Päronfesten

I know i know.. dålig uppdatering här. Jag kommer i perioder där jag skriver som en tok.. o andra då jag helt enkelt skiter i det. Men lite happenings då;

Var på päronfest igår. Min pappa och hans grabbgäng pmsex (=past members Round Table) hade stort party på folkets hus källare. Jag och slepicka var bartenders och levde livet i baren. Efter ett tag kan man nog undra på vilken sida av baren vi hängde på egentligen. VP spelade och var lika röjiga som vanligt. Jag lovar att gamla människor också kan festa.. ujuj. Dans med mamma o pappa var riktigt roligt. Pappa körde sin twist.. de breakade och tillslut var det en som hjulade över dansgolvet. Statt 25 år senare ungefär. Fick ihop lite dricks och idag stod det några cider i kylen som tack för hjälpen. Hade inte behövt så mycket för det var så himla roligt.

Idag sov jag till 1300. Åkte sedan till farfar för att kolla ett köksbord. En powerwalk i solen blev det såklart. Allt vinterdepp är borta.. !! Sara och jag tog såklart en kaffe på mc också. Standard för söndagar..

Nu ska jag sova..
Puss på alla pusspusspuss.. jag är på bra humör.
/Julia

image609

Kom inte på någon rubrik idag..

    image608

Grym inpspirtaion idag! Jag älskar att kolla outfits på facehunter. Finns så mycket udda och roligt..
Den stora bilden fastnade jag för. Jag kan inte rå för att jag tycker att det kan vara ganska snyggt att röka på rätt sätt.. Köpte ett cigarettmunstycke i Gbg i helgen. Med bling bling på..

Gbg var jätte bra! Jag och Randi bodde på park avnue som vi gjort en gång tidigare. Den frukosten är så great! Det var den vi tjatade mest om innan vi skulle åka.. ha ha.
Visningen på Trädgården var också väldigt bra. Helt klart över mina förväntningar. Modeller från balettakademin.. de dansade på catwalken. I tyll och glada färger. Väldigt snyggt ihopsatt. Festen efteråt blev ganska lugn med ett överskott av drinkbiljetter. Vi var trötta efter shoppingen på dagen. Fick iaf en stund i rampljuset med vår schlagerstjärna Charlotte Perelli. Hon var jätte trevlig. Och hennes stylist var jätte snygg, men han hade tyvärr sällskap.. av visningens huvudperson Patrik Lernberger. Dagen efter shoppade jag och Randi det sista och fikade på NK. Tillbaka i Örebro lastade jag av grejer hos Randi där ja skulle natta och letade upp Slepicka.. Vi drack lite vin och hamnade på Björnstugan senare på natten. Det var riktigt roligt faktiskt..
Kram J

Lightia, Kbia, Stattia, spritia, ljugia.. (kärt barn har många namn..)

Packad och klar! Ska övernatta i Öre imorrn.. och bege mig tidigt till Gbg på lör. Varför lyckas jag alltid fylla en väska till minsta cm.. Tar alltid med mig en massa extra som kan vara "bra att ha".. ifall "att".. hmm. Men oväntade grejer kan ju dyka, så de är ju lika bra att vara beredd.

Idag har vi haft fullt hela dagen, sedan gick jag och Randi upp på staden och myste på tjejkvällen. Hallå.. vart fanns alla killar? bästa tillfället att spana tjejer ju.. för det kryllade. Massa folk och massa bra rabatter på alla affärer. Men ja shoppade en american apparel liknande klänning på gina, i svart såklart. Gissar att halva Sverige shoppat upp sig på en sådan. Men vadå.. 129 lax. Sedan hemma i kga hämtade mli o sara mig och körde till mc för stormöte. Kaffe och fruktpåse inhandlades. Läs rubriken nu.. det ser ju ut som typ ryska!.. ha ha.

Vet ni vad!? jag ska utveckla mitt yrke och börja sätta lösfransar. Jippe vad roligt. Och HOPPAS HOPPAS att mit hår kommer imorrn. Jag har beställt en massa löshår på träns. För här ska det flätas. Jag vill ha stora tjocka flätor i mitt hår.. sådär slarviga hiippie liknanade.. Flätor är the shit nu! Jag älskar't!..

image602

Variant på fläta från Myrornas visning

Var bara tvungen

image601

Aprils helger

Kontarkt påskrivet! Nu är det bara att börja packa..
Jag ska flytta mitt ass till Örebro den 1 Maj.. eller ja, då i dagarna.. är ledig klämfredagen.. så passande!
Annars är ja uppbokad hela april.

Närmast;
5/4 - Gbg.. patrik på trädgårn, mingel och visning.  Park avenue hotel.. och kanske lite shopping?
12/4 - Leka bartender på stor fest. VP grabbarna är där och kör ny sommarplåga som toppar radio prime i sommar!
19/4 - Årliga frisörmässan i Skövde.. den är great!
26/4 - Redken festen på Clarion i Sthlm. Per holknekt från Odd Molly, mingel, middag, fest!!! (dresscode; white)
1/5 - Flytt till Storgatan.

Uppdaterad

Behövde renovera bloggen lite.. detta blev resultatet.
Vad tycks ?

So sick..

Skit också.. för några dagar sedan stod jag och sa att jag aldrig blir sjuk längre, så sjukt bra liksom!
Och nu sitter jag här.. redo för döden. Har stannat hemma från jobbet idag. Det går INTE imorrn. Jag måste jobba sjuk. Men det är ju livet.. inte alltid lika roligt.
Har roat mig med att sova och titta på saltkråkan. Underbara saltkråkan har alltid varit min favorit., och där gick det på tv4 film, bara sådär. Ibland har man tur. Blandade ihop en smoothie och åt nötter till. Hur ska det gå för mig ? När jag flyttar kommer jag aldrig att laga nån mat, jag hatar det!

Vet ni vad. Jag får följa med till Sthlm den 26:e på Redken festen. Vi ska bo på hotel, men hålla till på Clarion. Jag tror att det är de nybyggda Clarion sign ? Där ska Per Holknekt hålla föredrag om sitt märke Odd Molly. Är inget fan av Odd Molly, även om deras kläder är väldigt söta.. Sedan blir det fest och middag hela natten. Dresscode; rivierastyle .. vitklädda ska vi vara.. Jag tänker plocka fram min Jenny Hellström klänning igen tror ja, den är ju endast använd en gång. Piffa till den med färglada armband.. kanske det här? (cocoo.se såklart)
image600
Life is great!

Kram