Mors dag #2



En tårta till alla mammor idag. Själv åt jag den inte. Men buffén var god!
Den är nu ett minne blott. Combatpasset visade sig vara ett combat-maraton i 90 min. Instruktören bara "Åhhh, vad duktiga ni är som kör combatmaraton i 90 min en söndag". Grymt nöjd nu.

Måste ge min mamma min mamma lite cred för en grej som hon gjort. Det är snart studentdags och min bror tar studenten i år. En kille, som går på samma skola som han bor ensam och har det inte riktigt lika lätt som vi har. Han tänkte inte gå på balen pga ekonomiska skäl bland annat. Då samlar min mamma och henne "tjejklubb" ihop pengar åt den här killen (och det var inte så lite pengar dessutom)så att han har råd att köpa en kostym och gå på balen. Så himla fint gjort!

xoxo!

Mors dag

Hey! Nu har jag sovit 12 timmar och känner mig ganska utvildad ;) Jag undrar om ja ska börja sova mer på veckorna istället. Stannade i kga, och det har varit supersköönt. Hade gärna följt med damerna ut igår, men det kommer ju fler roliga kvällar väldigt snart ;) Så igår sprang jag på barkbanan, gick upp för nobelbacken och hikade på rävåskullen. Såg "Den bästa av mödrar" och grinade en stund till den.. haha.
Renoverade även min mamma.. klippte, färgade håret o brynen som morsdagspresent. Nu ska vi snart på morsdagsmiddag på golfklubben, sen åker jag tillbaka till Örebro och kör ett combatpass!! :D

Kärlek och respekt till alla! Punkt och slut <3


Those will be the best memories

Varför sover jag inte när jag är så trött att jag snart glömt vad jag heter ? typiskt mig. Jag bangade iaf Erik Amaroïllo och åt en sushi-planka på East West istället. Min gamla classmate Jenny var sällskapet för kvällen. Vi ses inte ofta, men när vi väl gör det så är det knappast tyst en sekund.
Henne har jag delat några bästa stunder med. Vår galna Ayia-resa bland annat. Och vi började genast att smida nya planer ;)

Nu befinner jag mig i Kga, och är i valet och kvalet om jag ska stanna eller åka tillbaka imorrn? För kroppen säger stanna, och hjärnan säger Örebrooooo! <3
Får se hur formen är. Har åkt hit för att gratta mamma. Både b-day och mors dag på söndag. För det har ni väl inte glömt ? Ska klippa & färga henne också, är det tänkt.

Nighty!

xo xo



Jenny, Peter Siepen & Julia ;)

"You can't have fun all the time"

Luften gick ur mig. Den här veckan har varit crazy. Jag bor på jobbet. All in. Men nu är jag lagomt trött för det.
Helt otaggad för helgen. Skulle vilja isolera mig under täcket fram till söndag ungefär.
Annars brukar jag ha humör, bry mig, planera och se framåt. Just nu känns det som att jag står och stampar.. rycker på axlarna. Jag bryr mig inte.
Det här låter ju helt deppigt. Så är det inte. Jag har bara inte nån lust till nått.
Hoppas fredagen tar tag i mig imorrn! :)


Ska man va fin..

Tittade nyss på en dokumentär om fillers & botox. Riktigt skrämmande faktiskt!
Det har ju blivit så himla stort på kort tid. För några år sen visste man ju knappt vad det var. Men nu är det typ samma sak som att köpa nytt smink. Lipplumper är ju helt ute.. Antirynkkräm likaså.
Och jag som jobbar inom skönhetsindustrin blir påverkad utan att ens tänka på det. I den ytliga världen är det INGA konstigheter. Jag har fyllt i mina läppar med restylane 3 ggr. Jag har opererat brösten. Utan att blinka.
Helt sjukt, ärligt talat.

Okey, det jag reagerade på angående fillers&botox är ju hur oreglerat det är. Jag skulle kunna köpa restylane på blocket ungefär. Jag har haft tur. Men nu när jag tänker efter så hade det kunnat gått illa.
Vi var på en klinik i Göteborg där vi ABSOLUT INTE fick filma eller ta kort. Vi tog första bästa som kunde ställa upp en lördag. Aldrig mer luras av hur kliniken ser ut eller hur erfarna dom verkar vara. Gör jag något med läpparna nån mer gång så ska det kollas upp noga innan. Jag hade kunnat haft en förlamad och förstörd läpp nu :/

 


Busy Busy

Hej! Jag överlevde jordens undergång, sköönt.. haha.
Har inte hunnit blogga, busy busy. Men jag har hunnit haft räkkväll med Maddo.
Jobbat lite. Haft tjejkväll i lördags. Vi gick vidare till Myrstacken. Videobloggade med massa rosé i kroppen.. Middag&födelsedagsfest på Satin. Dansade på Strömpis. Hängde på La terazza hela söndagen. Solade, och hängde. Idag jobbar jag sent. Längtar redan till Fredag ! ;)





Back to work.




Until the world ends?

Jag antar att dom flesta inte missat snacket om Harold Camping och jordens undergång ?
Tycker att det är litee skrämmande att det blivit en sån grej av det. Vem vet om gubben är galen och hittat på nånting själv ? Han borde sprärras in till söndag, eftersom han räknat ut att domedagen skall vara 21 maj.
Jag hade ju planerat en solig lördag, och den ska alltså bli en jättejordbävning?! hmm.

Men han har ju räknat fel förr, plus att det är en del andra som tror sig veta samma sak andra dagar och datum.
Läs här:

Harold Camping är långt från den första domedagsprofeten som anser sig veta när jorden går under.

En ukrainska hävdade att apokalypsen skulle komma den 10 november 1993. Amerikanen Hal Lindsey hävdade att domedagen skulle inträffa på 1980-talet och enligt flera domedagsprofeter skulle en supermåne förstöra jorden nu i mars.

Än så länge har de alla – uppenbarligen – haft en sak gemensamt:

De har haft fel.

Källa: Aftonbladet.se


Mollys


Emma och jag på Mollys öppning förra sommaren.

Blev sugen på lite ljusare hår nu. Nya exctensions är beställda! :)

Born to run.

Heey! Sitter på jobbet och äter jordgubbar. Kan inte låta bli att köpa så fort jag får på stan.
Den här veckan har varit en träningsvecka. Jag borde inte träna sånt som löpning och combat, men jag är så trött på pw;s nu!!
Aja, nu är det snart helg och då blir det lite jobb och födelsedagsfest på Satin. Hoppas på sol så att jag kan bättre på uderlaget för lite mera spraytan ;) Snacka om att det är soft att ha en sånn på jobbet!
Back to work!

Snyggt! hahahaha...

 

xoxo

 


9/9 toast

Usch, det har verkligen inte varit min dag idag. Har varit hur känslig som helst.. brytit ihop för minsta lilla.
Alkoångesten är det värsta jag vet! Blev lite bättre efter en timmes kardio på Njoy. Hur skönt som helst att sex veckors träningsuppehåll äntligen är slut!

Det där med ångesten fattar jag inte.. för helgen var hur bra som helst. Maddos inflyttningsfest var 9/9 toast! haha. Okey, då var det kul.
Vi satt på filtar i gräset, ca 20 pers. Vi drack champagne, åt jordgubbar&paj. Drog till Strömpis ganska tidigt eftersom vi hade börjat tidigt med hela kalaset.
Maddo och jag voltade på dansgolvet, fattar inte vad som hände. Men helt plötsligt låg vi i en hög och sprattlade.Det måste ha sett ganska kul ut.

Sist av allt gick jag och kapten till Ritz och blev matade med drinkar. Sen är det bara en tjock dimma kvar av kvällen!

Söndagen spenderades i soffan. Köpte mat från Pacos och kollade på repriser hela dagen. Helt färdig!


Min 25års present korkades äntligen upp. Joel ser skeptisk ut.. haha.


Rosa champagne ;)

"Himlen är oskyldigt blå"

Heej! Äntligen lördag. Jag har fått besök av Kapten i helgen. Vi hyrde två dåliga filmer igår, dippade popcorn och drack rosé. Idag gick vi upp tidigt för att sola, men det var 14 grader och knappt nån sol så det fick bli solarieöarna igen. För min del behövdes det väl inte direkt efter solduchandet, haha.
Ska ta ett glas eller två på stan, sen är de feeest. Jag har längtat efter den här helgen! :D

Ha en bra helg alla <3






We don't sleep when the sun goes down.

Ojoj vad brun jag är nu ;) Trots att jag missat solen hela veckan. Spraytanning är underskattat. Jag slipper hudcancer dessutom! Vi hade spraytanningkurs efter jobbet idag. Så nu är det bara att komma och brunlackera sig tills det är dags att låta strumpbyxorna va!




En annan smart uppfinning är min nya högtalare till min Iphone.. (Var tvungen att ha en när jag fick se Maddes!)
Den går att köra med batterier också. Perfekt att ta med till parken om man vill störa lite folk. Ljudet är grymt!
Förstår inte hur det kan låta så mycket ur den lilla saken. Jag köpte den på Media Markt för ca tusenlappen. Väldigt värt! Sommarens partypryl nr.1


Babyboom!

Vilken babyboom det har varit i veckan! Grattis till er alla <3 No names...


Satan i gatan vad jag gillar Maggio!

Du, jag slänger ner en nyckel ifrån fönstret i köket
jag bor fyra trappor upp och du är välkommen in
Massa skor i hela hallen, folk vid fläkten som röker
Det är fest hos mig i kväll och hela världen är min

Oooh, ooh sång på sång
Det ekar över hela staden
Åh, nått stort på gång
För det är kö från gatan upp till hallen

Och grannarna har klagat sedan kvart över tio
Nu är alla i mitt kök och jag är alldeles paj
Spelar pappas skiva ifrån 69
De sjunger "cosa vuol dir sona una donna ormai
O mare nero, o mare nero, o mare ne"
Sänker volymen, låter alla sjunga med
Kan inte tänka, jag står bara här och ler


Om sanningen ska fram..

Hej! förlåt för dålig uppdatering. Har varit ute istället..
Åkte till Karlskoga i helgen och hade kvalitetstid med mina bästa.. Hängde i parken hela lör. Grillade med familjen. Åt choklad och jordgubbar på Annas balkong.

Igår åt jag första glassen på vår nya glassbar, sedan delade jag en vinare och några cigg på en terass.
Gick hem och lagade mat, lite snurrig.. haha.

Idag är det tisdag. Jobbar sent. Ska hem och skrubba kroppen.. för imorrn ska jag få lära mig solduschen på jobbet. Och vi ska ju testa på oss själva först såklart. Blir bra till helgen. Då Kapten kommer på besök.
Vi ska på fest, grilla och sånt <3


Pink Lady

Pink lady är mina favoritäpplen.. Kanske för att dom heter just så.. hehe. Eller för att jag äter grymt mycket äpplen , och är något av en äppelexpert.

Jag skulle ha jobbat sent idag, men så blev det inte. Sschööönt. Jag hinner med en walk, innan jag springer över till Emma och färgar håret. Det är verkligen behövligt! :)

Igår hade vi filmkväll i Maddos nya lya. Vi åt mat, dippade och såg en väldigt bra film - The next three days. Sällan man ser en film som är sådär riktigt riktigt bra.

Aja, ska ta tag i de sista.. back to work.

Xoxoxo!!


Grattis Juicy!



Idag fyller Josse 23 år! Vilket innebär att jag kännt den här damen i nästan exakt 3 år. Det känns som att vi kännt varandra hela livet. Vi har samma värderingar, tankar och intressen.
Jag kommer alltid att hålla i dig som på kortet.
Love u <3

Kaffe<3


Fredags hos Frida! Med superbålen.
Jag är sjukt kaffesugen.. Jag dör snart :(
Hur ska det här gå?
Jobbar till sent idag också.. 11-20.
Ge mig 14:e ;)

Xoxo


Seven days!

Tränade första gången idag, på en månad. Dock 2 veckor för tidigt. Men springa får man nog göra.
Tänkte köra en detox-vecka. Vilket innebär;


7 dagar.


Ingen rökning.


Inget kaffe :(


Ingen alkohol!

+ nyttig mat, träning och sjukt mycket vatten!!

Men 7 dagar är ju överkomligt! Nu kör vi.


xoxoxo


(:


Morning with Redken






And you'll finally see the truth

Då var helgen slut igen. Har varit fullt upp kan man säga. Nästa helg blir lite lugnare hoppas jag. Tänkte åka till kga och kolla vad som finns i mitt påskägg, hann ju aldrig dit förra helgen.

Igår firade vi ju som sagt Kati, 25 år! Vi fick jättegod mat och supergoda drinkar med sorbé, champagne och hallonlikör. Vi sjöng tom kareoke!
Sedan åkte vi till strumpis. Tror vi var där ca 10 min. Vet inte varför vi drog, men Rebecka och jag bestämde oss för att gå till Ritz. Och det var riktigt kul. Fick en del saker klara för mig..
Gick hem när de stängde. Vi som pratat om att efterfesta för en gångs skull. Alltid lika trött ändå. Fick sällskap en bit sen däcka jag. Idag har jag inte gått längre än till mataffären. Sedan fick jag ett ryck att städa för att jag lovat bort min nyckel i veckan ;)