Ugg

Nån mer än jag som fryser ? Jag har raggsockor & pannband på mig. Och så fort det blir kallt blir jag impulsiv och köper mössor&vantar. Klickade hem den här mössan från Asos i fredags natt. Bla. Det kommer lite andra klappar med i paketet också. Som inte är till mig.


En Ugg-mössa. Hoppas den är lika varm&go som deras fårskinnsskor som jag äälskar!


Här kommer mera!

Har haft en ovanligt skön måndag. Hittat en del julklappar. Hunnit med ett löppass. Skrotat i lägenheten. Haft kvalitetstid i telen. Nu har jag krypit ner i min jättestora säng med datorn och en kopp te. Imorrn har jag sovmorgon. Sedan jobb till åtta. Och vad händer sen ? Jag hoppas det blir gaaaalet. hihi!!

Här var det lite mer bilder från Helgen (Taget från Maddos blogg, och Orebroguiden.se)


Me&söta Maddo


Hoppsan! Bra långt in i dimman.. haha. Jao&Mackan.


Och ja, råkade såklart fastna på en vimmelbild också..


Brunettes have more fun



Åh, igår hade vi kul. Hängde med sköna damer och festglada herrar. Gav all min energi till gårkvällen. Idag ligger jag utslagen i soffan, inbäddad i filter, dricker funlight och kollar på The Hills - maraton på Mtv.
Idag är det första advent, och jag hade tänkt åka till mamma&pappa på glöggbuffé, dessvärre så har jag ingen lust att ta mig ut i snöovädret. Nästa helg blir det julbord i Grebbestad istället. Det är vår tradition. Det är mysigt på kusten såhär års också.

Ha en bra första advent alla!

xoxo


Kyckling&bacon-gryta

Såhär på vintern tycker jag om att laga grytor, och inte för att skryta.. men jag är rätt grym, på de.

Min kyckling&bacon - gryta innehåller:

Grillad kyckling
Bacon
Morötter
Brysselkål
Oliver
Oatly matlagingsgrädde
Chilisås
Salt/peppar
Chilimixkrydda


Jag skulle faktiskt, aldrig (okej, man ska aldrig säga aldrig, men ja är rätt säker!) köpa färdiga rätter att stoppa i mikron/ugnen, eller hur man gör. Sist jag handlade köpte personen bakom mig säkert 10 olika sådana förpackningar. INTE min kopp av te. Bättre att laga rejäla portioner och frysa in på egen hand.
Nog om matprat.

Nighty!
xoxo


Wouldnt it be perfect, if monday mornings were fun ?

Inte min dag idag alltså.
För det första, så satt spåren kvar sedan helgen. Jag måste lugna ner mig lite. Kanske åka till mamma&pappa kommande helg och äta lussekatter & dricka alkoholfri glögg med russin och mandlar.

För det andra. Så polisanmälde jag min cykel stulen för ett tag sen. Jag tyckte att jag var värd lite ersättning på försäkringen. Det var ju ingen billig cykel. Cykeln var värd 5000:-, jag fick 700!!! Räcker det till en enhjuling?!

För det tredje. Inte min bästa tid på månaden. Humöret var allt annat än topp. Och jag blir irriterad, sur, ledsen.. you name it, för allt. Kan icke ta kritik , eller minsta motgång utan att jag bryter ihop.
Inte ens ett combatpass hjälpte. Och hemma, då bränner jag mina "fantastiska" köttfärsbiffar, som blev kolbiffar.

Japp, så jag drar täcket över huvet och drömmer om Helena Christensens fantastiska lya. ¨


Hur fint ?



xoxo

En stockholmsnatt

Åter igen, så har jag haft en väldigt trevlig helg. Jag känner mig så hemma i sthlm. Med damerna känner jag mig alltid lycklig.
Vi åkte buss från slussen till vinterviken. Vi såg en visning med Carmody, som ja tyckte var sådär. Vi fick champagne, middag ytterligare en visning från Mikas Kovisto/Karlsson, som däremot alltid är bra. Festen kom igång snabbt. Frisörer gillar att festa helt enkelt.
Jag tog sedan första bussen in till stan. Blev uppplockad i en taxi av Mathilda, Josse & Anna-Maria. Vi dasade på Hotellet. Det flesta avslutade där, men jag var inte klar med min kväll. Drog vidare med några sköna snubbar, och natten blev lång.

Idag har vi soffhängt och proppat i oss massa sushi. Söndagar är också rätt bra dagar.










Heart full of wine

Har spenderat min fredagskväll, springandes runt i lägenheten. Packat&fixat. Nu ligger jag äntligen i viloläge. Kl 11 åker vi till sthlm. Ska bli kul med lite uppstyrd fest. På natten ska jag möta upp damerna för lite drinkar. Åh vad trevligt det ska bli!


I bit my tongue in the ark of conversation



Eller ?
En liten fundering, sådär en onsdagskväll. Har inte hunnit med hälften av vad jag måste göra denna vecka. Ett combatpass, matlagning & hårfägande fick de bli idag. Jag är skadad när de gäller mitt hår. Fast jag tror att det har med mitt arbete att göra, förhoppningsvis. Och i helgen är de ju stor "frisörfest", då känns det nödvändigt att trivas med sig själv.

xoxo

Just a boy


Angus Stone & Isabel Lucas

Kan det här vara det snyggaste paret ever ? Jag tror de!

Och denna mans stämma likaså: Angus&Julia Stone (Just a boy)


Tisdagsskräckis

Idag har vi varit på tisdagsskräckis. Saw 3D. Jag rekomenderar verkligen att se den! Och jag hoppas verkligen att den är den sista i serien. Filmerna har ju spårat för länge sen. Men det är ju ändå rätt kul att hoppa upp och ner i biostolarna, gömma sig bakom halsduken och sätta popcornen i halsen.
Hoppas att jag inte vaknar i en fälla imorrn. Hjälp.

Xoxo


Dagens shopping



Två kassar med "lustsaker" som vi kom på att kalla dom. Nja, sådan shoppinglycka har jag icke haft.. hahaha.
Vi har bara varit på tjejkväll, i Viiiby.
Viibykrog hade kvällsöppet för tjejer i alla åldrar. Där fanns lite allt möjligt som tjejer vill ha. Bland annat våra tjänster så som hårgrejer och dylikt. Tilltugg&underkläder mm.
Bra kväll.

xoxo


Helgkul




Slut som artist

Nu är jag slut som artist! Den här helgen har varit fantastisk&intensiv. Jag och damerna har härjat runt, druckit lite för mycket och dansat massa. Igår tog vi en heldag på stan. Lunch och shopping. Ett glass rött på Clarion. Fest hos Maddo. Ett gäng karlar kom förbi. Vi lekte jag har aldrig och hoppade i soffan.
Idag däremot, har jag legat i soffan mest hela dagen. Köpte med pucko, cola, festis, godis mm till Juicy och somnade i hennes soffa också.

Snodde lite bilder från Maddos blogg.



 


Lördag it is!


Igår fick jag nya exctensions. Maria som numera jobbar på Ego fick uppdraget att sätta i dom.
Och jag fick för en gångs skull vara kund. Väldigt kul att titta på när andra jobbar.
Har sovit på papiljotter inatt, precis som den gamla tanten jag börjar bli.
Det ska ja göra fler gånger. Bättre för kvalitén än alla dessa plattångslockar jag grejar med annars.

Nu ska ja vinluncha med två söta fröknar.
Sedan verkar de bli en radda förfester och en liten krogrunda i vanlig ordning.
Jag älskar lördag!

xoxo

Mission completed


Efterfest på Ritz&Ladies Night. Imorrn blir det flickrummet. Tjejhelg med andra ord.

Nighty.
xoxo

Peace!



Den silvirga tröjan på bilden har jag haft på mig idag. Köpte den på H&M i Rom.
Jag älskar den!


Lady in red



Nästa helgs Redken event/fest. Dresscode, nånting rött? Jag har köpt en klänning på second hand som är helt röd. Den är lång i bak, kort i fram. Annorlunda men snygg ändå. Måste sys om dock. Men är de kul att spendera en sthlmsnatt i långklänning? Jag vet inte. Får kanske ge mig ut på stan en gång till.

Xoxo!


Snön är här.

Idag blev det inte mer än att jobba, typ. 11-21.30.. men vem ville gå ut i de här vädret ? Snön är här. Det fick bli päls idag. Åh. På fredag.. då ska jag gå till en annan salong än Randis & min mammas , för att fixa håret. Det blir långt igen. Jag har aldrig varit "kund" på riktigt. Okej, ja ska inte bara gå nånstans. Det är Maria jag ska ha i håret. Och då är man trygg. Annat skjulle ja inte våga.. haha.


Tillbaka till Eden

Skönhet, girighet, hämnd.

Åh. Mathilda hade så rätt. Hon lånade mig sin box med "Tillbaka till Eden" och sa, det här måste du se.
Början var seg. Sedan blev det intressant. Sist av allt blev jag besatt och plöjde boxen.
Hade jag vetat så hade jag haft pyamasparty, vin och choklad hemma hos mig, en hel natt med denna i dvd:n.
Så, ni som missat (inte så konstigt att man missat, detta är ju gjort på 80-talet) skaffa boxen, nu!

 


Kära återseenden

Har bara varit borta från jobbet i en vecka. Och ändå känns det overkligt att jobba imorrn.
Man vänjer sig snabbt.
Ja helgen var härlig också. Fick vara med om kära återseenden. En riktig karatefylla som man kan kalla de.
Och riktig discodans a la Värmland. Vi drack ooze (Har ingen aning om de stavas så) som man gjorde när man var 18. Lärde känna nya eftersom vi passerat medelåldern och knappt fann ett enda kännt ansikte. Men vad gjorde väl de. Kul hade vi.
Idag har jag haft mindre kul. Sovit i soffan halva kvällen. Somnade ifrån ensam mamma söker som är söndagens höjdpunkt. Jag skämms inte för att erkänna de.
Nu ska jag snurra runt tre varv i täcket och ta natten. Livet är bra fint just nu!

xoxo


Reunion

Lyx att det redan är helg när jag haft helg hela veckan. Ikväll blir det fest. Lotta kommer hem från Uppsala, Sara från Gbg, Maud från Karlstad, Mathilda från Sthlm, Anna-Maria lämnar familjelivet i Karlskoga för en kväll. Och jag är i valet och kvalet om jag ska se nightshift? Jag som vill ut i mitt Örebro. Men när mina tjejer samlas så måste man ju passa på. Aja.
Hittade lite bilder från förra helgen från diverse folk. Vilken lyckad kväll de var!


Roma

Då var jag hemma från en fantastiskt fin miniresa till Rom&Italien. Mycket nya intryck och god mat. Härlig shopping & fin kultur. Italienarna är så trevliga, välklädda och SNYGGA! Jag har sett många historiska saker så som Colloseum, Panthion, Spanska trappan, Fontana di trevi, St:peterskyrkan&vatikanstaten. Ätit på fina, mysiga, turistiga/icke turistiga restauranger & Mc donalds en gång, faktiskt! Italiensk glass skulle jag kunna leva på. Har saknat bryggkaffe, jag som är smått beronde. Cafe amricano ser ut som änglapiss medan espresso är lite väl starkt. Fick leva med de några dagar, italienarna trodde ändå att jag var en av dem med mitt mörka hår.
Vi har haft härligt väder de flesta dagarna. Suttit på Piazza Avona i ca 22 grader och tyckt att livet varit rätt enkelt.

Lite bilder från Iphone:


Mamma på Skavstas hotell där vi sov första natten. Nytt&fräscht!


Vi flög runt 06-tiden på måndag morgon.


Väl framme i Rom beställde pappa en jätteöl.


Vi strosade runt i gränderna.


Provade många mysiga fik.


St:peterskyrkan var fantastiskt fin. Men påven ville inte visa sig.


Kyrkan är gigantisk.


Lite andra sevärdigheter. Jag hamnade i shoppinghimlen!


Ett par pimpade Uggs vore nått.


Eller dessa från Hermés?!


Vi bodde precis brevid Fontana Di Trevi. Där trängdes det hundratals turister dygnet runt för att kasta pengar i fontänen.




Turist javisst?!


Bror spanar ut över Roma.




Fika ute i solen.


Colloseum.


Rivningsobjekt.. ? hehe.


Sur pga dålig shoppinglycka!


Spanska trappan. Vi&japanerna.


Underbar mat.


I templet panthion.


Som har ett hål i taket.


Limoncello är inte mín grej!


Mina nya boots.


En fin äkta barberarsalong.


Pappa är nöjd med sin shopping.


..Det är jag med. Slog till på ett par pilot Ray Bans eftersom jag befann mig i soliga Italy.


Även ett helt nytt Id-kit som jag fyndade halva priset.


Säpo-taxin hämtade oss vid 8-tiden på fredagsmorgonen. Dags att åka hem till kalla Sverige.


Arrivederci Roma!