Check!

Morgonwalk, frukost, 4 kg havskräftor.. check!
Nu väntar jag på två örebroare ;)


Free fallin'

Idag blev vi sena ut till havs. Så vi åkte till Käften och hoppade från klipporna. 6 meter känns högt när man står där. Hann inte med något wake-åkande idag. Somnade en stund efter hoppandet.. sedan var vi tvugna att åka in till land för att göra oss snygga för kvällen. Åt middag på telegrafen och gick på bio. Det var ett försenat födelsedagsfirande av pappa.
Imorrn får jag besök <3





Onsdag

Har ont i hela kroppen. Åkte wake tills jag dog... Men nu kan jag svänga och nästan trixa lite. Blir mer imorrn !Annars hamnade vi på en klippö utanför Fjällbacka. Hawaian tropic och jag. Partners in crime.
Ikväll har vi grillat fisk. Och nu dricker jag kaffe. Väntar med alkoholen tills Maddo och Tommy kommer ;)




Lady All Star


Dom här fina är på väg till mig! Fyndade på Nelly idag ;)

Käften

Äntligen kom solen. Jag var på väg till solarieöarna på Tanunstrand.. nästan.
Har provåkt wakeboarden idag. Grym är ja.. Tog mig ett försök att ta mig upp ;) Tror att mina snowboardkunskaper hjälpte till lite. Kommer att ha träningsvärk imorrn. Annars har jag legat och solat på Käften idag. Ja, ön heter Käften alltså.
Sedan grillade vi lamm.. hur gott som helst. Nu kommer jag somna ikväll.. de kan ja lova!
Bror har anlänt. Han har prestationsångest över hur han ska kunna åka lika bra wake som sistah imorrn!! ;)


















Klänningarnas klänning





Har haft den här bilden sparad ett tag. Tycker att den här klänningen är helt fantastisk!

Mitt Grebbestad

Halva semestern avklarad. Tiden går för fort här på västkusten. Och jag har inte gjort nått alls känns det som.
Bodde hos Mathilda i några dagar. Vi pensionerade oss direkt.. Lade sminket på hyllan och bodde i våra myskläder. Verkligen inte likt oss.
Sedan kom Dalin och hälsade på. Vi hade en heldag med fika, vin, lunch, glass och sol. På kvällen tog vi tag i oss och gjorde allt på en gång. Längst fram på VP. Svettades på Kallsup. Efterfest i husbil & segelbåt.

Nu har jag flyttat till vårt hus. Mamma o pappa kom med presenter från Italien. Vi tog en runda i Grebbestad och Tanumstrand. Såg the game på kvällen.
Idag,morgonwalk vid havet. Sedan ska vi ta en tur till Fjällbacka..och kanske testa nya wakeboarden.. Vädret är inget vidare tyvärr :(
Men vad gör väl de..
















Hej då Örebro!

Semestern har börjat bra! Festen i lördags var kul, men inte så galen som jag trott.. Ingen efterfest till halv sju iaf..haha.  Annars har det blivit en del häng på Java. Hjälpt bror att köpa solglasögon.. och haft en dag på stan med han o mormor. Saknar resten av familjen också!

Igår satt vi i solen hos Maddo och sipprade rosé. Det är inte varje måndag man får va ledig. All in!
Helt galen kväll då vi dansade i sofforna på satin och drack bubbel tills det stängde. Efterfesten var mindre kul. Men det tänker jag inte gå in på här. Tror det har löst sig.
Idag blev det lång lunch/fika på java igen. Hämtade ut tågbiljetter. Föredrar att ha dem på sms annars, men de funkade tydligen inte om de var byten o bussar som ja ska hålla på med.
Yes, för nu drar jag till Grebbestad. HEEJ DÅ Örebrooooooooo ! ;)
Och hej Mathilda, nu kommer jag o våldgästar fram till söndag då mamma o pappa kommit hem från Italy.













Later!

Snart

Några timmar från smester nu. Jag sitter på salongen och väntar in min sista kund på två veckor.
Smygstartade med ett glas rosé på pitchers igår.

Börjar semestern med vinlunch.. Och ikväll kommer det damer till mig. Sedan ska vi möta upp 30 pers.
Tobbes big brother gäng kommer och hälsar på. Och vad jag vet så är det ett glatt partycrew;)
Detta kommer att bli en galen kväll.. gissar jag! :D


Ses i dimman ;D

Xoxo


<3



Tack för att du är du, och att du är så sjukt stark!
Har inte kännt varandra länge, men det känns som hundra år!
Love <3


Onsdag


Lång tisdag

Har haft en låång tisdag. Vad en 2:a absolut och lite vin kan göra. Jaja, det är sommar och det ska man njuta av. Igår hade vi allsång utanför Maddo och satt på Satins uteservering tills dom kastade ut oss. Var inte långvarig inne på Satin. Sista jobbdagarna nu.. Sedan styr jag mot västkusten! <3



xoxo!

Linköping

Heej! Vilken toppenhelg jag har haft. Åkte till Linköping i fredags efter jobbet.
Köpte räkor och lite tapas på kvällen. Upp tidigt lördag morgon för att åka till stranden. Vi hamnade på Sandvik, en bit utanför Linköping.
Pressade hela dagen i hawaian tropic (dålig idé av mig.. ) Och tog årets första dopp.
På kvällen grillade vi i en park och satt där på en filt tills det var dags att bege sig till en uteservering i stan.
Vi hamnade på "Charken". Skönt lounge-ställe. Stannade nästan till stängning.
Sov ut och åkte förbi Norrköping på vägen hem. Åt jättegod sushi, och smakade på friterad glass.

En veckas jobb kvar! Nästa helg kommer att bli smashing ;D



Xoxo!

Nu vill jag ha semester!

Semester&semester. Gud vad alla har semester. Jag räknar dagarna. Det är precis som att kroppen börjar laddas ur automatiskt. Jag har två veckor. Det är precis så det räcker att gå ner i varv, sen ska det varvas upp igen.
Därför tänker jag inte åka runt som en galning och vända på dygnet. Festa varje dag och tappa bort mig själv totalt.

Blev lite uteservering ikväll. Kvällsmat på satin, minus rosé. Jag har varit hos läppfrisören idag, och då får man inte dricka alkohol på 12 timmar ;)

Nu är väskan packad. Imorrn åker vi till Linköping. Jag har köpt hawaian tropic. Jag vill också sola&bada som alla andra verkar göra!!

Xo!


All day, all night.

Varför är man så himla effektiv när man har tajt med tid ? Jag har jobbat ca 12 timmar. Lagat massa mat, tvättat håret, ätit mat, solsprayat fejan & städat. Har jag gott om tid är jag som skalman.. Sjuukt seg. Kan ta en powernap och komma för sent pga den.

Aja. Beckas fest i lördags var en riktig tjejfest. Hon fick bara rosa saker. Vi satt på filtar och åt jordgubbstårta. Sedan gick vi ut och dansade. Sedan vaknade jag 15.00 dagen efter.. haha.
Nu väntar Linköping i helgen. Inget mera PIP. Jag har gjort mitt där. Däremot blir det P&L nästa år. Får låna några släktingars hus i Borlänge. Jag är ingen riktig festivalmänniska som sover i tält. Jag behöver bekvämligheter som säng, toalett & dusch. Annars trivs jag inte.. tyvärr.


En riktig blandning från telefonen (;

























Och ja, det här är faktiskt Mr. Breling.. hahaha.


Xo!

Live Life

Att blogga på sommaren verkar inte vara min grej. Den här veckan har varit ett litet kaos. Mycket jobb. Lite träning. Och en spontan utgång med damerna.

Jag hade en fantastisk midsommar med Maddo&Rebecka, och hela familjen Breling såklart. Jag åt sill. Dansade på baren, dj:ade, och stod längst fram på VP på ett proppfullt Röde Orm. Vi avslutade natten med havskräftor, musslor och lax.. nattamat deluxe.
Den här midsommaren kommer jag aldrig att glömma. Både på gott och ont.

Nu händer det mycket roligt framöver. Och det är inte långt kvar till mina två veckors semester som ska spenderas på kusten.

Later!