Baby Dior

image536

För det första var jag på jakt efter ett 2 faced lipgloss med plumping effekt. Provade Petras igår, och det gav verkligen EFFEKT. Men kicks hade aldrig hört talas om detta, så de rekomenderade Diors nya Lip Maximizer. Köpte två st, ett till mig.. och ett till Randi. Och gissa vad jag fick ? En beautyväska plus mini Dior kit. Det sötaste jag sett.. hihi. Kitet innehöll mini- mascara, lipliner, spray foundation, ögonskuggor och läppstift. Tack underbara Dior!

Töpphelg!

Ja.. helgen har varit kanon. Fredags stannade jag hemma och hade eget spa.. med peeling, veet, sparysun och nya nagellacket i metallic lila. Lördag blev det fika på stan, sola med Branting.. lite blonda slingor made by me och utgång. För-förfest hos mig med Emelie och Mathilda för att sedan åka till Elin. Där fanns hockeyfruar och "hela" laget tittade in senare. Lite nytt och gammalt folk, alltid trevligt.
Statt var roligare än vanligt och efterfesten blev hos mig. Tände på vattenpipan, som var en ganska dålig idé. Brände fläckar på mattan och en del brända fingrar blev det också.
Idag har jag slötittat på tv och tränat combat. Combat är lagom träning på en söndag..

Nu jobbar jag två dagar, sedan är jag ledig i TVÅ veckor.. så underbart!

Godnatt!
Kram J

Stilförebild - Josefine Crawford

   
Hon kör sin stil.. och jag gillar den! hittade ingen bra bild på hennes nya hår,
men det är sjukt snyggt iaf, tycker jag.
Den röda fuskpälsen hon har på sig är såå snygg!


Halloween

image530 image531
People.com

Imponerande halloween outfits må jag säga! till vänster har vi Aguilera med sin man och till höger i äpplet finns Heidi Klum med sin Seal. Nästa vecka är det Halloween alltså.. Faktiskt ett ganska kul galej. Jag ska klä ut mig och festa i Örebro. Blir en heldag på salongen med make och kostym. Vad jag nu ska vara vet jag inte än. Temat är Himmel eller Helvete.. eller jaa, en blandad tolkning av det. Indiska hade en del roliga grejer som jag ska kolla på.

Idag har vi haft utb. Massa nya lock-tekniker som jag tyckte var riktigt roliga. Det tog en stund att förstå.. Men till slut fattade jag poängen. Redken är kul att jobba med. Tack Redken för den fina bagen jag fick idag. Den blir utmärkt att ha till träningen!

Kram J


Dagens Look

image529
Aaa, hur cool är hon inte.. Svart och senapsgult är ju en perfekt kombination!
Bild från; Facehunter

Imorrn ska jag på möte på Sportzone. Ska bli intressant. De har te-buffé också. Bara det kan få mig övertygad.
Fast jag kommer att hänga på lagret två veckor framåt, eftersom jag snart blir ledig igen.

Godnatt!
Kram J

Jag gjorde som Kate

image528
Klippte lugg alltså. Igår innan partyoutfiten skulle på kände jag för att göra nått förändrande. Så jag tog min sax och klippte luggen som jag sparat så på.. för att få till min mittbena. Men vem orkar vänta ? Jag trivs mest i lugg också.
Så det fick bli en lång en.. ser mer ut som en frisyr då , än allt långt hår som bara hänger.
Kate å andra sidan tycker jag ska ha sin mittbena, men hon passar såklart i luggen också. Hon passar i allt, och jag tycker att hon som min inspirationskälla är bäst.

Gårdagen och natten var ganska kul. Tog hem tjejerna till mig. Gamla gänget som man inte träffar så ofta, inte alla på en gång iaf. Hade gjort lite snittar med feta och melon, det är sååå gott. Sedan drack vi vin och sprite zero hela kvällen. Myysigt värre. Några timmar på¨statt i mina platåer sedan var jag helt färdig.. vaknade halv ett idag.
Nu ska Slepicka och jag ha bakisfika på Paris. Sedan ska jag träna bort helgen på combaten ikväll.

Ha en trevlig söndag!
Kram J

Fredag hela veckan

Jag har haft en veckas ledigt.. kan man säga. Har ändå varit på salongen ons-tors och gjort lite hårföläng. Fick mig en helt ny igår, av Sofie. Och jag är helnöjd. Det känns fräscht och nytt igen. Och denna gång är det faktiskt vax. Tejpen åkte i soporna.
Var inne på Sportzone på storgatan igår. Jag är ledsen T-lagret, men ja kommer antagligen att svika. Nytt gym blir det alltså.. behöver träningen känner jag.

Nu ska ja ta en walk i det fina vädret, och sen lägga mig i ett varmt solarium.
Ciaao!

Kram J

Vill du vara fläckig ?

image527
Som vi alla vet toktröttnade vi på leopardtrenden förra hösten.. men nu när Roberto Cavallis kollektion för H&M innehåller en hel del djurmönstrat blir jag lite sugen igen. Även om kollektionen inte alls faller mig i smaken (lägger inte in någon bild pga detta) så tycker jag att dessa celebs är heta i det. Ska nog plocka fram min halsduk igen. Kan nog bli en rolig detalj till något tråkigt.

Idag har jag köpt spraysun.. den enda BUS jag faktiskt tycker är riktigt riktigt bra. Lite löshår har jag fått också. Resten ska bli klart imorrn. Extrajobbade idag. Randi fick sig en stor frilla.. och jag fick lite nackhår.. haha.
Blev färdigbokat på Berns idag också. Fick ett rum den helgen till den 25:e.. Då är det Redken partaj innehållande visning av endast killar (lyyx?!) middag och fest hela natten. Det ser jag fram emot.

Natt te nu.
Kram/J

Gårdagens Outfit + lite shopping

image524
Tisha: H&M young
Kjol: H&M
Tights: H&M
Armband: Cocoo.se och Butik i Grebbestad


Lite shopping;
 
Skor: Indiska
Haldsuk: NK, Burberry

Senaste happenings

Jag har inte hunnit blogga på ett tag nu. Men eftersom jag har en veckas ledigt ska jag försöka ändra på det. Sitter vid min brors dator för tillfället, så jag kan inte svara på kommentarer osv pga hans virus-skydd-saker som jag fattar noll av.

En snabb check av vad som hänt;
I helgen var jag i Sthlm hos Mathildan och hennes pojkvän. Vi firade hennes 20års dag på en liten söt restaurang som heter South of siberia. Vi fick kanon god mat och vin. Därefter tog vi taxibuss till Stures. Fortsatte att festa där inne. Kvällen var fortfarande trevlig, till ganska dålig musik dock. Till sist var vi så pass trötta att klacka ut därifrån.. och jag tog en taxi ut i natten.. hihi.

Shoppingen var sådär faktiskt. Konstigt nog hittade jag inte alls så mycket som jag brukar. Funderade länge på en liten söt kuvertväska från Marc Jacobs men till sist tog jag mitt förnuft till fånga. Det blev en Burberry halsduk istället. Mer användbar. En lila tunika från Indiska, och ett par skyhöga platåer. En liten söt stickad grå basker fick kfölja med från H&M också.  Ska uppdatera bilder på grejerna senare.. Även bilder från festen.

Nu ska jag fixa till mig så att jag ser mer levande ut. En rejäl träningsvärk är på väg efter gårdagens pump-pass. Men det hindrar inte från ett combat pass ikväll. Härligt med lite träning igen.
Lunch på stan nu.

Kram J

Färg!

image521
H&Ms barnavdelning
image522
H&Ms barnavdelning

Detta var en del av veckans shopping. Tog en runda på H&M som vanligt, och hamnade på deras barn/ungdoms-avdelning. Hittade denna suuuperfina tröja, den randiga ovan. Blev kär i den på en gång. Skorna har jag redan i rosa och guld, så varför inte kompletera med ett par lila. Dessutom kostade de 20 kr.. gratis liksom.. billiagre än 2hand. Så ja, det var ett kap tyckte jag, bra att jobba i om inte annat.

Är nyss hemkommen från Karlstad där de tvar Loréal visning på Nöjesfabriken. Och visningen var faktiskt riktigt bra måste jag säga. Inspiration var hämtat från bland annat, choklad i alla smaker.. godis, frukt och ja, mat typ. Mycket färger, likt 80talet. Stora lockiga hår, eller korta blanka frsyrer. Modellerna hade sjukt snygga skor.. med skyhöga klackar och platåer, mest i lack i alla olika färger. Det minus jag kan tycka var att det var tok-kallt i lokalen..

Imorrn bär det av till Sthlm, tidigt som sjutton. För att hinna med så mycket shopping som möjligt. Sedan väntar en helg fylld med fest, god mat och firande av Mathilda såklart.
Efter allt ståhej är jag ledig i en vecka, lyyyx!

- Föresten, idag kom mina Whyred jacka! Den var bättre än bäst.. värd varenda krona. hihi

Kram J

Fläckig helg

Oh my.. vilken shit jag har fått ikväll! Hade lite fest hemma igår. Och som sagt, en fläck på golvet ger ett helvete. T o m om fläcken går att ta bort. Snackar om mina kära mamma nu. Men de verkar ha lugnat sig.
Det var iaf en kul kväll. Vi fick till slut igång vattenpipan och vi som festade gjorde det ganska rejält.
Och såklart, hamnde vi på statt.. ingen som är förvånad. Men det blev kul ändå.. det blir ju vad man gör det till liksom. Där inne härjade vi ett tag, mest jag och Jenny som alltid. Efter sprang vi till till pizzan i våra klackar. Och sedan klackade jag heela vägen hem, helt själv.. sedan somnade jag i soffan med en godispåse i handen. Vaknade där på morgonen.. haha.

Idag har jag permanentat, färgat och klippt lilla mormor. Hon blev så fin. Sedan solade jag, och då ringde Branting.. som var ute med "plupp".. hihi. Åt på mem&zin.. och snackade en massa skit.
Därefter bröt helvetet ut, när jag kom hem, för några skitfläckar på golvet!!

.. en sista sak. Nu måste jag bättra mig. Min Kharma mår inte bra av mitt beteende.. suck

godnatt!
Kram J

Inspiration

image519
.. från Face Hunter.

Eftersom jag äger exakt liknande kläder som tjejen tänker jag klacka runt på stan såhär också.. men kanske i något som värmer också, dock.

Landoll

..hette märket ikväll. Och vilken mys kväll då. Grillspett på Royal, koooners! Och sedan en ganska intressant genomgång av två klippningar, plus en rad nya produkter. Fick dock ingen goodie bag eller liknande.. tyckte jag att man skulle få eftersom det är bra marknadsföring och  kul med nya märken. Aja, god mat fick vi iaf.

shit.. var tog veckan vägen ? Redan pannkakstorsdag idag. Vilket innebär, kort och gott, att vi käkar pannkakor på torsdagar. Varje tors serveras det pancakes på Oskarsparkens kök, och de är sjukt goda. hihi.
Det var ju även kanelbullens dag, och kanelbulle fick vi. Men jag han icke äta den, dagen var så pass stressig.

Dagens hiss ; Yippe! mitt armband från Cocoo.se kom idag, och eftersom det finns på Lilla ego i karlstad har jag smygtittat på det innan.

Dagens diss 1; DRICK ALDRIG FTNÈ!! STOR VARNING!!!
Dagens diss 2; Jag tycker att det är dåligt med kommentarer på min blogg. Tråkigt .


Kram J



Fitné .. ?

image518
Pump n plump, IsaDora

Igår köpte Sofie detta lipgloss.. och hennes läppar blev faktiskt liite större.. så idag slog jag till på ett jag också. När vi sedan kom tillbaka till salongen, med våra upppumpade läppar gjorde vi succé.
Kunderna ville ha, Randi ville ha två. Yes, jag rekomenderar. Även om IsaDora inte tillhör mina favoriter.

Okey.. Vad är Fitné då? Det är ett te. Och inte vilket som helst.. det finns på Alibaba i Örebro. Skall drickas på kvällar. Återstår att se om Fitné ger effekt.. haha
En annan grej jag handlat idag är.. haha (igen)..  en vattenpipa. Den är orange och för halva priset. Kul grej liksom.

Imorrn ska ja på Royal och kolla en visning, märket är nytt.. så jag kommer inte ihåg vad det hette just nu. Ska iaf bli intressant. Mat och mys innan.

Kram J

Jag älskar tishor

image517
 . . . med roliga budskap. Klockrenast är ju iaf Karl Lagerfeld som har en bild på sig själv.
Allhihopa går att beställa på; LaRedoute , Net-a-porter & Zoovillage.

Har sett att Carlings fått in ett gäng sköna tröjor, dock för killar.. men de skulle passa som en oversize för oss tjejer. Även H&M;s barnavdelning har.. kul. Plus de flesta av alla våra designers..
Jag gillart!

Kram J

Shoppat

image514
Från vänster;
Svart lång kofta - Monki
Vit tisha - Monki
Stickad väst - Rodebjer

image515
Örhängen - Asos, H&M
Halsband - Glitter
Torgvantar -  Indiska
Halsduk - Indiska

image516
...
Och jag har äntligen fått tillbaka min fina ring, och den är splitter ny. Reklamerade den gamla, och vipps så fick jag en ny i ett snyggt rosa fodral.

Var är du ?

image513
Klickade hem detta armband för några dagar sedan, från cocoo.se. Trodde att det skulle ligga i min brevlåda typ nästa dag. Men icke. . Jag hatar att vänta.

Redken på Park Avenue

   
  
   
   

Här var bilderna från hela dagen. Modeller, min chef och Mike & Toni finns bland annat med på korten.

Ny jacka

image497
Whyred
2500:-

Klickade just hem denna goding! Den är så perfekt och jag är himla nöjd. Dumt att ta ut glädjen i förskott men på bilden ser den verkligen ut som på bilden i mitt huvud. Har varit på jakt efter en jacka länge och jag började tröttna på allt letande. Hoppas den passar på mig bara.

Jag har inte hunnit berätta något om den fantastiska dagen i Göteborg då jag och Randi gjorde makeuper för Redkens visning. Det var superkul! Det var två engelska killar som höll i visningen, Mike och Toni. De var jätte duktiga och nöjda med vårat jobb. Visningen hölls på Park Avenue hotel på avenyn där vi också bodde. Först startade vi jobbet på salong Tranberg. Sedan på hotellet.. totalt mejkade vi 14 modeller. Och de var inte äldre än nitton. Yngsta var 15 år.. Man kände sig nästan gammal. Och kort.. haha.
Alla modellerna bar kläder och skor från Marc Jakobs. Ujuj.. säger jag bara.
I Göteborg var det också bokmässa. Så vi delade hotel med ett gäng författare som Jan Gillou, Sune-författarna.. även henrik schyffert, leif pagrotsy och peter harrysson.
Bilder kommer snart, lovar!

Helgen var också superkul.. även om jag ställde till med en del drama.

Kram J