Jag har blivit med iPhone





Tacka vet jag kontaker&vänner. Sara fixade min iphone 4. Hämtade ut den redan efter 3 veckor. Hade förväntat mig den dubbla tiden till. Nu ligger den fint på köksbordet. Jag vågar inte peta på den för ens på lördag då bror kommer in och stöttar mig.
Mary Kay- grejerna fick jag direktleverans till salongen, genom ett ynka samtal. Fakturan får jag betala av, eller rakt av.. som jag vill. Lyxlyx.
Och imorrn är det ääääääntligen fredag. Då blir det nog lite soft med ett glas vin på stan. Det är jag ju värd efter en tuff jobb&träningsvecka.

xoxo




Utväxt









När jag var blond färgade jag botten mörk ett antal ggr.. Lite mer vågat att färga topparna röda&gröna. Grymt tycker jag. Nu är jag mörk med blekta toppar. Undrar om man skulle våga sig på en kulör ?
Drew är fantastisk i sitt nya hår. Det får kanske bli nästa hårprojekt.

Jag ska på en annan hårgrej på söndag. En grej som jag tror många kommer att älska. Ska bli kul. Later om de.

xo xo


Ut med det gamla..


Acne Classic Pop


Pepe Jeans, Pixie


In med det nya, ut med det gamla heter det. Jovisst. Jag fick ihop en hel sopsäck. Blev sträng mot mig själv och slängde en hel del. Saker som använts en gång och aldrig mer.
Har letat basplagg. Höstsaker. Men inte hittat det jag sökt. Service heter det. Jag är den enklaste människan på jorden att sälja på. Tjejen i butiken tog fram ett par jeans som satt som ett smäck, på 2 sek. Såld.
Skönt med jeans igen. Jag har latat mig i leggings bra länge nu.

Imorrn ska vi ha "audition" till vår visning. Spännande!

xoxoxo


Hemmabestyr

Innan jag sticker ner i källaren och hämtar tvätten så var jag bara tvungen att blogga. Men uuhm.. vad ska ja skriva om. Idag har jag mest haft hemmabestyr bestående av mathandling&matlagning. Jag gick en snabb walk bort till ica krämaren för att sedan bli stark i armarna på väg hem med tunga kassar.
Trodde att det var biggest looser på tv. Jag tycker om att äta till det. Snacka om att man kan äta vad som helst utan dåligt samvete.. vilken skadeglädje.
Äsh, jag ska gå och hämta tvätten. Hänga den i hela lägenheten så det luktar nytvättat. Det är fint.

Förlåt för ett dåligt blogginlägg.


Här är i allafall vi från helgen. Lånade bilden frå Juicy.

xo xo

 


Dans & ståhej

Slut på en fantastisk helg. Men vi har nya planer på gång.

Vi har sprungit på stan som galningar. Hade ett mission. Var tvungen att hitta något för kvällen eftersom jag inte tagit med någon klänning alls. Det visade sig vara svårt. Allt löser sig. Lunch på NK. Träffade min oldie Emelie. Gick hem till M och drack bubbel. Åkte till Pontus och drack lövely drinkar. Vidare till bloggawars på Cafét för mingel och överaskningar. Trötta fötter flyttade mig till Collage. Dans & ståhej. Hade tänkt avsluta på white, men not this time.

Idag har vi shoppat lite mera. Lunchat på kungshallen och fikat i timmar. Tåget tog mig hem till Örebro vid 19-tiden. Körde på en älg under resan. Det small till rätt bra.

Åker tillbaka om 2 veckor igen. Då är de visningar hela dagen. Och inflyttningsfest på kvällen.

Xxox










Jag köpte en krabba

Mina ben är inte al dente direkt, mer som stuvade makaroner.. som är de värsta jag vet. Hade glömt hur jobbigt spinning är. Det kändes inte lagligt i bara mitten av passet. Men nu vet jag varför man går dit igen.. ibland är de skönt att göra slut på alla krafter man har. Den här veckan behövde ett slut känner jag.
Imorrn åker jag till sthlm o träffar mina bästa. Fick precis en smsbiljett. På fredagskvällen ska vi dricka te och äta mackor. Mysdressen sitter som ett smäck och mysfaktorn kokar.. åh.

På lördag ska vi strosa. Sara och jag ska handla nytt smink på NK, för där kan dom sköta sitt jobb. Sedan bär det såklart till nya Marc Jacobs butiken. Hej himlen!
På kvällen är de blogggala. Bloggawards på cafét. Sedan bär det ut i natten.
Söndag, obligatorisk tacobar.

Ikväll orkade jag inte laga mat, så jag köpte en krabba. De ni.



xoxo

Thank you Ritz


Jag ska aldrig mer försöka beställa en hotshot i baren, promise!

Idag har jag mest jobbat. Sent som alltid på tisdagar.
Imorrn ska vi planera hela kvällen. Det ska nämligen hållas tjejkväll på Viiiiiiiiby krog. Jag har aldrig sålt sexleksaker förr. Och vi ska såklart stå bakom detta lilla evenemang..

Dessutom söker vi modeller till vår visninig den 30 Okt! Ålder 18-45 år.
Hör av er till Randis Hårstudio 019-185478.

xoxo


Ordning&reda, jag längtar till fredag..

Måndagar är väl ingen favroitdag direkt. På jobbet var det rätt så lugnt. Gick direkt och tränade. Varenda muskel fick stryk på body combaten. Nytt schema. Jag kommer att hinna med både spinning och BC på söndagar, om ja skulle få för mig att orka de. Jag ska satsa på en träningshöst.
Det är ju bra konstigt. När man mår så bra av träning, varför väljer man då hellre soffan där man bara får dåligt samvete?
Nej, vetnivad.. ordning&reda jag läntar till fredag! he he..

Xoxo

 


Svårare än så är det ju egentligen inte..


Mina favoritbloggar

Fashiontoast - Mina favoritfashionista. Bjuder på mycket inspiration.
Bohemian Musings - Fina bilder. Uppdateras inte så ofta tyvärr.
Columbine Smille - Har egen och uppfinningsrik stil.
Signe - Mycket bilder, och inte för mycket text. Man läser bloggen genom bilderna.. Fina dessutom. Skön stil.
Anywho - Tre tjejer som äger den här bloggen. Vardagsstil och "dagens" uppdateras varje dag.
Lina Di Moda - En modell och hennes grymma personliga stil. Läsvärd!
The stylescout - Londons streetstyle. Galet, snyggt, fult, kul, inspirationsgivande - mode.
Frassy - Ny bland mina favoriter. Men uppdaterar ofta med snygga outfitbilder och händelser.
Jak&Jil - ALLTID snygga bilder på lite allt möjligt.
AmLul - Snygg tjej med snygga kläder. Verkar ha ett kul liv som är roligt att följa.
Fashionsquad - Grym stil på den tjejen.
Happy Because -  Bilder på outfits varvat med annat. Kul blogg.
Sea of shoes - Helt unik stil.. väldigt vågad och annorlunda.

har ett antal till .. mestadels vänner&bekantas bloggar som jag går igenom dagligen.
Nästa helg ska ja, josse & Mathilda på bloggawards på Cafét. Har gått och klämt på en klänning från Stylein som ja kanske slår till på. Vi ska ju på gala ffs!

Har haft en awesome helg dessutom. Tyvärr är min lördag lite suddig.. Men ja skrattade nog mycket. Idag har vi firat mormor. Har ätit trerätters italienskt. Nu ska man väl följa valvakan som alla andra. Jag tror att alliansen får sitta fyra år till. Och jag har inget att klaga på från deras sida. Tycker att dom skött Sverige dom här fyra åren.



Xoxoxo





Babyolja i ögat

Antingen har jag fått babyolja i ögonen när jag tvättade bort mascaran, eller så är jag väldigt trött i dom. Ser suddigt. Har varit en väldigt effektiv kväll. Håret är färgat&klippt. Emma likaså, och även hennes lover.
Började med att äta sushi, dricka kaffe, trycka exotic snacks och röka. Sedan satte vi igång. Alltid denna tidsoptimism. Timmarna flög iväg. Men nu är jag fresh inför helgen. Jag måste bara sova ut först, så påsarna försvinner under ögonen och ögonen får en klarare blick.



Emma i VR

Nemen! Just nu är min kollega Emma med och modellar i VeckoRevyn. Sjukt fin bild på henne. Och Frippan som Thomas Edlund klippt är ju mycket mer passande än på "före" bilden. Om ja nu ska avslöja en grej så ljuger den lite. Emma har en rakad sida under de långa och inte riktigt en page som de står.

Imorrn ska vi ha egen hårvård. Mysigt att stanna efter stängning och pyssla på varandra. Kanske ta ett glas vin och äta nått gott medan vi gör oss "snyggare".


Ps. En halv restylanespruta kostade 2500 kr. Endast överläppen (som ja gjorde). En hel kostar ca 3800 kr. För dig som undrade.


Härliga höst

Lillördag. Det firade vi med bakelser på jobbet. Sedan brände jag bort dom på Njoy. Nya combatpasset kan bli bra. Alltid mycket att ta in när de är nytt. Men hade jag haft en riktig motståndare, så hade jag varit xena krigarprinsessan och den/dom i en enda hög på golvet.. typ. Resten av Örebro diggar väl till Hoffmaestro. Men för mig sjunger dom snart på sin sista refräng.

Ser fram emot helgen. Emma ska klippa o snygga till mig, finally! 25års kalas och umgås med min nyblivna sthlmare Josse. Rösta ska jag också.

Och härliga höst. Den ser ut ungefär såhär:
Bloggawards på Café Opera
Visning för Östergötland, By Randis Hårstudio
Italy, Rom
Redken party, sthlm
Stor mässa, visningar, Sthlm

.. och diverse födelsedagskalas, inflyttningsfester och annat kul.
London fick vänta. Vi ska antagligen till Italy till våren istället. Omväxling förnöjer ju.

xoxo








Trodde att sådana "skinnkappor, bara fanns i himlen..


Inte helt smärtfri måndag heller..

Då var det gjort. Nu äger jag ett par lite fylligare läppar.. eller i alla fall en mera plutig överläpp. Fortfarande öm efter några nålstick. Det var inte så hemskt som jag trodde. Men heller inte helt smärtfritt. Går inte att jämföras med en liten tatto, nej.. de det var ingenting mot det här. Nervositeten gjorde nog sitt. Fick svettningar och ville spy. Restylane lips.. sitter i ca 6 månader. Och jag kommer väl antagligen att göra om det. Vi var på plastikkirurggruppen. Det är ett kännt ställe som kändes tryggt. Det tog ca 30 min med bedövning och restylane. Jag är grymt glad att jag fick bedövning.. måste jag tillägga.





Annars har jag beställt en iphone 4. Strosat på sthlms gator. Fikat med Sara på Pub.
Imorrn ska vi på visning på slottet. Rusk är märket. Någon inspiration får man alltid.

Xoxo

Vinculum

Idag har jag soffhängt mest hela dagen. Söndagar är bra dagar på så sätt. Fick mina gaddar också, finally! På handleden där jag har en rosett skrev jag "vinculum", det betyder kärleksband på latin. Sedan fick mina föräldrars och brors födelseår plats under mitt egna i nacken. Trodde att ja skulle dö av smärta, eftersom vi inte snålade på drickandet igår. Men tvärtom, gick riktigt bra. Gillar det där pirret i magen när tatueringsmaskinen drar igång, innan nålen kör in i huden.


Igår var vis hos maddo igen. Mycket folk. Mycketmycket trevligt. På strumpis drack vi en del bubbel och en&annan drink. Idag mår jag precis som jag förtjänar. Härliga helg.



Imorrn! Då åker jag och min chef till Sthlm och gör oss snygga. Lite nervös. Lite hemlighetsfull tänker jag vara. Men mest förväntansfull. Två, inte helt smärtfira dagar kommer det att bli. Idag, och imorrn.

Xoxo


Hello winelovers

Har försökt att vara social och trevlig med sköna damer ikväll på Pitchers. Men det blev en tidig kväll trots allt. Kort men trevlig. Fick i mig god mat och lite päroncider. Hemma sydde jag ihop en favoritskjorta och drack te.
Imorrn tror jag att det blir gadd på förmiddagen. T R O R. Sedan ska ja möta upp pappa&bror för lunch.
Sen, winelovers.. då är det fest! Det kommer att bli mycket människor, så vi är i valet och kvalet var detta spektakel ska vara.


Det är sjukt..


Vaförvarför.. ska man alltid fota sig på toaletten. Vad är grejen?

Sjukligt beteende har jag ägnat mig åt senaste dagarna. Gick hem från jobbet igår. Dog i soffan. Verkligen inte likt mig. Idag känner jag mig starkare, fast inte helt återställd. Jag jobbar ändå. Orka känna efter. Orka tycka synd om mig själv, som jag ältar nu.
Helgen blir bättre. Borde vara hemma och kurera mig, men de kan man ju göra i graven..hehe. Imorrn blir det tapas kväll, och lördag håller vi öppen för fest eller bio. Det lutar åt fest. We no speak americano! Strömpis, suck ja kommer.

 


Byxor&Ballonger

Hej! Jag ska köpa gröna byxor, helt klart!

Annars har jag ont i magen, den liknar en luftballong, redo för att lyfta. Nog om de.´
Imorrn blir en bättre dag. För nu drar jag täcket över mig.

Xoxo

 


Jag har aldrig


Early morning light



I mitt sovrum finns en tom vägg. Den här tavlan skulle vara fin på den. Jag är sugen på att inreda lite. Det kommer i perioder. Jag vill måla, ha nya gardiner, kuddar, mattor.. Jag ska nog boka in en helg hos mig själv i mitten av oktober och bara pyssla hemma. Göra höstmysigt liksom. Måla om nått och göra en 2hand runda. Sen måste jag sparka mig i baken vad de gäller min symaskin som står gömd bakom en gardin tillsammans med mitt dåliga samvete. Jag tror att ja ska boka en helg åt den också.

xoxo

Gadd damn it!



Sprang på E på krogen i lör. Han har förhoppningsvis tid för mig denna vecka.
Jag ska göra något familjärt..

Du är fin, du är så lik mitt ex.

Den här dagen har gått väldigt snabbt. Kanske för att jag vaknade kl 15.00. Jag hatar när jag gör de. Tog en walk direkt för att piggna till. Köpte mat och började fixa. Tog en nap i soffan och tittade på the hills och the city, söndagarnas höjdpunkt.

Igår var en väldigt bra dag. Jag och tjejerna tog en vinlunch på stan. Kanske sista uteserveringen medans de är tillräckligt varmt och sol. Blev lite varm&berusad i kroppen mitt på dagen. Stina o jag fixade oss hemma hos mig och gick sedan till Maddo på förfest. Såtrevligt. Gick till strumpis och hade väldigt kul. Ibland blir man lite fundersam på er killar bara. "Du är fin, du är så lik mitt ex", "bara så du vet så vill ja inte ligga med dig".. Hallå, sköt er.. haha. Även om de inte var illa menat direkt, så är de inga ord som går hem hos någon tjej.

Nej, nu blir det lugnt kommande helg. Bio och träning itis.
One week left, ja är lite pirrig i kroppen. Men mest förväntansfull. Längtar till nästa måndag!






Cigarettes and high heels

En fredag bestående av tacos, tv, sällskap och exotic snacks är en perfekt sådan. Gjorde inte saken värre att bodyguard gick på kanal 3, så att man kunde zappa mellan kristallen och den under reklamen.
På lördag blir det mera fart. Kaffe, walk, frukost, stan, vinlunch, tagga, korka upp. Förfest, fest, efterfest?
Har ju inte gjort kära Örebro ordentligt på år och dar. Nu är det dags.

Ahh, damn.. ja älskar att det är kallt ute. Fram med halsdukar, boots, jackor och vantar. Tänd ljus! Dricka kaffe tidigt på morgonen, ta sig ut i kalla luften och dra in den. Snabba steg vid ån. Ät frukost framför vakna med the voice och workass hela dagen. Rutiner rutiner. Ibland är de det bästa som finns. Min höst är välplanerad och innehållsrik.