Nu är det fest

Det bär in i dimman&minglet. Imorrn när jag vaknar ska det sista packas. Middag på Skavsta hotell. Italy runt 06-tiden på måndag morgon. Life is sweet!
Ha det bra, vi ses på fredag!

xoxo


Hardworkingwoman



Det är mycket att göra på jobbet just nu. Och jag gillar att de är sådan variation på arbeten. Ibland önskar jag dock att jag fick sitta ensam på ett kontor och sortera papper. Det finns energitjuvar som bara behöver titta på en för att man ska bli dötrött. Fast det är mycket få. Mina kunder är dom bästa. Imorrn bitti har jag en och samma kund i ca 4 timmar. Vi ska göra exctensions och Brazilian Blowout. Sedan kommer två andra favoriter. Härlig dag. Därefter tar jag helg. Det vankas 25års fest på Satin. En gammal vän hälsar på. Och jag ska packa planerat&smart inför Rom-resan.

Xoxo

Snart jul, bäst att vara ute i god tid.


Please?

xoxo

Where the magic happens.. ?




Fina sovrum. Olika stilar. Ger mig lite inspiration.


Cause in the city tonight, I can't sleep..


Hemmagjorda shots.


Min nya fina päls. Den är secondhand såklart.


En annan del av Satin.


Från Mathilda with love. Jag har nog dom bästa vännerna!


Lite blandade bilder fick det bli idag.
Min måndag har bestått av jobb, klänningsletande, träning & räkningsbetalande.

xoxo


Örebroadway by night

Helgen gick lika fort som vanligt. Och den var mycketmycket bra. Jag fyndade en päls på röda korset. Den är fantastisk. Lunchade med mina oldiesar på Som Hemma och fick skjuts hem av Fröken Albinsson.
Drog vidare till Maddo och korkade upp vinet. Vi blandade egna shots. Tog oss till en grabbfest rakt över gatan. ´Sedan var första stoppet Ritz på krogrundan. Satin blev nästa där vi stannade resten av kvällen.
Idag har jag ägnat mig åt soffhäng. Ändå är jag inte riktigt människa än.
En vecka kvar till Italy, Rom. Åh vad härligt.


Örebroadway



Lite bilder från Örebroadway! Förutom den längst ner, på kliniken i Gbg.. precis efteråt.
Har haft en del för mig senaste, så som massage före träning (rekomenderas inte) , druckit äppelpajdrink, jobbat en del i vanlig ordning & tagit bussen till Karlskoga. Nu ligger jag i flickrummet och har ont i magen. För mycket tacos&exotic snacks troligtvis. Imorrn ska mamma och jag åka runt på lite loppisar, sen ska ja möta upp Branting&Slepicka för lunch på Karlskogas innehak.
Därefter tar jag mig hemåt och hem till Maddo för vin&utgång.

Xoxo


Lazy Love

Det kan låta dumt, men ibland älskar jag att bara umgås med mig själv. Idag ville jag bara hem från jobbet och pyssla i lägenheten. Laga mat, lyssna på musik och flytta runt på saker. Gå förbi tv:n och zappa ett tag. Ha telen på ljudlös. Ta en cigg på balkongen. Göra en kopp blåbärste med honung.





Jim Hanft - Lazy Love
(Jim Hanft spelar på Liquid på fredag, Clarion på lördag. Kanske borde gå och lyssna)

xoxo


Göteborg

Lite bloggtorka. Har inte fattat hur jag ska blogga från iphonen än. Men det får ta sin tid. Har varit i Gbg i helgen, som sagt. Jobbat med Corona på Valand i fredags natt. Vilket ställe. Vilka människor. Sent pass, 11-06. Sov ca 3 timmar. Sedan gick Maddo och jag till Clinica på Västra Hamngatan. Riktigt bra service. Fick inte alls lika ont som gången innan. Nu sittere vi inne med varsin "pussmun". Detta är ett farligt beroende.
Vi mötte upp Dalin och lunchade på SoHo. Tog ett glas vin på Avalon. Sedan sov vi skönt hela vägen hem.





 

Nu händer det saker! Later om de. Jag vill inte bli för förhoppningsfull än..

xoxo


Lördagsöppet


Tokyostreetstyle. Jag gillar den här. Tycker att det är grymt med dunväst utanpå kavaj. Och hattar, jag gillar hattar. Aja. På lördag kl 12. Då sitter maddo&jag med pirr i magen i Göteborg. Jag längtar med skräckblandad förtjusning.

Grattis till min favorit-Mathilda som fyllde år igår. Ja klockan har passerat tolv. Bäst att sova.

Xoxox

Karlar&fotboll





Ikväll har vi fått många orginal till ragg. De flockas på pubar&barer när det vankas fotboll på tv. Killen i rutig skjorta gav oss "blinken". Mannen med smulor i skägget undrade om vi redan skulle gå. Idag blev det bara en plocktallrik&iphone googling. Har en lång lista medd nummer som ska ringas imorrn. Jag är en sånn, har jag kommit på nått ska det ske nu! helst igår. Hoppashoppas.

-

Alla tjejer i Örebro, he is arrested! Killen på 23 år, dömd till våldtäktsman sedan 18 års ålder. Det ryser i kroppen när jag tänker på det. Han såg helt normal ut, hade vänner&familj. Undrar vad som gick snett? Hur en sådan människa fungerar? Hur man kan leva med sig själv? Det är skrämmande att vanliga människor ibland oss kan vara just ett sånt monster. Ja, det är han verkligen. Idag har jag tänkt på er som blivit utsatta.

xoxo

Utsidan ger insidan en chans... mina skönhetsfavoriter.

Hudvård


Från höger ö:
Restylane Lips: Håller i 4-6 månader.
Mary Kay: Jag använder deras rengöring, fukt, peeling och serum.
Md Formualtions gel: Torkar ut ovälkomna saker på en gång. Grym!
Lumene Primer: Motverkar glans, jämnar ut huden.
Barnängen babyolja: Tar bort mascaran och ögonmaken. Billigt&bra!
YSL Top Secrets: Askungecreme som håller maken på plats hela dagen.


Smink

Från höger ö:

Maybelline Collosal volume: Bästa mascaran. Och jag har provat ett antal. Dyra&budget.
Id bare minerals: Har använt deras foundations, puder och solpuder i 4 år. Kanintevarautan.
Ysl lpstick: Mjukt och fint. Fin förpackning och en liten spegel på locket. Favorit.
Clinique all about eyes: Ny för dagen. Tar bort mörka ringar under ögonen. Fungerar fint hitills.
Estee Lauder Double Wear Concealer: Bäst! Täcker allt. Kan användas med eller utan foundation.


Hårvård

Från höger ö:
Redken Butter treat: En inpackning mot torrt och frissigt hår. Fungerar jättebra på exctensions.
Redken Real Control schampo: Ger fukt&protein.
Redken Fabricate: Värmeskydd. Viktigt!
Osis freeze hårspary: Håller håret på plats.
Brazilian Blowout masque: En konkurent till Butter treat, Ny för dagen och jag ÄLSKAR den.
Ghd plattång: Alla som använder plattång borde investera i en sådan.


Måndagstipset







När jag flyttade hemifrån kunde jag knappt tvätta & koka ägg. Jag hade en sambo som lärde mig sådana saker, som tur var. Jag lärde mig att ladda kaffebryggaren kvällen innan, förvara nagellacket i kylskåpet och att inte spilla keso på köksgolvet. Det ja tänkte komma till är den goda tonfiskröran ovan. Den är min förra sambos mattips. Och jättegod. Passar bra till baguetter, sallad och även laxen som ja hade ovan.

Nyttig Tonfiskröra:
Kesella 1%
Lätt Majonäs
Dijon senap
Ärtor på burk
Tonfisk (bitar eller finhackad beroende på smak&tycke)
Svartpeppar

(Sparris eller ägg är också gott att blanda i.)

Xxoxo

 


Norrköping&Stockholm

Har inte hunnit uppdatera ett dugg på flera dagar. Dåligt. Har haft fullt upp. I torsdags åkte vi till Norrköping efter jobbet. Inspekterade lokalen där vi ska ha vår visning. Som visade sig vara den finaste gamla teatern. Där fannns loger och flera ruma fulla av teaterkläder&Metervis med skor. Hade nog kunnat spendera ett antal timmar där.





På fredagen fick jag nytt hår isatt av flickan ovan. Färgen på mina nya exctensions var inte helt hundra så jag fick stanna till sent för att fixa till det. Dagen efter skulle vi på visningar i Sthlm, på Liljeholmen. Det var inte kul att får hårpanik så lägligt.

Tåget gick åtta. Första visningen började 11. Redken gick ut först. Sedan Mikas Kovisto/Karlsson, Gdh, Hårgänget + några fler. Kul med ny inspiration. Kul att se kreativa människor.











På kvällen åkte jag till Sara i Solna. Vi drack lite vin. Mathilda kom efter en stund. Tog en taxi till anna-marias inflyttningsfest. Mkt folk i en liten två i Bromma. Drog vidare till Kåken. Jag älskar de stället. Det var så vi planerat kvällen. Men utanför dök vi på ett gäng gubbar som ville ha med oss till Cafét, och dit gick vi.
Idag har jag varit en trött en. Tur att jag slapp tåget och kunde åka med mamma&pappa hem.







Nästa helg, Gbg! Jobb på Valand. Kränga Corona. Och fest lör. Livet!

Xoxo


Girl power



Rutiner&Funderingar

Fortf snurrig. Tänk om dygnet hade flera timmar. Veckor hade fler dagar. Så mycket att göra, så lite tid. Det är inte kul att vara planerad fram till jul. Veckorna rullar i rutiner. Helgerna är spikade in i minsta detalj. Vad hände med uterserveringarna och rosén som lös hallonröd? Spontana veckoutgångar och sena promenader i solen. Skit. Jag ska genast vaccinera mig mot höstdeppressionen. Hösten är ju en mysig tid. Man tänder ljus och rullar in sig i filtar. Men när ska man ha tid med de ?
Jag är inne i en funderingsperiod. Jag ältar lite. Och undrar vad jag kunnat göra annorlunda. Vad jag ska göra annorlunda. Och vart jag vill ta vägen.
Har så mycket att se fram emot. Men ändå känns saker&ting som en enda röra.
Suck, vad dåligt inlägg. Men imorrn är de lilllördag. Vilket jag ska fira på gymmet. Behöver rensa hjärnan. Och det, kan jag lova, är det bästa sättet att göra de på.
Okej, ja längtar lite till på fredag. Och lördag. Lite makeover. Lite sthlm, Lite visningar, Lite drinkar, Lite inflyttningsfest, Lite skönt folk. Okej. Det är inte ett dugg synd om mig!


På jobbet hänger det skinnjackor på rad. Uttrycket "man blir som man umgås" funkar fortf.




Det snurrar i min skalle

Ja, det är väldigt mycket som händer. Mycket beslut som ska tas. Mycket grejer som ska ske. Mycket att se fram emot. Trots allt. Jag tror att ja ska skaffa mig en egen rymdraket att krypa ner i, som simon i filmen "I rymden finns inga känslor". Ibland vore det skönt att stänga locket ett tag och bli känslolös.


What a lovely weekend

Jag har haft en supereffektiv och händelserik helg. I fredags tog jag en taxibuss (solo) till maddo och delade en flaska rosébubbel. Vi gick till Loungen och mötte upp några sköna snubbar. Där dracks det ett par drinkar.
Vi gick till Satin och hängde mest i baren, i samlad trupp. Det var någon slags kulturell afton där. Ja tänk filmen "save the last dance".

Lördag lunchade brelingfamiljen - pappa som dricker grappa i Italien. Brasseriet. Senare kom Josse och vi gick på tidig bio. I rymden finns inga känslor. Vilken underbart fin film.
Några timmar senare gick vi till en fest ovanpå Ritz. Sedan Ritz. Åkte hem till Maddo och gick med henne till Satin. För att sedan gå tillbaka till Ritz en sista gång.







Idag har jag varit i Västerås. Där har vi kollat upp en ny produkt som kallas "Brazilian Blowout". Helt fantastisk! Den gör så att man får helt frissfritt hår , blankt och fint utan att göra en strukturförändring. Detta håller i ca 3 månader. Plattång & fön behöver inte användas under denna tid för att få det fint. Det behöver bara handdukstorkas. Har aldrig blivit så förvånad över en produkt som denna. Vi köpte in ett helt kit med grejer. Denna behandling kommer att göras hos oss på Randis Hårstudio inom kort. Can't wait!!

Hemma igen körde jag ett stenhårt combatpass. För skönt!