Retro

Är dötrött. Har precis lagat Flygande Jakob. Ganska retro. Det är något av en favorit. Nu har jag mat för resten av veckan. Jag har också bestämt mig. Om två veckor.. då ska ja göra en grej. Så himla spännande. Till Sthlm bär det även då. Och lite nervöst kommer det nog att bli. Haha, vad roligt det är att vara så hemlighetsfull!


Har gjort min egna tolkning av Jakob. Det är cashewnötter istället för jordnötter. Lätt matlagningsgrädde istället för den feta. Skivat i morröttter, för det tycker jag är gott. Och lite extra sambalolek i chilisåsen.

 


No words.

Den här tjejen är min största inspiration just nu. Jag tycker att hon är så förbaskat snygg!


Fashiontoast

Jag har en sak som jag ska sova på inatt

Oh yes. Idag har jag jobbat själv hela dagen. Det är inte så lätt att svara i en konstant ringande telefon, sälja produkter och samtidigt jobba. Det har varit en lång dag. Med mycket trevliga kunder. Imorrn väntar ännu en lång dag. Men jag är en hard working woman, sådeså.
Hmm, jag har en sak som jag ska sova på inatt. Och bestämmer jag mig så är det två veckor kvar tills dess. FÖR spännande! Jag älskar att testa nya saker.





I wear my sunglasses at night

Har fixat 25:e sept! Det kommer att bli en spännande afton. Och timmarna denna kväll har sprungit ifrån mig. Ny vecka, nya tag. Walk imorrn bitti och pressbyråfrukost på jobbet får starta denna vecka. Kommer att jobba sent imorrn också.. inga konstigheter.. Nighty fellas!




En sthlmshelg

En sthlmshelg och en sthlmsnatt. Åkte tåget till Josse i Kungsängen i fredags. Vi åt tomatsoppa och sov tidigt. Lördag hookade vu upp med Mathilda och Malin på stan. Fyra tjejers shoppingbegär är inte lätt att få ihop. Hann köpa en kvälloutfit iaf. På kvällen åkte vi till Anna-Maria och åt Tapas, och drack lite för mycket bubbel. Tog en taxi till F12. Trevligt. Gick vidare , fötterna dog. Trött tjej. Men trevlig kväll trots allt.
Idag hade vi soffhäng framför skärgårdsdoktorn. Åt på Tacobar. Mamma&pappa hämtade mig och jag fick skjuts hem till Örebro. Den 25:e sept blir det ännu en sthlmsnatt. Jag ska boka lite grejer till den redan nu. Can't wait!

Xoxoxoxo


Från vitt till svart..



Är inte sushi den snyggaste maten som finns ?! Jag och mathilda tryckte i oss nästan allt på plankan. En månadsranson sushi.. för om en månad ca kommer nog suget igen.
Blev en lång dag på stan. Har kapat lite mera lön, besökt East West som sagt, och druckit te på Lilla. Ja just det, te. I helgen ska vi dricka vin. Min vita period börjar rulla in i en svart. Det suger att jag missar Ritz i helgen.
Måste allt hända den här helgen (!!!?).
Nu är de fredag. Jag ska få massage efter jobbet. Sen tar ja tåget till Sthlm.

Xoo

Workout

Body Combat, min favoritträning. Har fått träningsvärk i en ny muskel varje dag den här veckan. Och det kommer ifrån pumpen i söndags. Skönt att sträcka ut dom idag. Jag missade en en antagligen fantastisk ost&vin-kväll hos Kati i afton, men jag håller stenhårt på min vita vecka fram till Lördag.
Hade fått jobbat på en rockfestival ute i skogen med Corona, men jag får rocka på stureplan med mina damer istället. Det kan bli en riktigt riktigt bra helg.

Imorrn kommer Mathilda. Vi ska äta sushi. East west vänner!

Xo


Precis så.


Nu kan hösten komma..

Oh happy day! Jag har skaffat mig ett par Acne Pistols idag. Awesome Rags hade ett par strl 36 kvar.
Och jag haffade dom nästan direkt. Nu kan hösten komma. Det är helt okej.

Annars ; Jeansjacka från Levi's, Tisha från Camden Town, Cykelbyxor BibBok, Skor H&M, Väska Marc Jacobs.

 

 


En måndag

 
 

Har haft en skön dag på jobbet. Lämnat in min hatt på "uttöjning", den blev för liten när alla exctensions tog plats.
Tränat affro-dans med Linn. Jag vet inte riktigt om det är min grej. Riktigt riktigt flummigt.
Det verkar ske en del förrändringar i höst. Väntar med spänning.

xoxo

Acne vs. Budget

Jag ska investera i ett par boots som jag tänker ha som "nyckelplagg" i höst. Sådana som passar till allt och som man sliter ner till skosulan. Och är i valet och kvalet om ja ska köpa dem i bra kvalité fast lite budget, eller bara köra på ett par fantastiska Acne?! Det kan vara bra för mig att slå till på det sista alternativet, så jag får lära mig att snåla in på annat då ja måste spara för London & Rom i höst.



Acne, Pistol Short. 2995:-


Nilson, 1299:-

 

 


"Sun" day

Inväntar träningsvärken med spänning. Det har varit fart på mig idag med en timmes walk och en timmes bodypump. Har inte tränat en enda muskel på flera månader. Tror det kan behövas. Kommer ändå aldrig bli en sådan som lyfter skrot. Är inte ett dugg intresserad av att se ut som en turtles som en del tycks vilja bli. Tycker inte att det är snyggt med tjejer som styrketränar för mycket och som sedan inte kan förstå varför de aldrig går ner i vikt. Konstigt..

Sedan har jag fått ordning på en miljon papper. Kände mig lite som lyxfällan när jag dök ner i den "bortglömda" lådan med räkningar sen ett år tillbaka. Oöppnade kuvert med obetalda fakturor som jag lyckats fått påplussade gånger 3.

Sedan har jag forskat i
Melanotan. Brunsprutan. Skräckblandad förtjusning. Spruträdd? Svar ja. Kanske borde övervinna min rädsla. För jag har nämligen fått "pigmentförändringar" på en del av axeln. Solariet I guess. Och denna spruta skyddar huden mot hudcancer, och den största faktorn är ju såklart att man bli brun snabbt.


Svart&fint

.. klumpklackarna är grymma! (och bekväma)


In the city

God damn it, vad människor det är överallt. Jag fick lite smått panik på stan förrut. Jag bangade Viktoria&Daniel, kungen och drottningen, för det var inte klokt att trängas för att se dom i några min.
Gick lös på myrorna. Lunchade. Hängde på stan, som man aldrig hinner annars.
Har handlat tacos. Min lördagskväll är räddad. Vi ses inte i dimman.

Xxx!



Den här är precis vad jag letat efter. Något parkasliknande i fuskmockamaterial. Den är beige inte grå.


Grymma skor för 100-lappen.


Färgglad stickad kofta.


Och nya jeansjackan från Levi's.

 


Kärlek slutar alltid med bråk

Var uppe med tuppen och gick runt oset. Frukost och nyhetsmorgon. Druckit kaffe och rökt lite. Väldigt smart när jag blekte tänderna inatt.. Nu lyssnar jag på Ludwig Bell och lite melissa Horn. Har inte lyssnat på henne sen jag såg henne live på Pip. Tycker att hon drar upp minnen från förra året, iår och en del annat. Men nu är vi sams igen. Nu kommer Branting. Vi ska göra en 2hand-runda, och luncha på stan. Sedan ska vi se Viktoria&Daniel, vilket kaos det är i Örebro tack vare dom.
Ikväll blir de tacomys. Stina fick mig att inse att det ska bli skönt att stanna inne ikväll. Det går bra nu.

Ha en trevlig lördag alla!
Xoxoxox


Vägra Vin

Jag är slut som artist. Underbart med helg! Innesittarhelg. Vägra Vin !! Men nästa , då smäller de. Jag längtar nu. 
Har fyndat idag. Jag visste de.. det stod i mitt horoskp nämligen. Har köpt en levis jeansjacka för 400 pix. Rätt nöjd. Har även fyllt på mitt Mary Kay lager. Jag gillar dom produkterna. Speciellt när det bara är att ringa, o så vipps så har man en rosa påse i hande. Lyx!


Mest Monki idag. Tisha från Filippa K och skor från H&M för 50-lappen.

 


TGIF

Tack.. äntligen helg. snart. Gaah. Min karaktär börjar bli orolig. Har iaf nystädad lägenhet. Har nog inte haft så fint på en månad, eller två. Nu ska jag sova. Upp tidigt för en walk.

Idag har jag sett ut såhär.




Mycket 2 hand, lite budget och MJ-väska

 


Jobbjobbjobb

Jobbar hysteriskt mycket för tillfället. Därför har jag knappt ork för nått annat än att dö i soffan efter att jag jobbat övertid. Känner mig som en gammal tant som vinvägrar och gör matkådor. Försöker få ordning på träningen också. Jag är stark som står emot fina erbjudanden från alla möjliga håll. NEJ. Jag ska se kungen&drottningen på lördag med Jossi och Mathilda som är influgna från Sthlm. Sen ska jag isolera mig med dem som kan peppa mig i mitt tråkiga tillstånd. Bubbelvatten&Exotic snacks. Kaffe och gym.
Redo för cocktailparty i sthlm helgen därpå.

Har planerat lite kommande köp.




Hatt från Monki & skor från Vagabond.. My favourite.


Xoxo

Back in the days

Söndagar är bra när man känner att man fått nått gjort. Jag har faktiskt sprungit barkbanan.. och hikat på rävåskullen i Kga. Druckit kaffe i stort sett hela dagen. Fikat hos Anna-Maria. Undrar var timmarna tog vägen. Vi har inte setts på evigheter. Knappt pratat. Men så är de med vissa, de behövs liksom inte. De finns alltid kvar ändå. Dom som inte behöver underhållas och ändå är ens vän för livet.



Gamla tider.. år&dar


Drama

Befinner mig i Karlskoga. Har ätit kräftor från Hjälmaren och grillat in i det sista på den här sommaren. Känner mig inte så pigg idag. Gårdagen tog all energi. Jobbveckan också.
Vi drack vin och rökte på Emmas balkong. Gick till Mollys och insepkterade stället, fint. Drack drinkar på Lilla. Drama. Avslutade på Harrys. Ännu mer drama. Intressant kväll. Men kul, riktigt kul.
Nu luktar det rök från pappas cigarr. Jag har druckit matté och tänkte sova tidigt. Har frägat håret, IGEN.. också. Imorrn ska vi se Winnerbäck. Oj, det ska bli kul.
Xoxo!

My shopping's killing me

Robyn - Don't fucking tell me what to do


Den här veckan bara försvann. Tycker mest att jag varit på salongen hela tiden. Eftersom jag grejsat med håret. En hel vecka tog min frisyr..
Och idag var jag på grossisten och handlade lite pynt till det. Spray, inpackning och färg. Sånt som behövs lagras. Sedan var jag på powerwalk och hade telefontid resten av kvällen.
Imorrn ska vi se Mollys. Kul med lite nyöppning i Örebro.
Josse kommer hem i helgen också!






Afterbeach

Jag väntar på träningsvärk. Body Combat är sjukt jobbigt. Iaf när instruktören hetsar en till max. Styrkan sög förövrigt. Men sköönt, första steget tillbaka på N Joy. Tjejen i kassan tyckte att ja skulle köpa gymkort där, eftersom jag solade hos dom så ofta. Har ju bara varit medlem sen jag flyttade till Örebro. Nu satsar jag på afterbeach 2010.

Xo


Lovely London

London streetstyle är den bästa streetstyle jag vet... Jag tror att det snart bär dit. Oktober.

Har varit på salongen till 23 idag. Håret växte på två timmar. Men de är inte klart.
Idag hade jag en kund som kände min farmor & farfar. Hennes mamma var också flykting från Ungern , som min farmor. Jag tycker det är sjukt intressant, eftersom min farmor dog när jag var liten kunde jag inte fråga nått om det. Nästa gång hon kommer ska jag fråga mer.

Helgen, inget Roxette. Däremot Winnerbäck. Han får avsluta sommaren. För sen tänker jag köpa nya kängor.


Lite inspiration, London street.


Gillar nästan allt, men inte på samma gång dock..




Saloon internation förra året...


Randi&Jag... & lovely stövlar.





Jobbajobbajobba

Bra första dag på jobbet. Helt lagomt lugnt. Varken för mycket eller för lite. Bra flyt.. bra mycket kaffe.
Stannade efter och gjorde slingor. Nu är jag lite ljusare.. Emma är också ljusare. Sommaren är ju inte slut än.


Okey, riktigt så ljus är ja faktiskt inte..


Här är min nya hatt från Ragtime


Den är ifrån London. Snart ska vi dit igen.


Inga extctensions för tillfället. Får vänta tills på ons. Då har jag terroriserat klart Emma.. haha.


Xoxo

 


Tillbaka till verkligheten

Slut på semester. Slut på dåliga vanor & annan oreda. Nu ska livet bli en del av rutiner igen. Jag har fått in anna kläderna vikta i garedroberna. Jag har gått till Lidl och inhandlat kvarg. Jag har fyllt på kylskåpet så att det inte ekar längre. Jag har tagit en walk vid svartån. Den är sjukt ful. Havet skämmer bort en.
Jag har även tagit ut ALLA exctensions. Jag är all natural. Förutom min bodylotion med "tanning effekt", om man ska vara lite petig. Och för ett ögonblick fick jag för mig att vara naturlig. Men hur kul ? Jag tror icke.

Igår åkte vi wakeboard. Jag är grym. Kom upp nästan på en gång och åkte skitbra. Ska skaffa mig en. Sedan åkte jag tåg i flera timmar. Hemma dog jag i soffan till saving private ryan.

Okej, tack för den här semestern. Jag har varit hemma en dag på tre veckor. Den har varit rätt fantastisk, nu när jag tänker efter. Har levt i en väska och varit runt runt runt och överallt.







 


And there was light

Sista natten i plockepinnsängen. Har varit i Gbg mestadels idag. Jag har virrat runt, eftersom jag INTE hittar där. Tillslut hittade jag Acne, och Ragtime.. BINGO. På Ragtime köpte jag en hatt, vintage när det är som bäst. På herrbutiken också. Sedan gick jag nöjd och shoppade mer. Åt den bästa ceasarsalladen jag ätit på Avalon och åkte till Eriksberg. Vi tittade på en konstutställning med da vinci o shit.. Jag gjorde den på 20, sedan drack ja kaffe i två timmar. Hade teletid. Ska förhoppningsvis till Halmstad/Gbg nästa helg. Vi ska jobba på Roxette. Hur grymt?!


Uppskjutet är rätt kul.


Uppsvinget är roligare..

Är vi släkt på nått sätt?!


And there was light..


Pappa&jag gånger 100000000000000...........


Ikväll har jag tagit en walk. Sedan var det Alien 4 -kväll. Imorrn åker jag tåget hem. Men innan.. wakeboard tidigt. Undrar om jag har nytta av mina snowboardkunskaper? Tycker vi att de är kul kanske vi skulle införskaffa oss en. Jag tror de blir kul. Wishmeluck.

Xoxo

 

 


Är i Göteborg

Sitter på Radisson Blu i Gbg med min brors apple på magen. Vi ligger som döingar här. Idag har jag åkt allt över 140 cm på liseberg. Vår favvo var uppsvinget som vi hann åka tre ggr. Annars var det mkt folk. Åt obligatorisk räckmacka på gothia tower och knallade lite smått på stan. Mötte upp min barndomsvän Mimmi för en kaffe. Tiden rann iväg och tillslut hade vi lagt ihop ett helt pussel av skvaller och relationer. Sjukt trevligt var det.
Imorrn blir det shopping. Jag ska på hattjakt. Hittade en på beyond retro, ska klämma mer på den imorrn om den finns kvar.. nu vill bruschan ha tillbaka datorn. Jag ska nog gå ner i baren en sväng.. tss.
Xoxoxo

Eller ?

Efter sol, saltvatten och lathet är mitt hår rätt slitet. Det behövs en genomgång. Men som alltid efter semester och hösten på ingång så känner jag för något nytt. Har redan ringt och förvarnat Emma. Och känner jag mina kollegor rätt så är jag inte ensam om problemet..
Är lite sugen på något sånt här:


Dagens outfit

Idag gick pappa bananas med båten, och jag åkte efter i ringen. Sjukt kul. Sjukt jobbigt. Somnade i soffan framför matchpoint. Tog en walk och mötte en häst på vägen.. inte så ofta. Brorsan&jag gjorde tacos åt mamma&pappa. Nu ligger vi döa i soffan o kollar Alien 3. Tråkigt att jag sett alla alien.
Imorrn åker vi till Gbg. Det blir dåligt väder så vi bokade in oss på Sas Radisson. Liseberg och någon slags konstutställnig ska vi på. Lite annat hinns nog också med.. På lör åker jag hem till Örebro igen. Men innan dess hoppas jag få åka lite vattenskidor.




BestWest

Äntligen semester. Sol, klippor och ingen stress. Ska njuta sista dagarna.

Idag har vi tagit båten till en klippa. Solat&fikat. Åkte vidare till Fjällbacka och åt på bryggrestaurangen. Gick till min favoritaffär, dog lite. Åkte hem och tog en walk vid havet.
Soffhäng resten av kvällen. Imorrn ska vi åka ring om det inte blåser alltför mkt. Tänkte dra på mig en dykardräkt för första gången. Maneterna är inte alls trevliga.


Juicy

Nu flyttar Josse på riktigt. Hon har pratat om att dra till sthlm ända sen jag lärde känna henne. Då tyckte man att det var ord. Men nu är de verklighet. Lite trist, men glad för henne såklart. Tur att det är så nära.

 


Planer

Kan inte riktigt sova än. Jag trivs i vår källare i den mjukaste sängen med en jätte tv rakt fram och datorn på magen. Konstigt att inte ha en Kati i grannsängen bara.
Imorrn åker jag och bror till Grebbestad, 09.15. Där tänker jag ha någon slags rehab. Jag är helt slutkörd, kortsagt. Tänkte syssla med böcker o kanske sitta och rita saker som bara faller en in..


Ja menar.. Hur hänger den här bilden ihop.. huh?! Vad tänkte jag där..



Sen när jag kommer hem tänkte jag ha en sånn här fest..

Tycker att den ser rätt skön ut.



Sedan kommer jag studsandes.. typ.. såhär igen..

Då kanske jag besöker ett och annat dansgolv också.


/XoXo

 


Tänkvärt


4 dagar av..

4 dagars dricka-sova- äta(?).. har gjort mig berusad, bakis, glad, ledsen, känslosam, känslokall, sjungande, skrikande, lycklig, olycklig, trött, pigg.. Frågan är om det gav mig så mycket ?
Melissa Horn var fantastisk. Teddybears likaså. The Hives var svettigt. Anderas Grega lövely. Oskar Linnros var söt som socker.. men det visste vi ju redan. Hoffmaestro, spelade under den mest regnigade perioden, men dom gubbarna är ändå våra favoriter. Ja, visst.. det var ändå 4 rätt så fantastiska dagar.

Blev lite rädd för mig själv när jag lyckas låsa in mig, jag säger inte var, och ser syner..
Får höra att jag inte är värd mer än en påse skridskor och är lika kall som vanligt när jag är en enda röra.
Därför tänker jag åka ner till Västkusten sista semesterveckan och ta det lugnt, så lugnt. För just nu känner jag mig rätt så besviken, trött och lite ledsen.


Jag&min vapendragare genom alla 4 dagar, Tack vännen.

 


Pip moments


Oskar Linnros var sötast av alla.


Är det festival så ärde..


Sjukt bra.. get mama a house!


Katoo!


Boomshchh..


Hoffmaestro. Längst fram as always!


Yesyes..


En liten avstickare..


Hos en som fyllde år.


Toalettbilder. Jag & Mathilda


En koskenkorva fattigare..


Vi har stormöte.


Andreas Grega var asskön!


Melissa Horn var min stund.


Vi gick och biktade oss inför kvällen..


Sist , The Hives!


Svettigt.


Men för bra.