Tröttorsdag

Trött torsdag! Men det var jättekul igår, så det gör inget. Somnade runt tretiden. Hur ska ja orka sitta på en teater i tre timmar ikväll?
Koffeintabletterna är med.
Nu ska jag klippa vidare..

xoxo


All that you need is in your soul

Smuttar rödvin på salongen. Är det lillördag så är det. Usch, det står ju bara om vin och utgångar i alla mina inlägg. Funderar på en lugn helg. Det bär ju snart till London och då blir det ju en del.

Har haft färgkurs här på eftermiddagen. Gått igenom lite nya färger med en färgtekniker. Robin fick ställa upp som modell.

Imorrn ska jag på teater, och nästa vecka med.. Det är ju inte ofta man går på det direkt, och nu blev det två veckor i rad. Kan ju bli kul :) Vi bokade "glada hudik" för ett år sen. Helt otroligt att det blev så stort. Dom är ju helt underbara! Det blir nästa vecka. Imorrn; Mozart.

Nu ska jag bege mig till fröken Vogler, och sedan till Miss Maddo! :) Boxen är med. Vi hörs!



Xoxoxo!

Fireballs & Glassbomber

Hemma i Örebro igen. Har haft en jättebra helg i Stockholm! Det blir ju alltid väldigt intensivt när man ska åka och hälsa på.
Sov hos Emelie på fredagen i Solna. Hon bjöd på middag och drinkar.
På lördagen åkte vi in till stan och shoppade. Tog en sen vinlunch på Zanzibar och shoppade en stund till. Lyckades glömma mitt kort, men det kom tillbaka som tur var.

Senare möttes vi upp hos Sara. Åkte vidare till Kåken och åt sen middag. Riktigt sen.. vi fick fireballs under tiden vi väntade. Maten var hur god som helst. Fick glassbomb till efterrätt.. mycket uppskattat!
Vi lämnadee kåken och gick till Pontus och tog en drink i deras mysiga bar.
2 trötta damer bestämde sig för att gå hem medan jag och Mathilda ville fortsätta vidare så vi gick till Gubbrummet på Spy Bar. Vilket rum alltså! ;)

Inte helt pigga på söndag gick jag och Mathilda till Mocco och åt "frukost".
Sedan åkte jag hem till Emelie igen, drack kaffe och packades ihop för hemresa.

Igår såg vi Jägarna. Riktigt bra! :)

Usch, jag är trött! Ska bränna av ett pass på gymmet sen. Tjejkväll ikväll på Njoy! :) Vilket betyder att killarna är portade. haha!





xoxoxox!

Sthlm ikväll

Har druckit tre koppar kaffe, men jag sover än! Fredag är min favoritdag.. Så himla skönt att veta att man har hela helgen framför sig.
Jag åker till sthlm ikväll. Ska flytta in hos Slepicka i Solna. Det blir grillspett och vin när jag kommer :)
Imorrn ska vi alla mötas upp för vinlunch och lite shopping på det..
Sedan ska vi ta en drink ihop hos Sara. Vidare till sen middag på Kåken. Jag har saknat kåken!
Det kanske blir en sen natt.. Vi får se :)



Xxoxoxoxoxoxo!

Söndagsfylla


Lugn Måndag

Har en ganska lugn måndag. Och det är jag tacksam över efter den här helgen.
Har fått bullar av en kund och tar lite eftermiddagsfika..

Har haft en riktigt bra helg annars, trots att det blev en ganska galen lördag. Fredagen bestod av soffhäng och hemmagjord pizza. Lite lördagsjobb på dagen.
Sedan började vi med vin hos Maddo, gick till Lilla och åt en trevlig födelsedagsmiddag. Några stop sedan krogen. Nu blir det en seriös vecka. Ska ta tag i träningen också!



xoxo!


Höstpremiär

Den här bloggen har fått stått ut med flera uppehåll. Ibland finns det inte riktigt tillräckligt med tid, ork eller lust. Men nu när hösten närmar sig och man spenderar mera tid inne så kanske det blir bättre.

Har spenderat den här helgen i Grebbestad. Det har varit ostronpremiär vilket innebär att det är lite fest på bryggan. Man äter ostron, dricker champagne och tittar på ostronöppnartävling. Man kan nog tävla i allt.
Jag har shoppat lite i sportshopen, och ätit massa räkor. Behöver komma hit ibland för att få lite energi.

Nu ser jag fram emot hösten. London calling.. Om en månad ungefär. Vi ska på saloon international.. se visningar och nya saker. Åka till shoppinghimlen och ta tuben till Camden och äta världens bästa thai på gatan.
Blir en del sthlm till mina damer.. och Redkens event i November. Hoppas på ett kul tema den här gången! :)

Nu ska jag åka hem till Örebro. Men först lunch på bryggan.. det är 24 grader ute ;)