Wärmland

Har precis ätit frukostbuffé. Jag är hemma hos mamma&pappa i Karlskoga. Pappa o ja åkte hit igår eftermiddag. Han hade lånat min soffa i fredags natt.
Lördag gick vi en stund på stan. Jag fick ett par nya converse. Plus lite annat smått&behövligt. Vi lunchade o åkte hem till Värmland.



Jag&Emelie åkte lite spontant sådär.. o provade ut tandskenor till tandblekning som vi ska göra i Juni. Vilket smile jag tänker "sitta inne" med i sommar. Alla laster förbjuds som vin, rökning,kaffe.. mm mm.
Men det kan de ju vara värt.



På kvällen lagade jag o bror tacos. Sara och hennes b-friend plockade sedan upp mig i en taxi för att åka till Jack. Där drack vi massa drinkar.



Sist besökte vi Hotellet. Det var sig likt. Men tröttnade rätt snabbt.. så jag promenerade hem och åt natta-mat. Som back in the days. Nostalgiskt värre.

Torsdags pannkakor och hårvård.

Halloj!
Tänkte inte skriva nått intressant direkt. Jag började dagen med pressbyrå-frukost på salongen.
Hade business school kl 08.00 på natten, hmpf.. morgonen. Micket bra info.
Dagen var fin. Såg den genom fönstret.

Emma och jag stannade kvar för att ha egen hårvård. Först åt vi pannkakor med sylt och grädde, det är ju nästan för gott. Sedan drog vi igång. Jag fick en fräschare look. Emmas färg blev fantastiskt fin. Vi exprimenterade inte för mycket denna gång.

Precis när vi sätter fötterna utanför dörren small det till, och regnet rasade ner från himlen. Vi fick trängas under ett litet paraply hem. Mina converse fick sig en tvätt iaf.


Mina arbetskamrater, på en gata i London, sjukt trendiga med cigg i munnen. Vilket ska vara väldigt trendigt enligt trendgurun vi såg i Tylösand.

Everybody's looking for love..

Såhär såg det ut igår. Loréal studion är riktigt fräsch. Och kursen jag var på hos Redken var toppen.


Kalle kör.. ha ha


Här ska var det hår överallt..

 


Xoxo

Sitter hos Mathilda i Sthlm. Vi har haft en mysig kväll på Mäster Anders. Sara var också med såklart. Malin var på väg, dök tyvärr inte upp. Timmarna flög iväg.
Snart dags för sängen, och upp tidigt för att bege sig till Loréal studion. Kurs hela dagen.

Helgen var för övrigt riktigt nice. Kato o jag gick en sväng på staden i alldeles för varma kläder i lör. Lite shopping blev de. Sedan skyndade vi oss hem för att sätta oss med några kalla på balkongen. Sommaren hade ju kommit till Örebro. Slepicka dök upp senare för ansluta.
Vi tog en vilsen taxi till Tybble och hittade en fantastiskt kul husfest. Sådär perfekt med folk överallt, sjukt fint hus och massa gamla ansikten från förr.
Fick skjuts in till Strumpis där vi avslutade natten.

Det var en bra helg.

Xo

Sköna Fredag

Ikväll har vi soffhängt. Jossi har, min enbenta vän, har varit här med kryckan. Kati, var också här. Vi var ett trött gäng som mest fnissade åt allt. Blev inga vettiga samtal direkt. Riktigt skönt ibland. Nu lyssnar jag på Anna Ternheim och tänkte snart försöka mig på att sova. Imorrn är det underbara lördag. Veest, klockan har slagit lördag redan. Men så petig är jag inte.

Såhär härligt skön o avslappnad vill jag vara i sommar. Jag längtar efter min cykel nu.

 


Odeppig

Tjohoo.. Vi ska åka till Rom i November. Där har jag inte varit. Och, om vi följer traditionerna så väntar London i Oktober. Vilken odeppig höst! Dags att börja stoppa pengarna i madrassen redan nu. För där vill man icke snåla på shoppingen.
Nu är det barnen i bullerbyn på tv, jag myser..




Tylösand forts.




Här lyckades jag fastna på bilden, längst till höger.. hehe




Randi till vänster...




Stand up till frukost, vilken bra idé..



 


En imponerande person.

Det finns många människor som är framgångsrika, imponerande och duktiga. Men få som nästan är omänskligt bra på allt. En person som jag är sjukt imponerad av är Per Holknekt. Det är vanligast att man en gång i livet lyckas göra karriär inom ett visst område. Oftast det man tycker är roligast. Det andra brukar ju komma efter vägen. Men han lyckas göra karriär inom väldigt olika saker, och gör succé i varje grej.

Att först bli världsmästare i skateboard, göra karriär i flipper, starta upp märket SVEA, klassas som alkoholist och nästintill uteliggare, för att sedan resa sig upp och gå in i Big Brother huset, där han träffar Victoria Tolstoy och gifter sig. Senare startar han upp ytterligare ett klädmärke; Odd Molly, som nu är ett av Sveriges största, och börjar fungera bra utomlands. Dessutom är han snart sambo med en av sveriges kändaste sångerskor.. Lena Ph.
Allt detta är jag sjukt imponerad av. Karln är ju faktiskt nästan omänskligt och verkar följa någon slags egen väg som pekar rätt upp, rakt fram.


Per gästade ett Redken event en gång. Han är ingen vidare föreläsare egentligen, men han har nått som gör en väldigt berörd ändå. Han stammade, blev nervös.. tappade tråden osv. Det gjorde inget, det blev ok.. för att han hade så intressanta saker att berätta. Ingen gick oberörd från hans föreläsning, det kan jag lova.

 


Tylösand

I fredags kväll tog vi bilen till Gbg. Tanken var först att vi skulle sova kvar i Varberg en natt egentligen..
Tidigt lör morgon åkte vi vidare till Tylösand. Vi skulle bo på hotel Tylösand, Per Gessles egna (och han dök faktiskt upp på kvällen). 10.00 drog allt igång. Redken hade sitt årliga event , och för mig var det första gången just där.. Det är ju deras största grej.

Vi lyssnade på seminarier, tittade på visningar, lucnhade.. mer visningar. Vid 17-tiden gick vi upp på rummet o fixade maken. Sedan drog de igång igen.. Trerätters med mer underhållning. Temat var studio 54. Det glittrade överallt. Folk kom åkandes på rullskridskor, affrokrull syntes här&där.
Det var en fin kväll. Förutom att jag lyckades bli matförgiftad av något slag. Ska inte gå in på detaljer där.. he he.

Lyckades ta mig upp sön morgon till frukost. Det var en bra frukost, förrutom mitt tillstånd. Peter Wahlbeck livade upp oss för lite standup mitt under smörgåsen&juicen.
Sedan fortsattde dagen i samma tempo. Fantastiska visnigar, och lika fantastiska föreläsningar. Vi skrattade och grät omvartannat.

Tack Redken för en härlig weekend!

 

Nu ska ja fortsätta att trycka i mig skorpor, te o proviva.. Min mage är totalt kraschad.


Sweet dreams

För ca en vecka sedan var pappa hos mig o hjälpte till att få min nya säng på plats. Jag är en bortskämd en. Han tog ledigt från sitt jobb för att ta emot sängen när den levereades mitt på dagen. Sedan åkte vi till Ikea och köpte tillbehör. Pappa är rätt bra att ha på Ikea. Han nickar och håller med. Medan mamma plockar ner sak efter sak, o säger "åååh, den här var ju snygg".. o vipps så är vagnen fylld. När pappa är med kan man liksom hålla sig till en viss gräns.

Fick med mig nya påslakan, rosa handdukar, stekpanna, blommor, en jättelampa, överkast, kuddar&fodral, hylla..


Såhär ser de ut tillfälligt. Det ska upp en hylla ovanför sängen, och en till likadan sänglampa på andra sidan.


15 minutes of fame

Förra veckan lekte jag och Jossan F skyltdockor. Marieberg hade kvällshopping till 22.00.
15 min kändes som ett år. Jag ska inte bli skyltdocka i mitt nästa liv.
Men det var kul att prova på. Vi blev fotade, skrattade åt och tittade på. Fick en paljett-kavaj som lön.


Summer of Love



Jag har fått låna Juicy's mammas skor. Stort ansvar. Stora skavsår..


Det är såhär det känns när livet är "rätt" skönt..


Mathilda hatar den här bilden. Jag älskar den. Vi är ju på grillfest.


Det finns bara en som dukar med tjeckisk öl och ordvitsar.. Hon kallas Emelie Slepicka.


Vi har dukat upp picknick i parken. Skön musik och lite vin på det..


Inför ett dyk i Grebbestad.


Pappa håller koll medan jag kör vår båt. Det är inte lätt att köra rakt kan ja meddela.


Ett underbart festivalpack.


Josefine & jag, en sensommar, en fiftyfifty kryss, Hoffmaestro..


Jag&Hannes, discostyle på Kallsup.


Kati&Jag, festivalglada.