Det sa klick!

Så enkelt det är nuförtiden, jag förstår inte vad människorna gjorde för 100 år sedan.
Äsh, nog om klicket. Det har varit jul och här är min julklappslista;

Berlockarmband från Thomas Sabo
Halsband från Thomas Sabo
Pengar
Ebbas stil
Kit med mascara, kajal och eye remover från Lancôme
Sportbh och linne från Casall
Parfym, juicy
Underkläder från Diesel
Röd klänning
Vita spetsunderkläder
Rosa i-pod hörlurar
Fön+Softstyler
Fön+platttång -hållare
Vit topp från G-star
Biobiljett
Mitt nyisatta löshår ingår också, tror jag.. hehe

+ har kanske glömt något


NU ser jag fram emot nyår. Hotell är bokat och vi ska på Arena. Hoppas att det inte blir någon nyårsflopp, som alltid. Jag ser också fram emot min födelsedag. Jag fyller ju fakstiskt snart 19 år. 21 Februari.
Mera paket till mig! Jag fick ju faktiskt allt jag ville ha i julklapp. Lite tid finns iaf kvar att tänka ut något bra. En ny väska, ååh.. måste surfa vidare på netaporter..


Julstädning

Dagen före julafton är alltid lika tråkig. Numera är julafton också tråkig. Jag längtar bara till juldan och nyår. Juldan blir på statt. Den enda gången det kan bli riktigt kul att gå ut i stan. Nyår ska vi fira i Karlstad. Efter bloggandet ska jag ringa Scandic och boka rum till mig och Malin. Där blir det fest, och vidare till Arena. Kan bli kul. Idag har jag klippt farfar, han blev julfin. Städade igenom min garderob och rensade på sminkbordet. Jag tog kort på resultatet, inte illa.

Garderoben - före&efter
  

.. Hängande kläder;
 

Sminkhörnan behövde städas;
 


Igår var jag i Örebro och julshoppad julklappar (åt mig själv). Sara, jag och Maud tog Mini'n efter att vi solat (jag och maud) för tredje dagen i rad, på lasarettet. Där var det kaos, precis som vi trott. Urplockat osv. Lika bra att vänta till vårkläderna kommer. Jag hittade i alla fall en grå babydoll-klänning från H&M, och ett par 2hand pumps. Det var det bästa kapet för iår tror jag. Pumpsen var så söta, svarta i sammet och rund tå, och kostade hela 26 kr. hihi. Här är de;
68321-101

Shoppade även behövligt smink idag. I.d's puder. Har inte provat det än. Men jag behövde ett som passade mitt foundation från i.d , så det blev ganska naturligt att köpa pudret från samma märke.

68321-102






Allt är inte guld som glimmar

68321-94
Lat som jag är, lägger jag in ännu en "would you wear these trends". BIG no no. Guldskärpet har väl ändå funnits lite väl länge ? Visst, guld/metallic är hett, men guldskärpet känns så 2005. Jag har ett flätat som jag köpt i en boutique i London. Förra året alltså. Även en guldväska som är instoppad längst in i garderoben. Jag tycker att det lätt kan se "plastigt" ut. Iof har jag ett gammalt smalt guldskärp, det funkar faktiskt. Men diss åt det breda.

Då var det dags för natt-te och sen sängen. Jag är trött, så trött.
Shopping i Örebro imorrn. jag vill ha en 2hand klänning till nyår. Helst en guld.
Blir en massa isättning av löshår, och lite klippning imorrn med.

Natti!

Lite nya plagg!

Har shoppat en del den senaste tiden. Terapi shopping ? Jag vet inte. Kanske ljusar upp det tråkiga mörka vädret där ute. Beror nog en del på att jag springer runt på stan i Örebro, flera dagar i veckan då jag har praktik. Både bra och dåligt antar jag. Mindre plånbok, större garderob. Det jämnar ut sig. Har även blivit proffs på att fynda 2hand. Idag hittade jag även några roliga saker, undanstoppade i källaren.. Därför plockade jag ihop några outfits, kjolarna fick iof göra sig själva.

68321-91
Svart 60-tals inspirerad klänning; 2 hand, från Benetton
Svart kort kavaj; H&M
Svart väska med guldkedja; Nytt&Bytt. Guldkedja från mormor

68321-93
Gul kjol med hög midja; Mammas gamla
Brun/beige pennkjol; 2hand

68321-92
Beige stickad kofta; Stickad av mormor
Svart tröjklänning med blommor; 2hand
Rosettband; Burberry
Berlockhalsband; Mammas gamla

Damn Britney Spears, she´s so pretty!

68321-90

Eller vad tycker ni ? hehe
Kom igen Brittan, anlita Zoe och skaffa dig en look! Det där håller inte.
T o m kompisen Paris Hilton gör det bättre.

För övrigt..
Kan jag gå ut med att jag är nybliven brunett och jag TRIVS! Nytt löshår skall sättas snart också.
Det blir pressning i solariet, för att matche mitt nya bruna hår.. härligt!

Lördag

Idag har det varit fullt schema!

11.30 : Solning på colluseum med Thörnan.

12.30: Bakade Gi-tryfflar

14.15: Jenny färgade mitt hår, är ej längre medlem i blondy-klubben

16 tiden: På kronhallen och köpte vax + frukt med Malin

16.30 - Vaxade bort lite hår.. hehe. Ajajaj

21 tiden: Malin och jag gjorde fruktsallad med 85% mörk choklad på

22.30 - Latte på Melkers. Träffar Dalin&Micke. Senare kommer Emelie B och hennes kille.

23.30 - Hemma! Gör en kopp grönt "madame". Godaste tet just nu.

LBD - Som jag vill ha dem

68321-83


Little black dress 
People. Jag valde ut några favoriter som absolut platsar hemma hos mig. I wish! Coco's uppfinning tackar jag för.
Jag är stolt ägare av fyra st.
Och fler kommer det absolut bli.







Lbd:n, som jag vill ha dem;

      

Rachel Bilson - I D&G. Väldigt söt, och skinnjackan passar perfekt för att det inte ska bli för "gulligt".
Diane Kruger - I Chloé. Väldgit bra "vinterklänning". Glitter till fest, och långärmad.
Mischa Barton - Stilren, det gilar jag.
Jennifer Aniston - Tubklänning från Armani.
Ashlee Simpson - Har faktiskt en J.Lindeberg. Och hans kläder är jag oftast inte så förtjust i. Den här klänningen är faktiskt det snyggast jag sett av honom.
Modell från Filippa K - Denna klänning fanns inte med på people, utan var sen länge sparad på min dator. Och jag vill fortfarande ha den. Detta är den ultimata LBD:n.

 


Blått nytt år

68321-81

Åh, den klänningen är så underbar!
Jag spanade runt lite på
asos och skapade en nyårsoutfit. Klänningen hittade jag först och utgick ifrån den. Midnattsblått är jag lite inne på just nu och kombinerar gärna svart till. Guldäpplet var också supergulligt. Skorna är från Fornarina men finns även dom på asos.
Jag har lite svårt för massa paljetter och tyckte att denna klänning passar min stil lite bättre, då den kan användas till lite mindre fester än nyår.

Blått nytt år

68321-81

Åh, den klänningen är så underbar!
Jag spanade runt lite på
asos och skapade en nyårsoutfit. Klänningen hittade jag först och utgick ifrån den. Midnattsblått är jag lite inne på just nu och kombinerar gärna svart till. Guldäpplet var också supergulligt. Skorna är från Fornarina men finns även dom på asos.
Jag har lite svårt för massa paljetter och tyckte att denna klänning passar min stil lite bättre, då den kan användas till lite mindre fester än nyår.

Pälskling!

68321-80
Egentligen ska Madonnas jeans vara i fokus på de här tre bilderna, och visst är de ganska snygga från Stella McCartney. Men det jag lade märke till var hennes päls dom sitter på jackorna. Jag köpte nyss en minkpäls från Myrorna (20:-) och sydde på min gamla tråkiga svarta kappa. Den blev helt plötsligt SÅ mycket snyggare! Pälsen ska helst vara av äkta vara, då man känner igen en fuskis. Men det är väl ett alternativ till de som är känsliga.. hehe. På myrorna finns iaf massor av pälsar i olika slag för väldigt billiga priser. För de modiga finns även hela kappor, som är riktigt snygga. Men inget för mig kanske.. jag är nöjd med min krage, än så länge iaf.

Obs! Om någon läst KT idag så heter jag BRELING, INTE Brelin!!!!!!!!!!!!

Brillor på!



68321-77
Rachel Bilson i Ray Ban's

Det ser ut som att 80-tals solisarna är på väg tillbaka. Till våren kommer det att bli nya solglasögontrenden, efter att de 50-talsinspirerade flugsolisarna invarderat både våren 05-06. Jag kommer antagligen att ta på mig min mammas gamla 80-tals ray ban's. Och om jag inte minns fel har min mormor ett par i vitt. Oftast är 2hand lite snyggare, eftersom slitningen gör det lilla extra. 80-talet verkar även bli större och större. Våren kommer att bli disco, disco, disco! Bling-bling och klara färger. Hoppas att mitt favvorplagg, tightsen, kan forsätta att vara användbart. Jag är inte längre en "jeans-tjej" utan en tjej i tights!

68321-78
Carmen Electra & Christina Milian

Black and white? Mm, ja tack! Kan det bli mera classy? Dessutom tror jag att det är dags för mig att införskaffa en snygg vit skjorta. Gärna en oversize.
Svart och vitt behöver inte likna en nunna. Med rätt skor och tllbehör kan det bli hur snyggt som helst. Jag tycker att både Electra och Milian lyckats med deras outfits. Carmens lack-stövlar är dessutom superheta. Jag ångrar även att jag inte ryckte tad i ett par V&R strumpisar (som Carmen har på sig) när jag fightades på V&R - dagen på köpmangatan i örebro. De syns lite här och där, och de är verkligen jättesöta.

Den vita gubben
68321-79
Från Kenneth Jay Lane

Den syns överallt i rött. Och visst är den fin i "standardfärgen" och på sommaren. Så varför inte införskaffa en vit ? Det ser mera vintrigt ut och dessutom passar den till allt då. Jag vill ha den lilla gubben runt min hals. På min ösnkelista står någon typ av smycke. Mamma och pappa var i örebro och handlade klappar idag. Och jag har ju önskat mig ett thomas sabo armband, isf duger det lika bra, ifall de köpt det. Åh, jag vill ha den vita gubben också!


Idag fick jag ett par boxer björn borg i vitt. De hängde på min julklapsskalender. Och igår fick jag ett urgulligt mini- änglaspel. Det det snurrar för fullt nu.. hihi


Christmas is all around

Jag skulle vilja vara ungefär 7 år igen. Då var julen så rolig och så spännande. Den första snön var så speciell och man räknade dagarna fram till julafton. Jag fick ett litet paket varje dag, i min paketkalender. Det var dagens höjdpunkt, och kvällen innan gick man och klämde på de små paketen som hängde i kalendern. Varje kväll runt 18 tittade man på julkalendern på tv, och missade absolut inte ett enda avsnitt.
Vi bakade pepparkakshus, gjorde ett stort tomteland och bråkade ALLTID om vad som skulle få hänga i julgranen. På julafton kom alltid en utklädd tomte (jag var alltid lite rädd för honom) och delade ut paket. När paketen var öppnade åt vi gröt. Man missade abslout inte Kalle vid tre heller.
Suck! Jag vill ha allt tillbaka.

-

Som vanligt sitter jag och halvsover, men orkar inte ta tag i att lägga mig i sängen. Dagarna i Örebro är slitsamma och långa. Roliga såklart.. Men att pendla såhär varje dag skulle jag aldrig palla. Jag flyttar dit jag får jobb, och tror att ja kommer att trivas. För flytta ska jag. Jag är inte en sånn som känner att "varför klaga på karlskoga, vi har ju allt här". Jag känner att jag är klar här.. Och att flytta tillbaka när jag blir äldre låter tveksamt.
Dessutom är jag trött på all skit. "Julia is a slut" , så var det ja. Orka.

-

Dagens shopping; En beige pennkjol, en svart babydoll-klänning och äkta mink-päls (lovely). Pälsen har jag letat efter. Det är alltså inte en kappa, utan en bit bara. Men den ska användas till kappa.. hehe.
Pennkjolen är så nice! Och klänningen är underbar. Randi sa att jag inte fick gå på lunch om ja inte lämnade plånboken kvar på salongen, en ganska smart idé faktiskt. Och sedan fick jag höra att jag lätt skulle gå till semi i shopping. Det är värre än värt nu, jag och mina begär.


Godnatt!

epilera - mera ?

Jag är ganska stolt över att jag klarat att epilera båda benen.. det känns som tusen pinsetter på samma gång. Klarade jag det här, klarar jag nog vad som helst. En tattoo är INGA problem alls kan ja tänka..
En rosa epilator till mig i julklapp tack. Tror att det finns på
eleven.se

Jag ser likheter mellan mig och "gamla" Lambretta-Linda. I vårat gamla band spelade vi låten "bimbo". Vi är tokblonda båda två. Och själva grejen som ja ska komma till är att vi har samma favorit-produkter. Loréals serie absolut repair är just nu det viktigaste jag äger, likaså i.d's foundation som hon också verkar vara väldigt förtjust i. I.d's produkter tänker jag köpa fler av, närjulklappshysterin är över. Just nu går allt jag äger till julklappar, nästan. Skönt när julen är slut, allt blir så hysteriskt.

Helgen var mysig i Grebbestad. Vilka minnen man fick tillbaka. Jag gick förbi ormen och runt krossekär. Tanumstrand osv osv. Sjöboden som var vårat partyplace stod helt tom, likaså allt annat nästan. Jag köpte lite julklappar till mig själv, eller jag valde ut några som mamma fick köpa. Träningskläder på sportshopen. Vi var på julmarknad i Fjällbacka. Usch vad kallt det var, och bara massa skit. På kvällen åt vi julbord på telegrafen. Jag fick äta så mkt havskräftor jag ville. Bästa julbordet ever.. haha.


Jag tar tillbaka det jag sa om kungligt fashion! Förutom miu miu's förskräckliga skor så tycker jag om det. Jag shoppade en kofta, i lila plysch och en guld-väst i siden på 2hand i Örebro. Kungligt värre!

Nu blir det prison break och te!