Grattis farmor!

.. som skulle ha fyllt 80 år idag. Hon dog när jag var ca 2 år..
Och jag passar på att ge mig själv ett till grattis. Klarade den där förbannade teorin idag. 54 poäng fick jag. Trodde att datorn skämtade med mig.. men så var det inte. Jippie! Nu blir det snart farligt på vägen..

Har även fått mitt söta aRmband från cocoo.se! det är så litet och gulligt. Något som inte är litet och gulligt, men riktigt ballt är mina Wesc hörlurar. Bytta dom till svart.. från att först fått röda, små rosa.. o jaa svarta. Jag kommer alltid att bära dom med mig nu. Minnetonkas har även införskaffats.. och en 2hand jeans jacka från Gul&Blå. Superblå pumps finns också hemma hos mig nu. De ska sitta på tossarna på lör.. då blir det kalas.
Dresscode; coctail!

Nu ska jag läsa klart "Mathilde".. Jag älskar Denise Rudbergs böcker! Det är perfekt att ha en massa pocketar att stoppa i väskan till bussen.

Kram J

It's my birthday

Grattis Julia! - Tack tack..

Vilken mys dag jag haft. Family grattade mig på morgonen med frukost och paket. Jag fick thomas sabo smycken. Röda we-hörlurar, gant lakan, gammalt vin från 1988 (mitt år). Och 50 000 lax. Lite förvånad blev ja.. och väldigt glad!

På jobbet hade Randi köpt tårta. Stefan hade köpt rosor. Sedan gick jag till systemet och handlade. Vin boxar och lanson champagne. Tur att ja fick bärhjälp. Fick en flaska av Randi.. och pengar till tattoo. Lanson ska öppnas nästa lör då jag o anna ska ha partyy. Ja det blev faktiskt fest ändå.. så glöm mitt förra inlägg. Emelie och Anna kom in påsalongen och överaskade med blommor. På kvällen gick Sofie och jag till Njuta. Åt tapas och drack vin.. så min dag har varit underbar! Telefonen har gått varm. Tack alla vänner!

Nu blir de sängen och Solo.
Natti
Kram J

image574

Old maid

mindre än en timma kvar. Sedan är jag gammal och go.. ha ha . Jag tycker att de börjar komma 18års vibbar. Dagen innan jag skulle fylla 18 var jag så himla uppspelt. Det var såå stort. Sedan gick ju min 18 års fest rätt bra till en början.. om man inte räknar med slutet. Tur att man kan skratta åt det nu. För då var jag ute på äventyr.. tills mamma fick hjälpa mig i säng..
Sofie och jag ska gå ut o ta nått glas vi imorrn på Njuta. Blir mys! Har redan fått en present av gulliga Petra. Kunde inte låta bli att öppna. Ett two faced lipgloss. De enda med plumping effekt som funkar om man frågar mig. Tack så hiiimla mycket.

Nyss klickade jag även hem de här armbandet från cocoo.se.
Bloggvärlden har redan uppmärksammat det. Och ja tyckte att de var gulligt, så ynka 85 kr kunde jag casha.
image573

Minnetonkas

image571 image572

Blir en tidig vårfavorit! Har sett att wedins har liknande ni ser ovan.. även Vagabond. Så nästa lön blir att spendera på dessa sötsaker. Ska även plocka fram mina mocka/indian-väska från Beyond Retro.. den har blivit för dåligt använd. Skärpning nu!

Våren är den bästa årstiden

Tänk er detta; Att sitta på en uteservering i solen en fredagskväll. Ett glas vitt eller rosé. Solen i ansiktet, därför är det nödvändigt med shades. Jag ska såklart bära min vintage Ray Ban wayfarers.. Äta en fresh sallad .. och sedan dra på sig en värmande filt när solen börjar försvinna. Jeans eller skinn-jackan sitter som den ska och en slarvig sjal runt halsen..
Jag är trött på den här deppiga årstiden. Det är ständigt mörkt och jag fryser. Har inte ens åkt snowboard i år. Hoppas på en tripp till sälen i påsk.

image570
Underbart snyggt med jeans jackan!

Har festat hela helgen. Helgen är en dimma! Fortsatte vindrickandet lördagskvällen. Tre olika ställen lyckades vi pricka in innan hotellet och moneybrother. Hemma hos Putte bjöds det på whiskey och cola.. därefter drog vi vidare till frödingsplan där vinet fick göra sitt. Herr Pennings låt spelades varm, så ja var tvungen att ringa upp karl'n och påminna om hur roligt det var i Grebbestad på hans fester.. ha ha. I sommar blir det en ny hit att tjata ut, det lovade han. Sista stop var hemma hos Stefan. Där bjöds det på vattenpipa och mintuu.. trillade in en del människor där också. Väl på hotellet stod vi längst fram på moneybrother ett tag, bara för att vara lite coola. Men kom ganska snabbt på att han bara är lite het, inte så bra. Så vi fortsatte att mingla hela kvällen tills stängning då man var nästan sist ute. Det blev inget ätande ur vita papperskaronger, såå 2007 (haha.. ta de som ni vill).
Gick sedan hem i mina klackar och gjorde nattmacka.

Idag blev det en soft dag med one tree hill och städning av mitt rum .. som var väldigt behvöligt.
Nu jobbvecka nu.. jippie!

Sweet dreams!
Kram J

Keep bleeding love...

Sitter hemma och har frossa sen igår/inatt. Jag pallar inte att festa hela natten.. haha. Kom hem halv åtta imorse, och sov till tre. Nu blir de snart utgång igen. Hänger inte med detta tempo..
Har tagit en walk med kaffe i magen.. så ja känner mig lite piggare iaf. Efter denna hårda natt..gaah.
Stannade kvar efter jobbet igår.. fixade mig lite där och drack några glas vin.. sedan kom emelie o sara. Drog på fest, hamnade på Klaras.. resten är history. Jag kom hem iaf.. och de är ju alltid bra!

I veckan fyller jag icke tonåring längre.. jag blir 20 (snart 30!) .. de känns så underbart. DET ska firas.

Nu ska ja fixa make o lite annat.. sedan blir de moneybrother inatt.
Ses på hotellet fellas!

Puss&Kram / Julia


Music is my way of thinking

Det är sjukt vad musik kan få fram minnen, känslor och en hel hög med andra saker..
Jag har nog låtar för varje grej som händer i mitt liv.. bra sätt att spara det på!

Kram och godnatt
J

Torsby by night

Dåligt bloggande av mig.. jag veet! Men nu ska jag för er berätta. Var på äventyr hela helgen. I torsby.
Långt upp i de värmländska skogarna bosatte vi oss på Björnidets hotell. Det var ett riktigt lyxhotell med bastu och solarium. Passade på att värma upp mig i solariet på fredagskvällen då vi anlände. Några timmar innan hade vi plockat upp vår tekniker på Karlstad flygplats. Han kom direkt från Köpenhamn och Stuhr. Och var också supertrevlig. Mina nerver blev normala igen.. pust!
Fredagskvällen i Torsby spenderades på den lokala kinesrestaurangen med alla kursdeltagare.

Dag två, lördag! Bärjade med att vår tekniker och färgtekniker gick igenom tre modeller med färg och klipp. Sedan fick vi en varsin modell på eftermiddagen. Min var en trevlig tjej från Sunne, som fått reda på vår ankomst i tidningen. Hon blev väldigt fin.. och nöjd.
På kvällen var det fest. Vi åt trerätters och drack alkohol. Några för mycket.. andra för lite. Jag höll mig ganska jämn. Kareoke maskinen stod varm.. och vi skakade ass till Carola och Lill babs hela natten. Klockan fyra stupade jag och Randi på rummet, för att gå upp åtta igen.

Dag tre, söndag. Var en liknande dag som lördagseftermiddagen. Vi fick ännu en modell och senare en lunch. Skjutsade får tekniker till flygplatsen och slirade sedan hemåt.

Övrigt så var det filminspelning i Torsby. Rallybrudar hette den tydligen. Sprang rakt in i Eva röse och hela filmteamet. Allt hände på en gång för stadens invånare denna helg. Men de körde på sitt som vanligt.. Barhäng i den lokala korvkiosken och race genom staden med volvo (och utanföt mitt rum.. sova ? hmm ).
 
-

Helgen blir de fest! Karlstad eller hemma hos mig.. de är inte bestämt. Skulle va kul att dra ihop en fest faktiskt.
Nu blir det one tree hill.

Kram J

I do

I don't like to be alone in the night and
I don't like to hear I'm wrong when I'm right
And I don't like to have the rain on my shoes
But . . .