To be or not...

image380

Sitter ensam i lägenheten med en kopp grönt te. Ganska skönt..Ska snart sova men nu när jag har tid är det kul att hinna blogga lite, igen. Jag var ju riktigt bra på det förut. Ska göra en liten lista, för skojs skull såklart.
To be o not to be.. vilken fråga?!

To be.. (att vara inne)

Bryt helst inte på någon dialekt -
Vilket jag gör, eller använder mig av vissa ord iaf. Jag erkänner att ren svenska är att vara.
Take away varm dricka - Ja vet att det "ska" vara en "innegrej" att bära runt på en megasize latte, men jag kan inte låta bli att tycka om det. En kall vinter med en stor varm kopp i handen..mmm.
McFlurry Cornetto - Jag köper sällan glass, men när jag väl gör det vill jag HA. Den är supergod.
Tights - För tillfället en del av mitt liv.
Sjalar- I massor. T o m palestina om man inte kör hela stilen ut. Blanda!
Thomas Sabo - Kan inte få nog av alla underbara berlocker.
Tygskor i alla färger - Jag föredrar mina vita.. iof.
Solisar - Kan göra en hel stil till en ännu bättre. Men akta vart de används. Jag menar.. jag är ju inte direkt kirsten dunst eller olsen-systrarna.
Rosa saker - Jag tycker om min nya rosa nalle. Och min nya rosa lethermen.. och.. bla bla. Jag gillar rosa acessoarer.
Lösfransar - Vilket beroende! Sitter perfa i 3 veckor.. och man slipper tänka på mascaran. Mn kan liksom gråta hur mycket man vill..haha
Fika - Jag är en fikaperson! Mest för att jag tycker om att titta på folk.. och träffa dem också såklart.
Powerwalk - I solen, med i-poden.. love it.
Silver - Yes, det tar aldrig slut på metallic.. men ja gillar det så fortsätt.
Project Runway - Kul med en blandning av intriger, mode och Heidi Klum.
Jeans/skinn - jacka - Helt klart okej att ha en kall sommarnatt.
Ballerina knuten - Ni fattar nog.. Jag gör sällan mer med mitt hår än har det utsläppt, eller färgar sönder det. Så ballerinaknuten gör mig glad att den fungerar.. så snyggt!
Fruktdrinkar - Mixa frukter med frysta bär. Det blir kanongott!
Västkusten - <3
Allsång på skansen -
hihi
Mineralsmink
Kanal 5 och Tv400
H&M


Or not..

Svart Kaffe
Vita Jeans
V-ringat
J. Lindeberg
Bilar
Kepsar
Kamouflage
Helblonderat
Earl Grey
Bygel-bikini
Pulverbantning
Cowboystilen
kanal 1 & 2
Big Brother
Dove summerglow
JC
Dax wax
Fruktis
Övertränat
Sjöar
Bic Mac
Toffsar på byxorna
Vodka Red bull
tält

Godnatt!

2 dagar till semester

Sitter i Örebro och knaprar havrefras. Lånat Sofies lägenhet tills på fredag, vilket innebär att ja stannar här tills på fredag. Riktigt skönt faktiskt. Ska blogga snabbt, sedan ska ja lägga mig i solariet på videobutiken. Ett besök på Mc för dreas latta är wonderful! Project Runway i sofies andra lya. Så ser min kväll ut idag.
Randi erbjöd sig att ja skulle få låna hennes solarium och hänga med henne på barnkalas.. Lite trött efter jobbet så det var inget jag nappade på. Yes, jobbet går kanon. Redan helt slut efter tre veckor.. hehe. Jag behöver västkustluft igen!

Helgen blev Grebbestad såklart! Vi kom tillslut ner efter att ha sett den värsta krocken och kört vilse i dimman några timmar. Resan tog alltså 5,5 timme. Aja, vi somnade direkt väl framme. Dagen efter blev det fest. Bokat på Terassen tillsammans med massa andra. Lite väl dragen redan vid nio så där fick ja börja sakta ner tempot..haha. Mathilda och jag gick såklart och hälsade på gamla kära Röde Orm. Där fick vi i oss en del eftersom Pär o c/o plus personalen lastade på oss allt dom hade. Träffade gamla goa sen förra sommaren också. Sist gick vi till kallsup där det var röj som vanligt. Hittade en gammal bekant även där. 

Lördagen hyrde vi film och åt grillat. Sedan var det samma sak vid terassen en gång till. Den kvällen blev vi sittandes där. Ormen var full och kallsup kollade vi inte ens. Kuuuuuul midsommar var det iaf.

Nu ska ja gå.. ska börja blogga mer på semestern. Just nu är det dåligt med tid. 

Kram J 

Not my day

Vilken skitdag! Började med att busskortet inte funkade längre och det blev nya busstider. Jag måste gå från resecentrum till jobbet varje morgon. Vilket betyder att latten från Mc uteblir. Desamma gäller när jag ska hem igen. Sedan krånglade jag till och slarvade med färgen på första kunden, som egentligen var jätte enkel om man läste ordentligt på kundkortet.. tur att det var en snäll kund. Iof var en sak bra.. Jag hade förväntat mig att casha 1400:- för nya busskortet men det visade sig att det bara kostade 900.. Sedan hittade jag en ny sjal för budgetpris. När jag skulle ta bussen hem igen, kom den aldrig. Fick därför gå hela vägen från krämaren till resecentrum, vilket är en bit. Där fick jag ta bussen en timme senare.. Hoppas att dagen blir bättre imorrn. Mitt jobb är iaf ganska softish. Lagomt att göra den senaste tiden faktiskt. Inte så hysteriskt som det brukar vara. Men det kommer väl nu innan midsommar, dumt sagt. Skönt med en sovmorgon imorrn.. lite jobbigt att sluta åtta bara. Ons sover jag kvar i örebro.. Sedan bär det av till Grebbestad tors kväll.. Jag lääängtar!

image376
The place to be i Grebbestad!

image377
Klippan!

image378
Bjuds på dricka på Kallsup.. hihi

Japp.. det blir iår igen. Och nu är jag ledig också. Lite tråkigt.. för jobbet på Röde Orm var bland det roligaste jag gjort. Fest varje dag, på jobbet.. efter jobbet, och våra söndagar.

Här är min nya bäbis förresten. Jag ska vara räddare om den.. Nytt nr och abonnemang har jag också. Skönt att rensa lite bland kontakterna och få lite ordning.
image379

Nu blir det en walk..
Kram / J

Nystart på bloggen igen! sommar & vuxen

Jahapp! Då var det dags att börja blogga igen då. Jag har tagit paus ett tag från det riktiga livet.
Fantasivärlden på Napa och den helt otroligt roliga studenten har varit. Jag har njutit varenda minut. Men nu, som sagt.. är det dags att ta tag i livet igen. Jag är ju vuxen och "självförsörjande". Jag har ett jobb i Örebro och ett abonnemang på min nya rosa nalle. Mamma och pappa tyckte att det var dags för mig att sköta mig själv.. Fast det kämpar emot allt vad de har för att ja inte ska lämna dom. Jag är toksugen på att flytta hemifrån. Jag känner verkligen att jag vill det nu. Skönt att ha sitt eget liv. Jag är trött på människor som ska lägga sig i mitt. Jag kan sköta mig väldigt bra själv..


Först och främst vill jag berätta att Ayia Napa var bland det roligaste som hänt i mitt liv. Jag gjorde allt där.. Vi var ute varenda natt och uppe 9.00 varje morgon för att pressa i solen. Oljan på och drinkar vid poolbaren. Toast på Mc mitt emot.. beachparty och barrundan. Vi ägde faktiskt på vårat hotel, Melpo Antia. Vår bartender skämde bort oss så mycket han orkade. Paraplydrinkar i massor och shots i alla färger. Grabbarna varje kväll såklart.. och Blue Moon några kvällar. Jag träffade faktiskt någon några kvällar, men sedan åkte han hem före mig.. lite trist. Take me back to the ocean (tolka det som ni vill). Det sista jag gjorde på Napa var att tatta Julia på handleden, Carro gjorde likaså, fast i nacken! Tack tjejer för den härligaste veckan.

Hemma igen var det dags för att planera för studenten och balen. Jag mådde väldigt bra väl hemma, trodde jag. Feber dagen efter hemkomsten. Men den fick botas med alvedon och alkohol. Ingen bra blandning kanske.. eftersom jag höll på att ramla ut jaguaren på balen. Balen var kul ett tag.. sedan fick jag pina mig igenom några timmar. Mådde skit. vilade sedan några dagar. Det var lugnt med middag i skolan och pyntning av vagnen.. rosa och vita ballonger. Sedan kom finalen då vi sprang ut från Bergslagsskolan för sista gången. ADRENALIN! Jag var jätte nervös innan dörrarna öppnades. Och där ute hittade jag hela släkten och alla tjejerna. De öste på mig med blommor, nallar, champagne mm mm. Sedan skrek vi oss hesa genom stan på vagnen. Drack oss lite väl fulla för kalaset hemma hos mig sen. Men alla var förstående..haha. Jag fick sjukt mycket paket och blommor. Och allt var JÄTTE fint. En ny mob av mamma och pappa var välbehövligt. En digitalkamera av morfar och en hel hög av Thomas Sabo berlocker som ja samlar på.
mer:
- Sex and the city-boxen (från världens bästa tjejer)
- Flippa K koppar
- Champagne glas
- Martini glas
- En stor vit skål med fat
- Kaffe tillbringare
- En hel uppsättning av handdukar och badlakan från Gant
- Påslakan och kuddfodral från Gant
- Ny sax
- Två armband, och två halsband och örhängen
- Ljulykta från itala
- Dricksglas
- Fotvårdskitt (välbehövligt.. haha)
- liten kanna
- kokbok
- köksredskap
- Handduk från Marimekko
- En rosa champagne-flaska, Jameson
- Ett multiverktyg från lethermen
- prestentkort från Ringsströms
- En del pengar
- Lite mer att dricka.. haha
- Stora te-koppar

Fick ett fint blombud på morgonen också.. har säkert glömt en del. Men jag fick så mycket grejer att det fyllde hela vårt bord i matsalsrummet. Blommor finns i hela huset också.. och hela mjukisfamiljen med nallar och allt vad det är finns i mitt nystädade rum. Tack alla för allt! Kommer alltid att komma ihåg den dagen.

Nu jobbar jag heltid i en månad i Örebro. Sedan väntar 6 veckors semester. En sista minuten kanske.. Grebbestad och Gbg. Midsommar till helgen då vi såklart ska göra Grebbestad. Träffa gamla kompisar sen förra sommaren och tokfesta! tar med mig Mathilda och Malin.. Det blir kanonbra!

Nu ska ja vidare till salongen.. Blev ett långt inlägg idag. Mycket att berätta! Kul om någon orkade att ta sig igenom allt. Bilder på events och stuff kommer snart!

Kram J