, eller skoletter.
Jag gillar lager på lager.. så till vardags skulle den grå bastoppen passa under, perfekt. Till fest , utan.
Väldigt användbar klänning alltså.

white weekend

Jag är så nöjd! Jag kommer att må bra imorrn, och just nu har jag just druckit upp en statoil-latte. Vita helger är bättre vad man tror. Man får behålla all hård träning som man jobbat på under veckan, plus att man slipper det dåliga samvetet och ångesten. Det kvittar ifall man skött sig eller inte, ångest har man ändå.

Har långhelg! Ledig på fredagen, MEN jag drar ändå till örebro. Inte jobb dock, utan shopping. Jag och Mathilda shoppade 2hand i ca 1,5 timme.. så kul faktiskt! Är inte ett par pumps snyggare slitna? joo. Jag är faktiskt skitsäker på att fynda.
Sedan hann vi inte så mkt mer.. käka på deli och åkte sen hem. Tränade i typ 2 timmar och fika på paris på kvällen. Två latte är för mycket. Statoil ligger för nära mitt hus. Ja kunde inte sova den natten. Får hjärtklapping av koffein.

Idag har jag jobbat lite med vårt företag, "love is inte the hair" (fyndigt nam)  .. tränat pump osv.
På kvällen åkte jag och Mathilda till Sara. Träffade Lotta en sväng, det var trevligt! Sen gick vi ner till Mc och drack mc-latte, åt pepparka-flurry och ritade på ett plåster till nån tävling..hahah. Poppade Hanson i Mathildas nya bil och kikade till sist in på statt. Lite mer folk än vad ja trodde. Vi träffade frontfiguren av VP, "herr penning" och han lovade efterfest. Vi var på ett tag, eftersom det kanske skulle bli lika kul som i grebbestad i somras, men kom på att det aldrig kommer bli det igen. Men efterfest gillar vi, nästa helg kanske ?
Då blir det in i dimman i alla fall. Kareoke på Paris.. haha

Ska försöka sova efter all kvällslatte, kommer gå sådär.
Godnatt ändå.

Berlockarmbandet!


68321-67


Thomas Sabo var namnet!
Här är min julklapp och berlockarmband. Jag ska självklart ha vip-berlocken, och skolådan (My favourite shoe´s) Den lilla nallen och "glam girl" .. kanske bokstaven J.
Dessa små berlocker är väldigt söta, men ganska dyra. Skolådan kostar ca 600 kr, så jag kan kanske inte förvänta mig alla på en gång. Men åh, jag vill SÅ ha!
Ny medlem i Charm Club, Julia Breling! ooh yes.

68321-69


Psst.. Helgtips!
Tänk dig att bli knockad av en biljardboll. Inte så lyckat..
Men sköter man sig så händer det inte, därför är det bara ett varningsnamn på den här  drinken, eftersom den är lätt att bli lurad av, to much.. blir biljardknocken!

1-2-3-4-5-6-7-8-9 eller mer cl bacardi razz (varning! ja lovar att det går att ha i mycket)
Fyll upp med päronsoda
Toppa med massor av färsk lime och lägg sedan resten i drinken

Klart!

Så enkelt, men så farligt.
Don't get knocked!


kungligt mode ?

68321-66
Miu Miu's skor passar bättre på ett museum än på mina fötter! Lite för "prålig" stil för min smak.
Att hänga en gardintoffs runt halsen är inte heller riktigt min grej.
Förstår inte riktigt varför
Elle ska envisas med att använda de här skorna i flera av deras modesidor, de är ju så sjukt fula.
Iof har Miu Miu gjort ganska söta väskor som också är kungligt inspirerande. Men inget jag skulle välja att lägga så mycket pengar på. Kolla själv.

Lunchade med Malin förut. Paris mat borde verkligen uppdateras! Eller så är det jag som är sorglig och är där lite för ofta?

Nu blir det en kopp te. Jag är inne på vintermys just nu. Bad mamma att köpa med några pack värmeljus från IKEA och lite nya tesorter..lite depp att mysa ensam bara =)
Blir träning sen, pump/step/core. Top model ikväll! OC har jag tröttnat på för länge sen, jag dissar evighetsserier.

Nyrenoverat

Tyckte att min blogg behövde renoveras om lite, då det är ganska många andras som ser ut som min. Detsamma gäller väl nu antar jag, men omväxling förnöjer.. för ett tag i alla fall.


Inne på rosetter!
68321-65

Min nya V&R cardigan har en rosett runt halsen, ser faktiskt exakt ut som China Chow's rosett till höger. Hela kollektionen var detaljerad med rosetter och hjärtan. Gulligt! Jag gillar rosetter.. då jag har rosett på mina skoletter, knytrosett runt mina nya kappa och ja, min cardigan. Var nyss och rotade i min famors gamla guld-smycken som ja ska få ärva. En brosch, formad som en rosett.. men kristaller på, den är så fin och kommer att användas!
För övrigt så ser Madonna verkligen illa ut i håret på bilden i mitten. Gult hår med utväxt, kom igen. Även om hon är en trendskaperska så är det verkligen något jag är emot. Fy.

Ett berlock armband önskas i julklapp! Jag har hittat det perfekta med världens snyggaste berlocker..
Jag ska ta en titt i Elle igen , för ja kommer inte på namnet just nu.. Men jag återkommer med bilder.
Annars har Louis Vuitton ett väldigt väldigt fint, men tyvärr väldigt dyrt . Så snäll har jag inte varit iår tomten, tyvärr.

Student 2007

68321-63
Min mössa, uppsala lyx.. med en rosa diamant (HV-programmets färg) och med texten: Julia - frisör 2007.
Äntligen beställd!
Dags att börja planera outfits till klassresa? (om det nu blir någon) , studentdagen osv.
Tiden går snabbare än man tror. Snart jul och nyår. Snart Student 2007.. Kan bli grejer det!

Idag ska ja på make-kurs, men först ska ja shoppa 2hand i Örebro.
Är just nysolad och powerwalkad. Just beställt studentmössa, en punkt avklarad.

Resten kommer här;
Betala in avgiften till UF (fick ett samtal nyss)
Beställa löshår från Toupéma
Ringa lagret
Duscha löshåret (haha.. det tar faktiskt tid)

Ciao

My Favourites

68321-62

1. Osis session, från Schwarzkopf Professional: Osis produkter är bra! först gillade jag "den röda sprayen" Freeze, men sedan vi var på Schwarzkopf's visning och fick varsin goddie bag med bla. en session så har jag fått en ny favorit. Den håller, plus att flaskan är snygg!

2. Labello, caregloss & shine: Ett läppcerat som ger glans, perfekt ? Yepp. Visst, Juicy lipglossen kanske är de bästa, men jag kan köpa 6 st labello för priset av 1 juicy tube.

3. Micro Shadows från Make up store: Jag vill bara ha ALLA! De sitter hela dagen och räcker hur länge som helst.

4. Revlon's colorstay concealer: Lättapllicerat och "torkar" inte som andra concealers kan göra. Jätte bra att ha runt ögonen bla.

5. Loréal's silver schampo: Gult hår är det värsta som finns.. och den här prdukten tar bort det. Låt det sitta i några minuter för att få den snygga kalla blonda färgen som alla vill ha.

6. VolumeMaster från Björn Axén: Har man tröttnat på att tupera och spraya för att få maxvolym så rekomenderar jag VolumeMaster! Hade glömt att mamma hade en sånn, och den funkar verkligen. Man "krusar" håret intill hårbotten och lägger sedan "överhåret" över..det står rakt upp och håller sig så länge man vill.


Det var några av mina favorit-produkter! 


Nästa helg blir det fest i Gbg ! =D

Viktor & Rolf <3 H&M

68321-61

Viktor & Rolf's Cardigan är min!

Utanför H&M var det kaos 09.45 imorse. Kl 10.00 öppnades dörrarna och alla sprang så mycket dom orkade in i mitten av affären. Där fanns några få hyllor med kläder som man knappt såg.. av allt folk. Ingen idé att titta efter något spec, det var bara att slita åt sig det som fanns närmast. Jag fick tag på lite flera saker, men jag fastnade mest för en svart Cardigan med knyte (rosett) i halsen, så fin är den!
Hade tänkt köpa den svarta kimmonon, men den fanns inte i Örebros H&M butik på Köpmangatan. tyvärr. Den "omtalade" trenchcoaten fanns däremot, fast i svart.. Hade gärna haft den i beige.

Det var det! Ser fram emot nästa designer.. även om det kanske var lite väl "ivrigt" att stå utanför H&M på morgonen för att sedan rusa in och slåss om kläder, blev t o m intervjuvad av Närkes Allehanda.

Men som sagt, V&R:s Cardigan är miiin!

Tjejerna med stil

68321-54
Christina aguilera har högst trend-faktor just nu, tycker jag. Hennes blonda look med röda läppar, so nice!

     

Kate Moss; skaparen av fashion, vi tar efter.
Sienna Miller; Har på bilden en underbar guld-klänning från Burberry
Rachel Bilson; Hittade tyvärr ingen roligare bild på henne, för så tråkig stil har jag. Vit överdel och jeans, I Like.
Nicole Richie; LBD, med en avbrytande siris väska.
Mary Kate olsen; Grunge gillar jag, Mary-kate är faktiskt strået vassare än sin syster.
Systrarna Olsen; Har båda stil, snygga ihop.


Because of you

Because of you
I never stray too far from the sidewalk
Because of you
I learned to play on the safe side
So I don't get hurt
Because of you
I find it hard to trust
Not only me, but everyone around me
Because of you
I am afraid

En fin komplimang

Har just haft "lov". Sjuk de första dagarna.. jobbade ons, tors och fre hos Randi i Örebro. Mycket att göra, men kul också. Sista dagen kallade Randi mig för Jenny. Sen kom hon på att det var fel men sa istället såhär;

"Du är som Jenny som varit hos mig förr. Man blir glad av dig och du är sådär spontan och lätt".

Jag blev glad av att höra det av henne, som jämt är sådär rak på sak och menar vad hon säger.
Kul att få sånna komplimanger ibland.
Man borde säga sånt oftare faktiskt, om man tycker att någon person är bra.


Annars har helgen varit okej.. tacos och idol hos mig (standard) och fest hos mig i lördags. Sådär oplanerat igen, som jag gillar. Statt hade halloween tema och vi var på stri-humör. Snodde gorilla-masken utav en av gorillorna som var halloweenutklädda. Mitt blonda hår stack utanför det fula gorillahuvet, såg nog ganska kul ut .. och töntigt! Fick iaf en rose i baren för det, haha.
Efterfesten blev hos mig och i mitt bubbelbad, gjord för två pers. Men vi fick plats fyra st i det. Somnade inte för ens sju på morgonen och när jag vaknade mådde ja SÅ dåligt. Blir lugnt ett tag.. mkt träning.

Annars krånglar jag som vanligt och ganska splittrad just nu. Gör saker som känns bra för stunden och tänker inte så mycket längre. Nu vet jag inte om ja gjort något bra eller dåligt , det märks. En annan sak har jag också kommit fram till, och det är skönt.. jag grubblar och ältar för mycket. Slut med det nu..

Röda saker!

68321-53     

Från vänster;

Polo; Från H&M
Stövlett; Från Asos
Kappa; Från Miss Sixty
Klänning; Från Asos
Väska; Röd Paddington, Chloé