Grattis KATI 25 år!

Jag var tydligen ganska trött.. vaknade halv två.. sovit ca 14 timmar. Nu har jag tagit en snabb walk, druckit några koppar kaffe. Tjejerna är på realxen på gustavsvik. Jag kunde inte följa pga av min operation :(
Jag får skylla mig själv.. haha.

Igår var vi hos Frida. Vi fick tårta och värsta superbålen. Behövde dricka ett glas.. sen befann jag mig i dimma.. Det var tydligen allt i den. En bra kväll var de iaf! Trots att jag gick hem ganska tidigt, och jaa.. sov.

Nu ska ja dricka lite mer kaffe, duscha och bli redo inför kvällen. Kati fyller 25 år idag. Grattis älskade du! Vi ska grilla och dricka hos hennes föräldrar ikväll. Sedan får vi se vart vi hamnar!


Morning!

Typiskt! Jag går upp tidigt för att ta en walk.. och då har mitt spotifypremuim gått ut. Sist jag skulle ladda på de så blev de fel, och jag fick ladda på två ggr. Så jag gick ingenstans utan musik.. och jag var för trött för att fatta hur man laddade på de igen. Så tyvärr, ni som kan min kod.. haha!
Nu sitter jag med en kaffekopp & Vakna. Lovely.

Äntligen fredag hörrni. Min vecka har varit kaos! Vår massör kommer idag till jobbet. Jag undrar hur det ska gå, jag som inte kan ligga på mage än ;)
Sedan ska jag gå till min Maddo. Och senare till fröken Volger som fyller 25 år idag. Så vi ses antingen på dansgolvet eller på någon uteservering ikväll!

xoxo!


Ångra aldrig något som fick dig att le..

Tjohoo! Vad snabbt veckan har gått. Den började med prestationsångest. Nu känner jag mig riktigt nöjd. Jag undrar hur mycket tid man slösat på ångest. Hur många nätter man legat vaken och tänkt alldeles för mycket. Jag undrar om killar tänker lika mycket som tjejer.. ? Isf vill jag bli kille i mitt nästa liv.
Alla sjuka krav jag ställer på mig själv ibland alltså. Ibland tappar jag bort självförtroendet, men lyckas alltid hitta tillbaka till de. Precis som idag.

Livet är kort, bryt reglerna, förlåt snabbt,
kyss långsamt, älska innerligt, skratta okontrollerat
& ångra aldrig något som fick dig att le..

På jobbet. Tack för den här gången. Vi kommer snart o hänger i Malmö!

xoxox


Besök från Skåne

Jag vet att ja tjatar om jobbet, men det är så sjukt mycket som händer. Nonstop idag också. Pus att vi hade två skåneherrar på besök. De introducerade oss för deras nya produkter. Och det var lite nervöst att jobba inför en "kändisfrisör" som Johan. Han har jobbat med typ alla. Jag fick iaf beröm för fina jobb.
De ska vara hos oss imorrn med.. då det är lika galet mycket igen.
Jag tar igen allt i helgen. Då vi ska fira födelsedagar.


Besök från Skåne


11-timmars

Började med ett 11-timmarspass, första dagen efter "påsklovet". Två färgtekniker från Redken kom imorse och hade färgkurs med oss. Emelie fick ställa upp som modell, och bra snygg blev hon.
Imorrn kommer Johan Bergelin från Malmö och ska vara med oss hela dagen. Vi börjar åtta.. Godnatt!


Kalle och jag diskuterar.


Sedan visar han en fönteknik.


Emelie blev sommarfresch!


Done!


GLAAAAAD påsk(ål!!)

Från att inte ha levt som en nunna i tre veckor,, så har jag kört en tredagars, all in ;)

På långfredagen hade jag fest. Det blev en del folk kan man säga. Sedan hamnade dom flesta på Satin.
Påskafton började även den hemma hos mig. Jag bangade Karlskoga och gjorde en Örebronatt igen.
Fröken Stranne kom förbi och delade några glas i mitt stora fönster. Sedan gick vi vidare till Simon där de var full fart. Tog en taxi till Frida där gänget var. De hade bokat bord på Strömpis så där satt vi resten av kvällen.





Påskdagen hade jag nog planerat i soffan. Men ibland kan det vara kul att dra iväg o köra helt spontant. Jag mötte upp Branting på tågstationen o åkte till Sthlm. Tog med alla rester från min fest.. Och vi drack rosé ur temuggar.
Resten av gänget var i Solna hos Sara. Emelie och jag har inte setts sen i julas så hon blev glad och överaskad. Vi tog taxi till Cafét där det var VÄLDIGT D-kändistätt. Hela dokusåpasverige typ. Lovely kväll igen <3

Idag, annandag påsk.. så har vi myst hela dagen. Köpte med mat till Rålis och parkhängde hela dagen. Sedan tog Emelie och jag bilen hem. Jag tog en pw.. och mår hyffsat bra efter påskhelgen.
Next stop.. VALBORG!!








Missoni


The real one!


H&M

Hade gärna ägt en Missoni bikini.. men de fick bli en variant från H&M som jag tyckte var riktigt fin!
Första bikinin för iår. Och det blir antagligen fler eftersom jag får ge bort/slänga alla gamla ;)

Xoxo!

Skärtorsdag


Hej! Här är jag idag. Skärtorsdag också.. men ja väntar med påskfirande till imorrn. Den här veckan har varit galet stressig. Hann med en fika igår med Sandra&Bella. Medan resten av Örebro såg September.


Aja, imorrn kör vi. TAGGA!

xoxoxo

Heey Lilllördag!

 


Hello sunshine





Gick upp tidigt och tog en walk vid oset. Hade helst varit ledig idag!

Xooo!!


Burfitt


Lovisa Burfitt samarbetar med rörstrand! Jag fick en kopp som jag gjorde om till kruka. Och 3 kort som jag ramade in och ställde ovanför min säng. Himla nöjd!


Och nu får jag äntligen använda mina Ray-Ban piloter som jag köpte i Rom. Jeans jackan från Gul&Blå. Acne Pistols och Mulberry väska. Älskar klassiker!

Pw

Tog en lång walk igenom Karlskoga imorse. Skulle sola på badhuset, men där fanns det inga solarier längre. Så jag fick leta på ett nytt ställe. På vägen drog jag på mig feta skavsår.. Converse är väl inte bästa pw-skorna! Mamma fick hämta mig när jag hade 100 m kvar hem. Nu kommer solen äntligen fram.. ska nog spendera söndagen på altanen..
Imorrn börjar jag jobba igen.




Efterfesten.com

Jag var precis inne på efterfesten.com. Det som kom efter Lunarstorm.se. Och hittade precis det jag letade efter. Mina år som blond 18-åring. Ge mig den tiden tillbaka tack!





































 


Hej från kga!

Min helg är vit och lugn. Jag har druckit kaffe och rökt på min tvåmansbalkong med min fina Linn. Suttit i solen på Java med Maddo och långlucnhat. Nu är jag i Kga och grillar. Pappa gör mojitos som han försöker locka mig med.. Naat! Nästa vecka ska jag ut i vimlet igen. Taggad!





xoxox!


Breling History












Kungsholmen

Jag hoppas att varenda sekund av allt jag går igenom nu är värt det. Jag har haft värk i fyra dagar. Knaprat ipren som godis och gått runt som en handikappad gammal kärring.
Har flyttat ut från Mathilada's och in på Innedal på Kungsholmen. Delar rum med mamma som jag längtat efter.
När man känner såhär vill man alltid ha mamma i närheten.
Jag ska försöka att ta en mini mini pw i eftermiddag. Ska sova en stund först. Blir trött hela tiden.
Var iaf på ett jättemysigt frukostställe precis bakom hotellet. 2 systrar och 1 kock.
Där finns det frukost hela dagen. Jag som älskar frukost!




xoxoxo!

Äntligen klar, min operation.

Då var det över. Trodde jag. Big no no! Det värsta kommer nu.

Jag ska väl vara ärlig nu, och säga att jag opererat mig. Jag har gjort en bröstoperation. Antar att de flesta förstått det, även om jag inte skrivit det rakt ut här i bloggen.
Det är något jag funderat på länge. Men en dag så bestämde jag mig bara. Jag har förberett mig på det här sen i Januari då jag började kolla upp kliniker.

Bokade en tid i Örebro. Men efter en del researchande så kollade jag upp andra kliniker i sthlm istället. Jag hade hört mycket positivt om Proforma Clinic. Kollade upp deras kirurger och bestämde mig för Michael Olenius som är klinikens ägare. Jag bokade en konsultation hos honom som jag fick vänta en evighet på. Efter några dagar bokade jag även en operationstid. Jag kan inte bara ta ledigt från mitt jobb hur som helst. Och jag kände mig väldigt säker på honom, trots att jag inte träffat honom än.
Och visst, det stämde efter konsultationen. OP-dagen var 5:e april.

Själva operationen gick kanon. Alla var helt underbara. Har aldrig blivit sövd förrut, och det var faktiskt grymt skönt. Michael kom in o pratade med mig på mitt rum innan. Efter det kändes det helt lugnt.

Delade rum med en jättegullig tjej som opererades precis innan mig. Och det var en himla tur. Vi pratade hela tiden, och det var skönt att ha någon där som precis gått igenom samma sak. Det var jättebra roomservice.. vi fick mellanmål, middag och frukost. Och de fanns till hands dygnet runt.

Dagen efter fick vi varsin sport-bh .. ska köpa en ny så fort jag orkar.
Sedan ringde dom en taxi. kliniken står även för alla resekostnader.

Nu bor jag hemma hos Mathilda fram til fredag. Hon hade lagt choklad och boxar i sängen när jag kom hem. Jag har dom allra bästa vännerna!
Mamma&pappa&Filip kommer på fredag. Då ska ja bo med dom på Innedal över helgen. Det ska bli skönt att de kommer. Känner mig som en gammal kärring med snygga bröst... haha.



Receptionen.



Min kirurg michael.



xoxo

Några timmar

Sitter ensam på tegnérgatan. Jag är jättetrött. Undrar om jag sov så mycket inatt. Var iaf uppe och åt grötfrukost halv sju. Jag får väl sova sen, varken jag vill eller inte.
Jag hatar att vänta. Kunde jag inte fått tiden direkt på morgonen istället?!





Nu åker jag..

Later!


Godnatt!


Kinda like this game but there's something you should know..

Åh, äntligen har jag fått tillbaka min dator.. och internet. 3 kan vänta sig en terroratack från mig om några dagar. För jag fick nämligen låna pappas bredband så länge.
Men nu har jag annat att tänka på. Jag är stressad. Nervös. Men mest stressad. Packningen är klar. Jag har köpt tågbiljett och mat. Jag drar till sthlm imorrn kväll. Och stannar där några dagar. Det ska bli skönt att åka ett tag. Fast jag knappt hunnit vara hemma. Den här helgen alltså. Jag har skött mig ganska bra. Var bara ute i fredags. Det var inte en spec rolig kväll. Jag tror att jag har för mycket som snurrar i mitt huvud just nu..
Min kommande ledighet är välkommen. Även om jag mest kommer att se ut såhär...

haha! wish me luck.


Xoxoxo