Några timmar kvar..

image375
Beach 2007! Nissi på Ayia blir mitt hem kommande vecka. Ser trivsamt ut.. hihi.
Några timmar kvar. Packningen är så gott som klar. Jag ska färga fransar och bryn.. Peela mig en gång till och kolla allt en sista gång. Sedan är jag fit for fight. Bussresan är det enda jag inte ser fram emot. Ska försöka sova bort den. Fest en hel vecka, med toksolning på stranden.. bada när det blir för varmt, och handla smink i taxfreen, life goes on! Sedan är det bal. Min balklänning är jag otorligt nöjd med. Student med tjejerna i klassen.
Allt är så bra just nu. Jag har varit så oseriös med allt de senaste veckorna.. skönt att slippa tänka så mkt, så avslappant. Efter allt detta ståhej ska jag bli vuxen med jobb och allt vad det innebär. Men just nu leker livet.

Vi ses om en vecka mina tjejer som är kvar hemma! Är just hemkommen från Picasso i k-hamn. Suttit och snackat i timmar. Så härligt att dra iväg med er ibland och prata av sig. Ni är de bästa!

Puss & Kram / Julia

Min sjal från Indiska

image374
(inte palestina!) Jag köpte den endast för att den är cool, snygg och passar till reesten av min garderob.
And I like it a lot!

Är så trött att jag inte är trött. Det gör ju inte saken bättre att min bror har lan i köket. Jag hade ju sett fram emot en helg själv i huset, men icke. Får väl sova med öronproppar, för nu måste jag sova.

Natti!
Kram J

Favoriter från Indiska

image373

H&M och jag är bästa vänner. Men jag börjar att komma överens med Indiska också.. Jag gillar verkligen den affären. Något jag gillar speciellt är att de har "veckans vara" som brukar vara något ganska billigt.. Kul att det hela tiden kommer något nytt. Plockade ihop en outfit som jag skulle kunna tänka mig. Klänningen i jeans var väldigt fint.. Passar bra för en svensksommar "nightout".. är ju ofast inte så jätte varmt på sommarnätterna om man får lust att springa ute, som en kväll i Grebbestad.
I tisdags när Sara och jag rotade runt på Indiska hittade jag en sk. "pallestina-sjal".. Jag vet inte riktigt om det är ok att jag har det ? Jag skiter i om sjalen har någon betydelse.. men jag vet inte om jag får fel stil i den?
Köpte den iaf inte, men nu blev jag lite sugen igen.. Ska kolla imorrn igen. Om den inte är slut.. som det alltid är när jag inte impuls-shoppar.

Liggasked vill alla

image372

Cornelias "ligga-sked-halsband" är så sött att man kan dö. Det mysigaste som finns är väl att ligga sked med någon man tycker om ? Vore en fin studentprisent till moi.

Idag gjorde jag sista skoladagen. Imorrn blir det Örebro med två dagars praktik.. sedan är det helg och sista chansen att packa om väskan en gång till. Firade detta med att gå ut och äta med pappa och brushan! Vi åt på Colloseo.. men försökte med Woodys, Red Brick och Katrinedalskrogen.. men kors i taket så va rdet fullt överallt. I Karlskoga?! haha. Jag har hämtat min balklänning idag också.. den satt precis som den skulle, och jag lär ju inte lägga på mig nått gram för då är det kört, haha. Sedan tvingade jag pappa att skjutsa mig till solariet för att bättra brännan, trots att vi skulle äta. Åt souvlaki (?) med tsatsiki.. snacka om att ja värmer upp för kommande..

Ska nog ta mig en powerwalk nu. . med tanke på balklänningen.. hmm

Kram J

Resort 2008, Chanel runway

image370
Åh.. snyggt, snyggare, snyggast! Chanels airport..
Man kan se att 70-talet håller i sig.. och det gör mig superglad. Platå och höga jeans är ascoolt.
Turbanen, eller hårbandet forstsätter också enligt chanel, vilket gör att jag kan få lite mer tid på mig.
Även det sportiga verkar finnas på plats.. skönt mode det också. Kortkort är väl bra för de som vill visa benen.. som jag. När vädret tillåter det förstås. Vilka underbara kläder.. i-n-s-p-r-i-a-r-t-i-o-n.

skut mig

Jag ska slänga i exctensions IGEN! Min klassmate becka hade kvar..
Låter lite sjukt egentligen att man byter "hår" med varandra, för andra än i vår frisörklass förstås.
Aja, så fort jag fått ur wax-H... Stackars er som sätter i wax i hela huvudet. Inte alls kul att få ur sen.
Som sagt, jag är fast. Jag höll mig bra länge. . men nu är det enough. haha

Idag har jag piffat Anna. En hel makeover med klippning, slingning, bryn och frans. Sedan ett behövligt spinningpass. Jag vet att det är försent att träna kroppen i töpp på några dagar, men det känns ju iaf lite bättre. Fixade en jaugar till balen också. Imorrn blir det ingen skola. Ska till Örebro med Dalin och fixa lite viktiga saker. Ny bikini, i guld tror ja. Och växla pengar på forex. På måndag morgon drar vi från Sverige!
Sedan kommer allt att gå snabbt och vara över.. student, bal, massa mer fest. Men så ska ja inte tänka nu..
Bloggar ju bara om samma sak hela tiden.. I'm so excited!

I'm single and fab..


image369

Har dränkt mig i sex and the city sen i tisdags. Blev sjuk för en vecka sen. Sådär halv-sjuk, så att man känner att det är något men inte riktigt vad. Så jag bestämde jag mig för att låsa in mig några dagar med hela boxen och ett antal oboy och te -koppar. Ska snart gå ut för första gången på ett par dagar... måste piggna till till jobbet imorrn.

Har man fastnat i sex and the city som jag för tillfället lever man sig mer och mer in i fantasin.. Jag tror t o m att min Mr. Big kommer att sluta med mig. Han är p-e-r-f-e-k-t.

Har börjat packa till Napa idag. Bäst att börja så att man kan ta bort de saker som överstiger 20 kg. Det blev en del saker på min säng som sagt. Jag är alltid så rädd att glömma nått. Man tänker alltid att "ååh nu skulle det linnet passat till de här shortsen, men det ligger hemma.. typiskt". Inget att göra åt. Weeey.. Vi åker om en vecka tjejer. Fattar ni?!

Snygga svenskar

     
     
bilder från style.com

Snyggaste stockhomarna på style finns ovan. Streetstyle modet gillar jag.. speciellt sofi Fahrmans geek-påse från Luella och den fina från svenkst tenn längst ner till höger..
Den sötaste kappan eller trenchen sitter på tjejen längst upp till vänster.. Väldigt söt, väldigt Julia.

Helgen var super! Hade skitkul för en gångs skull, både på statt och förfesten. Vi festade med fyra amerikanare. Var tvungen att koppla på min harviga engelska, men ja lyckades göra mig förstådd ändå. Idag började dagen med frulle på Mc, vad är det som gör bakismaten så väldigt god? konstigt.

Sova nu. Imorrn blir det skola och sen en "business school" igen, men denna gång från Redken. Ska även diskutera mitt jobb, tider och lön med min chef.

Natti!
Kram J ♥

Dag i korta drag

Jag är sjukt trött.. Jag vill bara ha min vita mössa på huvudet och springa mig fri från skolan. Nu är det så mycket att tänka på.. alla betyg och allt som ska göra HELA TIDEN.

Idag har vi haft "business-school" i skolan. Mycket bra information måste jag säga. Saker som varken jag eller kunderna tänker på, men som man borde tänka på. Sedan drog jag inte till Örebro och fixade lite. Bland annat mig själv. Redkens shades är kanoon, mitt hår ser "kors i taket" riktigt välvårdat ut. Karin och jag fick oss varsin ny färg.. härligt.

♥ Idag kom min Marc by Marc Jacobs "påse/väska/kasse" på posten. Mitt första köp från e-bay! Och pengarna jag bytt mot kassen går ju även till välgörenhet i det långa loppet. Alltså har jag gjort en bra affär.

Godnatt!
Kram J

the only moss in our woods

image357
Alex&chloe.com

Kate moss (the only "moss" in our woods") vill jag ha! Brunette halsbandet trodde jag aldrig att jag skulle vilja ha, men kors i taket så blev jag brunett till slut. Jag som var den där blonda.. inte längre.
Rosetten är bara söt. Jag gillar ju som sagt rosetter. Jag gillar dock inte Alex&chloe's "chanel" smycken.. "coco is dead" liksom.. Hon är död, det vet vi ju.. men det känns inte som ett skämt. Aja.. jag gillar dom inte iaf..punkt.

Måste dricka upp te't nu, redovisning imorrn. Kultur och stilhistoria. Jag och Jenny ska snacka 90-tal. Spice girls alltså.. haha. Ingen vill veta hur jag såg ut under nittiotalet. Men jag kan ju säga silvriga platåskor, NYLONkläder med slitsar och hål, glittersmink och hårmascara. Usch, nu kommer jag drömma mardrömmar.
Natti!
kram J

Prylar från Marc J

image356
Mer Marc Jacobs till mig! Jag vill ha den supersöta lilla spegeln som ett hjärta..
Nu när det var så lätt att klicka hem saker från e-bay borde jag passa mig.
Iof har jag inte fått min väska än, så man kanske inte ska ta ut lyckan i förskott. Men dessa tre prylar skulle vara kul att ha också. Flip-flopsen på napa, och klockan jääämt!

Dagens köp

image355

E-bay var lättare än jag trodde.. Klickade hem denna tygväska från Marc Jacobs idag.
Kunde inte sitta och övervaka auktionen så jag anställde min bror.. haha.
Han ringde mig när jag var på salongen och berättade att väskan blev min ♥

Har fått en nys frisyr idag.. igen. Lite kortare och lite fräschare. Klippt farfar har jag gjort också.

nätshopping

ska göra ett försök på e-bay idag. Är lite sugen på en tygväska från Marc Jacobs.. bra att ha på stranden, och inga fel att ha överhuvud taget..
Väntar på att papi ska komma så att han kan hjälpa mig. 5 timmar kvar , tänk om den blir min ? ´hihi


Dålig uppdatering

image354
Jag har varit dålig på att uppdatera bloggen ett tag nu, blir bättring nu. Hittade några sparade outfits på datorn. Lindsay, Victoria och Hillary. Tre olika stilar som jag tyckte var great. Vickans röda är så snygg. Lite coolt att bara använda sig av en färg faktiskt.. och rött är alltid fräscht.

Aja, har mest varit i Örebro den senaste tiden. Har jobbat och varit på lite events. Börjar bli allvar nu eftersom jag ska fortsätta jobbet i Örebro efter studenten. Jag börjar att bli nervös nu faktiskt. Ska provklippa nästa vecka..
Ayia napa om tre veckor. Nyss var det tre månader.. shit! Jag har fåt min mössa, den är så fin.
Jag har fått för mig att jag inte ska festa för ens studenten. Ska vara laddad till max då.
Blir därför ingen utgång inatt, blir bio istället.. skönt att ha en söndag som man mår bra på för en gångs skull.

Ha en trevlig lördagskväll.
Kram J