Kommande bio

image469
Snart är det dags för biosäsong igen. Tycker att det är ganska tråkigt att gå på bio när det är sommar. Men nu i höst är det ju hur mysigt som helst. Jag ser fram emot SATC filmen, otroligt mycket! Och filmen om Coco Chanel och hennes liv verkar mycket intressant. Filmen kommer inte att börja spelas in för ens 2008. Men den som väntar på något gott..

Idag har jag köpt en almenacka att ha i väskan, plus en stickad förbannat snygg basker från H&M.
Bra dag faktiskt.

Kram J

Dagens köp

image468
Produkter ; Aco, Aco & Aco (jag äger hela den rosa serien, så jag var tvungen att kompletera med t-zon krämen, den rosa flaskan var bara påfyllning, liksaså deon. )

Brunt mocka skärp med guldspänne: 2hand
Repskärp: 2hand

Har alltså gjort en second hand runda idag. Hittade faktiskt två fina skärp.. höll i början i ca 6 skärp, men då tänkte jag att; NU måste jag SKÄRPA mig.. hihi. kul.
Produkterna handlade jag på Apoteket. Kassatanten tittade oroligt på mig och undrade om jag använde fuktgivande krämer också. .eftersom jag handlade en basiron  som inte finns med på bilden. Men allt slank med i förbifarten.. Jag har ju en komplett serie som sagt.

Idag har det inte hänt någt spännande förutom att jag har jobbat skiten av mig. Fick varken rast eller lunch för ens halv fem. Sedan sluta för dagen halv nio. Hårt..
Skönt att det kommer komma lite praktikanter som kan göra skitjobbet, som jag fått göra en gång.. nu ska ja styra och ställa.. haha. Snart är det en massa visningar också. Nästa vecka är det Wella i Örebro. Redken i Stockholm och Loréal i Karlstad. Ser jag grymt fram emot. Speciellt Redkens. Och på tal om Redken ska ja duscha in mig i alla mina underbara flaskor nu.

Kram J


Ikoner

image454
Systrarna Olsen är alltid snyggast klädda..

     

Likaså Nicole Richie
image461

     

Lyckades hitta en massa snygga outfits.. och det är såklart på Richie och Olsen systrarna.
Kanske för att jag mest inspireras av dem. Nu ska jag bege mig ut på stan imorrn och shoppa..
Jag är sugen på lite nya sjalar, och nya höstpjucks! Armband också.. nicoles är bra snygga!

Mer armband åt folket

image453

Jag har plockat ut några favoriter på bilden ovan i armbandsväg..
Är de inte hur fina som helst ? Jo tack. Helst skulle jag vilja ha nitarmbandet från Tom Binns. Eller det guldiga från CC skye. Kanske blir en beställning senare idag ? vem vet.

Dagens köp

image452

Svarta mocka pjucks - Wedins (endast 99:-)
BH & trosor - H&M

Redken Extreme

image451

Den håller vad den lovar! Igår fick jag hem hela serien Extreme av min Chef. Var tvungen att prova på en gång.. och om några dagar kommer denna att göra resultat, det tvekar jag inte på. Med en massa proteiner och inpackningar hoppas jag att denna hjälper mitt stackars hår. Har dessutom fått långt hår nu..
Kunde inte hålla mig borta från Tresalure X.. igen, hehe.
Inte illa iaf, jag är superglad! Serien innehåller Schampo, Conditioner, Inpackning, Cat och Anti Snap. Anti snap kan jag verkligen rekomedera för trasiga hår..

Bilder igen!

   

Rutig skjortklänningZara
Stickad lång tröja - Gina Tricot
Svarta stuprör med dragkedjor - H&M
Fransväska - Beyond retro
Vit kuvertväska - Lindex
Svart plonka - H&M
Nithalsband - H&M
Gul sjal - Prickig Katt

Har äntligen lyckats få in lite bilder. Lite av shoppingen i Stockholm och andra godbitar som kommer från lite olika tillfällen.

Ikväll blir det fest!
Ha en trevlig helg.
Kram J

Senaste nytt

aaah. skitblogg! eller dator.. skitsamma. det går inte att ladda upp bilder iaf. Väntetid på 3 år typ. 
Aja. Senaste tiden har jag jobbat och varit i hufvudustaden. 

Malle och jag tog tåget till sthlm förra fredagen. Bodde på Malmen som var bra. Shoppade och festade ute på djursholm. Snacka om snyggt hus. Och kräftskivan var lyckad. Bra helg helt klart!
Min shopping kommer in här snart.. när jag hinner sitta ner nästa gång. 

Jobbet flyter och jag trivs. Lyxdag imorrn.. nya fransar och nytt hår. Plus att min chef ska bjuda mig på både Wella-visning och Redkens i Sthlm. PLUS att jag ska få hela Redkens Extreme serie.. yes lyllo mig.

Ska ta en snabb walk nu.
Natti
Kram J

Black beauty

image441
Precis såhär vill jag se ut.. och jag vill ha tillbaka mitt långa hår, åter igen.. haha

Play

Denna månad lyssnar jag på detta i min i-pod (malles music)

♥ Bille the vision & the dancers - apologize
Damien Rice  - Dogs
Bluelagoon - Oxygene
(bara för att den är så glad)
Broder Daniel - Army of dreamers
Eagle eye cherry - Falling in love again
Kelly Family - Angels flying
Pearl Jam - Man of the hour
TLC - Scrubs
Vapnet - Kalla mig
Bad cash quartet - This night or next
Clay Aiken - The way

En rejäl blandning alltså..


snygga snubbar i triss

image440
Klockrena killar.. behöver inte säga så mycket mer. Sneakers is the shit..
Killen till vänster tar hem priset.

Trender jag har i höst!

nr 1! UTVÄXT

image433
Lite avslappnat och coolt. Jag orkade inte vänta på min så jag färgade den själv.. haha

Svarta naglar, igen!
image434
Återkommande trend som jag fortfarande skarpt gillar. Lite kanske för att när jag råkat kladda färg på händerna i mitt yrke är det bara att måla dem svarta. Dessutom är det coooooolt..

Mittbena
image435
Denna bild skall egentligen visa de blodröda läpparna. Men jag tänkte mer på mittbenan.. jag sparar min lugg just nu. För att få till 70-talslooken. Jag gillar 70 tal..

Pippilotta
image436
Flätor är för sött. Men matchar man med något som svarta naglar, lack eller nitar tonar de ner varandra.
snyggt.. oh ja

Lugg
image437
För de som inte gillar mittbena tycker jag ska satsa på en snygg lång lugg

Fransförlängning
image438
Jag har testat det, och kommer defenetivt att ha det igen. Så snart som möjligt faktiskt.. En dyr prisvärd mascara är detta.

Sensommar
image439
Sommar är inte riktigt slut än. Men de tunna sommarklänningarna och trekantsbikibisarna kanske har gjort sitt för iår, iaf i Sverige. Jag gillar looken ovan.. diskreta färger. Men shorts och linne är sommar för mig. Svep dig i en sjal  med ballerinas..


Konstiga åker buss?

Jobbet har börjat och två hårda arbetsdagar har det varit inne i Örebro. Men jag klagar inte, för jag gillar rush. Kul att träffa alla .. och kul att se Örebro igen. Gillar den staden.. Lite mer liv kan man säga.
Buss åker jag såklart. Lättare att casha för ett pendlarkort än det är att ta ett riktigt körkort. Men nu måste jag.. vad dålig jag är.
Annars tycker jag att det är roligt att åka buss. Det finns alltid konstiga typer att titta på. Igår satt jag bakom en transa.. en riktig! Med läppstift runt hela munnen, och skyhöga stiletter. Idag, väntandes på bussen .. på andra sidan gatan stod en tjej från 90-talet. Hon hade rosa nylon-jeans med så pass hög midja upp till naveln.. en kort tröja så att magen syntes, pipilotta toffsar.. och en liten handväska. Hon verkade tycka att hon var snygg också! I busskuren stod curry curry och hans kompis med affro så att det räckte till ett helt safari. Och ni som inte vet vem curry är behöver inte veta.. hehe. Underhållande i värsta klass.

Till helgen blir det Sthlm. Malins pappa bjuder mig och henne på hotel på söder, Malmen.. mys fre-lör. Lördag lånar jag och Thörn en lägehet.. sedan blir det kräftskiva i djursholm hos goa Emelie. Snaps, lekar och hattar I guess. Nu ska jag sova.. jag har ett jobb att sköta. Vuxenpoäng!

Natti.
Kram J


Inspiration..

image432
Speciellt Kates lackbyxor och Mary-kates pjucks. Pete är ju ganska äcklig, men ändå trashig... i leran..
A, jag gillade det helt enkelt.

Vad dricka ?



image431Desire såklart! Ikväll blir det en titt på statt.. Och jag fick just par i desire leverat till dörren. Denna goding var poppis i grebbestad, jordgubbsdricka! mums.
Reklamen gör flarran allt..
Kolla bara killen,
desire! åååh.. ge mää!

Auktion!

image430

Jag håller koll på denna godis. Säger inte var i nuläget. Men jag kunde inte hålla mig för att blogga in den.. Letat efter en frans-väska och denna tyckte jag var riktigt söt. Lite indian inspirerad..
Just nu håller jag tummarna för att priset inte ökar alltför mycket.

Gatumode

image429

Brukar inte gilla stockhomstreetstyle's modeller, men senaste tiden har jag blivit mer och mer glad över alla snygga outfits som visats. Här är några av de jag gillat. Och saker jag gillat. Enjoy!

Lite senaste shopping

  
Cape/tröja - Monki, Ing
Tisha - Topshop
Randiga espadriller - Kappahl
Mocka/lack-skor - Din sko
Beigevita tygskor - Chiras
Svart tunika - Vero Moda

Och lite acessoarer..

  
Nitarmband - H&M, Devided
Läderarmband - Butik i Grebbestad
Rött läderamband - Samma som ovan
Påsväska - NK, Design stockholm House
Sminkväska - Make up store

Jahapp.. grejerna börjar väl bli gamla vid det här laget, t o m använda.. men jag är som sagt dålig med bild uppdateringen. Har en del mer saker att ta kort på. Ska bara ladda kameran först. Det är jag riktigt dålig på.

Såå kul att träffa tjejerna idag. Beach+ fika var toppen..

Kram J




Jag har en dålig dag

För jag är sjuk, eller håller på att bli rättare sagt. Mina chefer tror att jag är jätte sjuk iaf. Men riktigt så illa är der kanske inte. Jag är bara så sjuuukt utsliten. Jag har en sånn dag då jag går i pappas mysbrallor som är hundra ggr för stora, en stor stor stor svart uttvättad t-shirt och håret som the poodles. Jag vill sitta för mig själv och dricka kaffe/te.. och ha ällmänt tråkigt, typ. Just då får jag aldrig vara ifred. Folk har sprungit ut och in hela dagen, det ringer och ringer.. och till sist klampar herr penning in här.. det var droppen. Jag vill inte att nån ska se mig när jag har sånna här dagar.. Har tittat på walk the line och ätit valnötter..mm.
Snart ska ja dra ner till Branting och köpa sallad på ica, sedan blir det sex and the city resten av den soliga dagen.. hehe.

Igår var det en helt annan dag. Såå kul. Min pappa hade 50års fest med 75 pers på listan. Jag, Anna och Branting var hjälpredor, plus min bror, hans kompis, och kusin.. vi trodde att det skulle bli lugnt. Men alla var som svampar´.. Fick fylla på nytt vin hela kvällen tills det var slut.. 50 + :arna var helt galna och twistade till VP. Trodde knappt att det hela var sant.. Min pappa breakade nästan på dansgolvet och det buggades så hårt att jag trodde att hela falkeröd skulle ramla ihop. En vääääldigt rolig syn.. Vi hade hand om baren, men hann knappt dricka något själva eftersom svamparna aldrig fick nog. Tur det, för jag hade så kul åt dom hela kvällen. Kul för pappsen att festen blev så lyckad, en kajak fick han på köpet också .. schysst!

Imorrn åker jag hem till Kga.. En vilovecka blandat med några drinkar blir det.. hihi.

Ha det gott.
Kram J

Charterparty

Denna dator är sjukt seg, så därför är min blogg ganska tråkig för tillfället. Den får handla om Julia, i vanlig skrift. Utan bilder och annat som gör den mycket intressantare. Klockan är snart fyra.. och jag slutade jobbet runt tre.
Var ganska kul att jobba idag. Började i Böstebar där Snygg-Erik gästade.. rätt gullig kille.. hehe.
Sedan flyttade jag upp till Konserven där det var charterparty från Efterfesten.com. Ujuj, snygga salming-grabbs! Jag är inte sån som ser upp till sånna annars, men nu var det bara så kul att få se lite killar som är så snygga som dom. Fick bra dricks idag också. Imorrn blir det snabbparty tror jag.. hoppas! Har fått tips om knep om hur man kan dricka på jobbet lättast..

På mån bär det av hemåt. Ska ta det lugnt en vecka innan jag börjar i Örebro igen. Tänkte kolla onsdagsklubbens säsongsavslutning..

Godnatt/morgon!
Kram J