En dag i Göteborg

En dag i Gbg med familia.. Mamma o pappa skulle köpa nya sängar för dom har slängt sina gamla =P Sedan blev det shopping. Väsktokiga Julia hittade en soo nice på NK. En ny stor svart DKNY.. Och den är min min min nu =D Shoppade lite småsaker också.. ett par svarta lackballerina.. lack är hett tycker jag! Fick ett par söta Sveahipsters av mammi också. Vi åt fiskspett på feskekôrka .. mmmm. Sedan, såklart.. ringer Henke mitt i allt och säger att ja ska jobba. Suure, ja plockar disk helt solo hela kvällen, helt slut nu =P

Imörra eller idag blir det glassbar.. rätt soft.





Natti!

En lång dag

Hela den här dagen har varit emot mig. Började igår natt när Matilda och jag kom på att vi MÅSTE hitta nya kläder till söndag (vår festdag). Åka till fjällbacka och shoppa? yees, MEN... jag skulle ju såklart sälja glass på dan. Försökte förhandla bort det genom att Matilda och jag städade hela ormen tillsammans, gratis. Men det fick vi inte.. eeh ? Så JAG fick på mig att städa hela skiten istället. Som tur var kom Matilda och hjälpte till. Haha.. då fick Belinda ont i huvet och började tröttna på att sälja glass (hon stod i glassbaren istället för mig). Chefen kom på den smarta idén att Matilda kunde stå där istället, som egentligen hade ledigt. Aja.. vi fick förklara att vi var "tvungna" att åka till Fjällbacka. Vi sprang runt där i en timme tills Matilda var tvungen att börja jobba. Panikköpte ett par skor och en väska.

Idag fyller pappi år, så vi var på Grebys och keka.. Sedan fick ja skynda iväg o jobba asset av mig.. Jag vaktade rökrutan ett tag, ujuj vad respekt jag fick ;P Fick mig en rejäl spark i bak när ja skulle plocka upp flaskor också.. tyvärr såg ja inte vem det var, men vakten ville iaf slänga ut han..hihi

imorrn är det partyyyyy, wihooo.. och jag är ledig. Vilken töppsöndag! Här nere får man helt andra tidsvanor. Festa en söndag ? Tidigt att börja halv tolv osv.

Godnatt!


Ormseger

Night-tea.. Ganska tidigt för en gångs skull. Jag jobbade matildas glass-pass idag, för att kunna vara ledig imorrn. Åker till Kga imorrn.. känns lite skumt. Har liksom bosatt mig här nu.. känns som att jag inte har nått annat hem med tanke på hur det ser ut hemma nu. Väggar är borta, det målas och fixas. Det s.k nya huset är en enda röra.. helt omöjligt att bo där nu. Jag tar för givet att ja får sova en natt hos mormor.. fick ju ett erbjudande att sova på henriks soffa, men vågar jag det verkligen.. kärleksparet.. hihi

Igår var det perosnalfest i sjöboden. Den lilla lilla sjöboden, men den största på bryggan.. det var en lugn fest, alla var ganska trötta. Hade inte planerat nått stort så vi softa och gick till kallsup. Mycket mer folk än vad jag trodde. Det enda stället som har öppet en söndag kanske. Mest för all grebbestads personal. Matilda och jag fick ju tillåtelse att festa nåra timmar kvällen innan så de fick skylla sig själva att vi var trötta. Det var tävling mellan restaurangerna, och gissa vilka som tog hem segern? Joo, Kajsa och henke. Klädbytartävling var det.. och det var tydligen deras grej.

Hahahaha.. kolla vilka som ägde carnevalen!



Drink pink

Lugn dag hitills.. jobbade i tre timmar , dåligt med folk så vi stängde. Idag är det personalfest, as usual. Men ja ska ut och springa före, och sedan vänta tills folket drar till kallsup, då slipper jag bli ilurad dåliga saker.. haha.
Vilken törris tycker dom nog.. men men. Matilda och jag var ute en sväng igår. Fick sluta tolv så vi sprang hem och bytte om. Drog tillbaka till röde orm och shejka lite till bandet som var igår.. inte per o c/o alltså, utan några dansbandrockers.. vi önska en låt, inatt inatt är det du o jag, typ.. haha, förra gången önska matilda o jag "var ska vi sova inatt" .. ja och det undrade resten av folket också..tsss
Sedan fick vi se att klockan var mkt så vi sprang in på terassen och köpte varsin
rosa drink. Har liksom blivit min grej.."en rosa drink tack" =) Det var en gubbe som skulle ha sju drinkar av mig.. fick fri hand, så dom blev också rosa.. Ska nog byta färg, andreas lila-blå är bra!

Åker antagligen hem tis-ons.. vill kolla hur huset ser ut! Fick inte åka hem över helgen då "seglatsen" (hette det så?) är.. det var tydligen massa massa norskar som seglar runt tillsammans. Då blir det fullpersonalkår.. ujuj.

Ha dé ;)


Rabarber och grädde

När man jobbar natt vill man liksom inte gå o lägga sig vid halv tre när man kommer hem, har vänt på dygnet totalt. sover till tre på dagarna istället..
Idag sov jag till halv fyra.. För jag var på efterfest till fyra dan innan.. sov nästan 12 timmar =P
Haha, "the king of red snake", Mr. S himself drog med hela personalkåren hem till honom och bjöd på allt som fanns tills han själv blev trött och slängde ut oss.. haha

Aja, idag har jag varit i fjällbacka och hittat världens snyggast juicy couture väska.. jag vill ha ha ha! Ett förskott på lönen kanske ? dålig idé. Jag längtar till väskköpet som jag ska göra i augusti.. om man nu ska lita på mitt horoskop ? haha.. ja kollar just på en friis company, det finns miljoner sånna här nere överallt.. en sånn ska ja ha.. plus en ny burberry maybee =)
Lite senare när vi kom från hem fjällbacka gick hela breling family + nilssonarna (kusiner o sånt) till telegrafen och åt.. började sedan jobba 23.00. Idag var det drag. Fick säga till folk att gå ner från borden, men ja såg nog för snäll ut i min rosa x-ider tröja med puffärmar, dom skratta bara åt mig. Fick en armbåge av en kärring också.. får nog tuffa till mig lite =) Sheet va norskarna ägde idag.. beställde in 80 drinkar plus massa champagne flaskor, och gav dricks på 1400 kr. 

Imorrn åker mina kusiner hem som varit här i ca 1 vecka.. sååååååå gött! Jag blev utslängd ur mitt eget rum för att sova på en extrasäng i mamma o pappas rum.. så "kul" när man är ute o festar och ska smyga sig in där. Att dela på en toalett på nio pers är inte heller speciellt roligt. 
 
Nu har jag druckit upp mitt nattte (rabarber och grädde).. dags att sova sista natten på extrasängen.. buhu


Natti!

Partynatt

Snart dags för nattjobb. Det är hårt faktiskt.. servera till otrevlig människor som klagar och träffa fulla gubbar. Men det jämnar ut sig.. för det är kul också.

Idag har det varit ännu en bakisdag. Började med att man var tvungen att gå upp eftersom henke kallade till personalmöte. Där satt man och sov medan dom andra pratade om våra chefers promille under kvällarna. Yes, men lite fick vi sagt ändå.. eller dom =P
Matildan och jag festade lite igår.. kom ett gäng Karlskogabor som joina.. hade hört rykten om att det skulle komma 200 båtar från Fjällbacka, men ja vettofan om det gjorde det ? Var faktiskt inte alls så mkt folk ute igår.. Ormen var ju proppad som vanligt, men Konserven och Kallsup floppa helt. Vi hade lite kul iaf, sprang upp till Per på scenen igen.. borde bli körsångerska..höhö.
Han hade ju lovat att spela boten anna och zlatan, men nehej.. Avslutade kvällen med en smögenlango, rätt gött =)

I slutet av juli är det "where the action is" i strömstad.. har tänkt att ta ledigt till det, se millencolin och DREGEN! wiie..

Hade tänkt ta en promenad bort mot tanumstrand, men det blir nog en del springande ikväll..

Karneval 2006

Vilket liv det har varit här i helgen.. Karnevalen är slut och jag med. Sen jag kom hit, ca 1 vecka sedan har jag hunnit festa 4 ggr. Ikväll är det personalfest och det blir nog lite surt ifall ja inte dyker upp.. tss, men ja vettofan om ja pallar en kväll till.

Karnevalen var ett stort kaos. Så mkt folk i lilla grebbestad.. men alla fick tydligen plats. Belinda , min arbetskompis, och jag var hemma hos mattias igår.. vi drack och gick till röde orm där vi drack ännu mera. Det är farligt att jobba på en bar, man blir så full..hahahah
Men ja trivs, alla är jätte goa! Jag sjöng t om med Per igår, inför hela ormen.. färjestads hockeylåt, det lät nog jätte bra ;)

Robbie Williams var kung på Ullevi den 2/7! Det bästa jag sett ever..

Det här kommer bli en töppsommar!
Hoppas ni där hemma har det fint... Jag saknar mina tjejer!