Back in the days

Jag har inget intressant att berätta! Jag har shoppat med Petrus och lunchat på staden.. kollat igenom hennes frill för gesällen och sen suttit en kväll på Harrys med jossis, hennes syster och Joline.. ett glas rosé slank ner..

hmm. . semestern är snart slut.
Lite back in the days kanske ?

    
   

In this photos;
Maud, Anna-Maria, Carro, Charlotte, Sara, Sofia, Jenny, Peter Siepen, Linda, Sofia, Emelie, Julia

Moments!!

Hej godnatt.. nu ska ja läsa läppstiftsdjungel

Hun, I'm hoooome!

Jag är hemma igen.. Reste till kusten förra tisdagen! Med tåg.. och buss. I hate! Det suger att sitta brevid personer som man inte känner. Jag vill inte prata med dom! Och jag blir så irriterad på de som vill prata med mig. Förlåt.. men jag vill bara lyssna på musik, dricka kaffe och läsa nån bok/tidning.
Jaja.. Pappa fyllde 51 så vi firade med champagne när jag dök upp i huset. Grattis pappsen!

Jag skulle på rehab. Var det tänkt. Istället stod jag längst fram på VP. Tills Per började sjunga naken-låten.. Svettiga tröjor flög av och jag flydde.. haha. Den utgången var heel spontan. Jag såg sjömän på bryggan.. och jag såg hmm killar. Seglatsen (stavas de så ? ) var i grebbestad.. Innebär flera hundra båtar extra i hamnen. Så ja ringde en vän och sa att vi var tvungna att gå ut. Vipps satt vi på verandan och drack rom och sprite. Kul kväll!

Annars! Har min "rehab" bestått av;
Aktiviteter: Åka båt, sola på klippor, walks runt kustkanten, shopping, träffa vänner och sova på stranden.
Mat: Skaldjur och grillat
Dryck: Smirnoff, Champagne, rosé, kaffe, te och massa massa VATTEN.

-

Idag har jag solat hela dagen på Mölle, med Branting och Slepicka. Då jag mår som bäst..
Slepicka bjöd på Kaffe och hade med solstolar till laget runt.. vilken helylletjej!

Men.. nu är de skönt att vara hemma. Träffa emma och bara gå och skrota i lägenheten. Jag ska ju flytta snart. Till 98% har jag en ny lya på järnvägsgatan. Men som sagt, emma kommer nog få en del besök.. haha

Och.. Nu vill jag träffa Putte. Vem är han? Hur ser han ut? Vad har han för frisyr? och bor han verkligen i parken ?
Tre dagars fest. Jag tror det blir galet..


Får se när jag dyker upp igen..


Puss!

Nystart

Hallå!
Jag har ju faktiskt bloggat länge.. Varför bara sluta sådär. Kanske för att orken inte fanns ett tag. Har ju faktiskt växt till mig lite från första inlägget. Nu har jag jobb och lägenhet, t o m sambo (eller ni som tycker att de låter bättre, combo.. )

Sitter ensam i mörkret just nu. Har spenderat kvällen framför batman.. Hade planerat ännu en utgång, men jag förstod till slut att ja inte skulle vara världens trevligaste partysällskap, så batman vann. Det är så jobbigt med semester.. Min lilla kropp pallar inte allt ståhej som finns där ute på gatan.. haha. Igår sov jag till nio på kvällen, hallå liksom? Linn fick släpa med mig till Pitchers där jag blev snurrig av en drink som ställdes framför näsan på mig. Hemma igen somande jag i soffan framför van helsing.. och dagen därpå var lika misslyckad. Då vaknade jag halv ett. Jag blir så sur på mig själv som sover bort hela semestern!!! Yrvaken sparng jag till datorn för att boka första bästa tåg till Grebbestad.. åker på tis. Underbart!


Där försvann mörkret.. jippi