Redken festen

Hemma igen. Från Varberg och Göteborg.. Vi åkte från Örebro i fredags raka spåret till Varberg. Där sov vi.. tänkte bada i jucuzzin (vet inte hur de stavas och orkar inte kolla upp..hehe) men vi var för trötta.
Lördag fixade vi hår och make hela förmiddagen för att sedan åka in till Gbg och Redkens event på Radisson. Där var det visningar med redken och två amerikanare. Snygga saker att titta på.

Efter ca två timmar var det paus. Vi stannade på hotellet för att äta lite och ta ett glas vin i pianobaren. Därefter var det åter igen samling för grej nr två. Vi bytte om lite och sminkade till oss lite extra. Inget är för mycket på sånna där grejer.. haha. Vi fick välkomstdrink.. i en rosa shaker. SNYGGT! Couantreau politan..mm! Sedan blev det mer visningar med qoumodo och ännu mer med amerikanarna. Mingelmiddag bestående av asiatisk mat, bla sushi som jag älskar! Sedan var det fest .. Vi fick en massa drinkbiljetter, det var liveband och fulla frisörer. Redken gjorde allt lika snyggt som vanligt. En bra kväll helt enkelt.

Kvällens dresscode var; Svart, lack, spets och den lilla svarta. Vilket jag också hade.. Svart hög kjol, svart spetstopp med bara bh under. Och svart spetsväska och svarta höga pumps. Lockigt hår med ponnylugg. Jaja, de fick duga. Emma var finast i sina vågor som maria fönade på henne.

Idag har vi bara åka bil hem. Jossan och Frida kom till för kaffe, ensamma mammor och valander.

Och jag fick en heel påse med hur fina kläder som helst av Mathilda! Tack så himla mycket.. Nu har jag massa nytt att ha på mig.

Jobb imorrn.. Blir ganska skönt med ny vecka faktiskt.
Godnatt!

Some new stuff

Idag köpte jag Buddha! En tjockis i guld som Jossan har. Han gör båda tummarna upp.. Åh vad jag gillar honom. Jag vill ha fler Buddhas! En JÄTTE stor skulle jag vilja ha. Typ en meter eller nått. Min kommer från Indiska såklart. Och kostade endast 50 pix.
Igår köpte jag en stor svart mysig dunjacka från Wesc, den gillar jag också väldigt mycket. Plus mina nya stickade vantar från cheap monday. Sorry mormor.. jag gillar dina stickade vantar också.Fast på ett annat sätt.
Nu ska jag packa en träningsväska. Jag ska på affrodans med Emma imorrn. Fränt va? ha ha



Kram!!

Min kanin tappade öronen..

Framför mig har jag en trasig kanin. Låter det konstigt ? Usch, jag vill bara gråta för det. Jag tappade den såklart i golvet. Jag lyckades i alla fall rädda den andra kaninen. Jag har två glaskaniner som kommer från min farmors syster. Jag har inte sett dem sen jag var liten. Mamma plockade upp dem ur en låda för ett tag sen. Plötsligt blev jag 5 år igen, då jag var i hennes lägenhet. Hon sa att jag fick välja precis vad jag ville i hela lägenheten. Och jag valde den lilla glaskaninen. Senare fick jag hans kompis som hörde till. Det är liksom det enda jag har kvar från henne. Hon dog senare.. efter min farmor dock. De båsa är det enda som fanns kvar efter att de flytt från Ungern. Hela familjen försvann under andra världskriget. Jag kan inte låta bli att tycka att det är intressant. Tänk om dom levt och kunde berätta ? Det pratades tydligen aldrig något om det. Min farfar och pappa vet inte så mycket. Och jag var så himla liten när dom dog..
Kaninen tappade öronen, så den ska lagas. Jag tror att det går. Typiskt mig.

Dessa dagar är inte roliga kan jag berätta. Pms heter det. Och jag HATAR det. Man känner sig allämnt fulast i världen och hornen växer ut i pannan. Minsta lilla kan få mig att känna mig värdelös. Tur att jag har sån självkontroll att ingen märker nått. Förutom några extra äckliga finnar som alltid lyckas ploppa ut.. vad man än gör. Varför är det så orättvist?! Mer mens åt killarna. Aja, nu måste jag sova. Det ska bli en walk imorrn .. kaffet är redan fixat så att det bara är att trycka på knappen på bryggaren.


Allt handlar om att planera tiden rätt.. tror jag. Fin bild som jag haft sparat på datorn ett tag.

Godnatt

...

Slut på helgen var det. Jag har haft en bra helg. Träffade sofie igår.. det var kul. Himla mycket o prata om. Vi festade och drog på Klaras senare. Där vi mest sparng omkring tror ja.
Och idag har jag bara legat i soffan, sovit om vartannat. Fick ett ryck och drog ut o sprang. Jag sprang faktiskt.. Jag trodde inte att ja kunde de fortf. Efter att helt lagt om rutiner. Det måste bli en ändring nu. Det här funkar inte. Jag är konstant trött och känner mig bara seg. Jobbar så mycket.. o då är de så skönt att slänga sig i soffan när man kommer hem. Nog nu. Det måste ändras på.

Jag hinner inte skriva nått intressant. Sorry..
Föresten hittade jag inte korv-jackan.. den var slut i svart. Skulle få in fler på ons. Får se då.

godnatt

Lördag lördag

Hur kan det ta en halvtimme att inte säga ett skit ? men ändå kommer det massa massa detaljer om onödiga saker. Vad irriterad jag blir. Måste allt planeras och vara så svårt.. ? Går det inte att vara lite spontan..

Sitter och väntar på mormor och bror som är segast i världen. Antar att de ligger i släkten ? hehe.
Ha en bra lördag!
/kram


Changes

Att jag aldrig fattar att jag måste go o lägga mig tidigare för att orka upp tidigare.. och ta den där morgonwalken som jag orkar en gång av hundra. När jag väl är ute är det ju underbart. Speciellt frukosten när man är klar.
Men jag kommer att sova som en stock imorrn när klockan gör ett första försök.. efter snoooz på snoz. Jaja..
Jag kommer få lite motion av att springa på staden. Mormor och jag ska till IKEA. Men först; ny vinterjacka. Jag har tänkt köpa en klassisk Fjällräven som alla andra har. Så att jag ser ut som en stoppad korv ni vet. Men så varmt o skönt. Vi får se. Kollade just kontot. Det blir vatten och bröd nästa vecka. Inget stallycktan. Och fönstershopping i gbg. Tur att det är lön snart.

Jag har fått långt hår igen. Det växte på ett par timmar. Sedan kapade jag luggen. Nice med förändring mitt i vinterdeppet.
Håribelt ? (back inte the days, på förra halloween 07)


Nu är jag tillbaka.. igen

Ska man säga äntligen ? Jag har bytt till ett lösneord jag kommer ihåg på bloggen.. Nu är de bara att börja skriva igen. Jag ska nog försöka iaf. Jag gillar ju att skriva. Visst, har en dagbok. Men den är dammig. Och väldigt privat. Det är kul när människor frågar varför jag slutat blogga. Jag slutade ju helt.. bara sådär. Men nu så, hoppas jag att ja orkar skriva ett tag till. Min blogg börjar ju bli gammal o behövs dammas av den med.

Jag har en egen lägenhet nu. Jag styr den helt själv. Vilket innebär att den inte är lika klinisk som den förra. Men så charmig. Jag får ha mina grejer där jag vill.. på golvet t o m. Jag slipper diska utan att få dåligt samvete och jag kan laga vilken konstig mat som helst. Som jag iof inte gör så länge stallycktan lever. Ugnen ska väl invigas nån gång.

Jag jobbar fortfarande på Randis Hårstudio som frisör. Vi var nyss i London på äventyr. På stora internationella frisörmässan på excel. Det var stoooort.. jag såg toni ang guys visning. Vi shoppade på camden market.. vilket var helt fantastiskt. Och jag köpte Uggs, jag älskar dom!
Emma o jag var på hip hop klubb. Vi var dom enda vita där inne.. tänk er save the last dance. Sedan följde vi med klubbägaren på house klubb. Jag lyckades få honom att klä av sig. Hmm..
Missade planet och fick sova en extra natt på radisson. Fixade ett plan dagen efter som tur var.
Nästa helg ska vi till Gbg på Redken fest igen. Det är så roligt. Man får klä upp sig till tänderna om de ens räcker.. Visningar, seminarier och tre rätters blir. Sedan sover vi över hos Randi, hennes sommarhus i Varberg.

Helgen efter det ska vi på vårt årliga julbord i Grebbestad på Telegrafen. Det är så mysigt. Familjen Breling är samlad vilket inte är så himla ofta nu när jag bor i Örebro. Man saknar dom mer och mer.

Nu blev klockan sådär mycket. Jag får INTE försova mig igen. Randi ringde och väckte mig i morse. 09.15.. o jag börjar 0900, pinsamt?
Konstigt att jag hela tiden drömmer om en o samma person. Jag förstår inte varför. Jämt jämt finns denna person med i olika situtaioner. Jag ska kolla upp vad det kan betyda. Börjar bli lite trist.

Jaja. NOG!
godnatt


Jossis o jag från Halloween.. ska uppdatera bilder när damen orkar ladda upp ;)