Söndag

Det kan vara skönt att ha bakis-dag ibland. Man kan liksom låtsas att man är sjuk.. tycka synd om sig själv och bara ligga inne hela dagen. Våra bakis-dagar brukade vara på Dilan, men det var ett tag sen nu. Idag har vi grillat. Det är ju sommar nu snart.. iaf vår. Det är väl idag man ska elda eller ? grillen fick duga..
Det är väl idag som man ska supa också va ? Bara för att det är Valborg liksom.. nee, känns som att man gjorde det förr bara för att ha en anledning till det . Idag ska ja BARA softa =) BB Live är ju ikväll.. Det man väntat på hela veckan.. typ

Annars har jag varit i Grebbestad fre-lör.. har kollat upp lite jobb, och det går faktiskt framåt. Ser ut som att ja blir på kusten heela sommaren. Det har redan börjat komma ner folk dit. Norskarna tar ju över där på somrarna. Det är dom som är fullast, har störst båtar och pratar fulast =P
Fick ett norskt sms igår.. kanske var från våran norsk Howard? haha
Jag skrattar om vi träffar honom i sommar igen..
Efter att pappa o jag ätit på skafferiet åkte vi hem. Jag drog ner till Sara och vi festa och gick till statt. Där var det för mkt folk.. hade inte så jätte kul faktiskt. Var ganska sur ett tag.. fick lite snefylla tror ja.. haha
Började med att mina nya skor gick sönder, sen var det aslång kö.. o där inne var det bara såå mkt folk. Om jag ska ut nästa helg blir det i Karlstad. Om ja nu ska ut.. ja får sluta med det här snart. Man blir ju som en degklump av alkohol.


Mr Big

Sex and the city. Jag vill vara en av dom. Ja vill också bo i new york.. shoppa manolo blahniks och ha Mr Big.  Han är den Carrie vill ha hela tiden, egentligen. Han är charmig och dum, men Carrie kan ändå förlåta honom för att han betyder så mycket för henne. Han sårar henne hela tiden men hon kan ändå inte riktigt glömma honom. När man nästan tror att hon kommit över honom, och att det ska bli hon och Alexandr.. dyker han upp igen. Han kan till slut övertyga hennes bästa kompisar (...och det är svårt, för sårar en kille en tjej, får han hela tjejgänget efter sig).. I Paris hittar han henne till slut, och Carrie förlåter honom en sista gång.. hon inser att det är dom två..  Även Mr. big.. som egentligen heter John =)

Jag vill ha en sån.. en Mr Big. Resten har ja ju.. Mina tjejer! =)

Har ni inte sett de sista avsnitten som gjorts av sex and the city ?.. Dåligt



Whatever

Söndagar suger ju som vanligt, den här också. Man är bakis, har plugg o andra saker som man inte orkar göra. Skola imorrn o allt..

Har vart helg nu.. Statt igår. Kom på att ja ville ut, o ja fick allt med nåra tjejer till slut.. förutom du din töffel ;P Och statt var rätt tråkigt ett tag. Försökte hålla mig undan, men det sluta med att ja krånga till det ändå, haha. Sen försvann en tös, och ingen visste vart hon var.. alla var jätte oroliga, men det ordnade ju sig det också. Usch, ja är så trött. Känns som att jag har blivit så oseriös med allt. whatever whatever..

Får jag ett letter från prison snart kanske ? :P
haha..

/godnatt


Jag flyttar snart

Det har varit skitmycket ett tag nu! Med allt som har med smink och hår o göra. Man blir faktiskt trött, fast det är hur kul som helst. Finns mycket annat och tänka på just nu också. Jobb i sommar ? Slutproven och flytten. Måste börja packa ihop saker. Kommer ju att bli typ hundra kartonger. Jag vill inte. Iaf inte idag.. och med det menar jag att jag är lat. Att packa ner ALLA saker vi har kommer att ta tid. Man kommer inte hitta ett skit, och fatta att packa upp allt igen. Jag kommer ju såklart att sakna huset också. Här har jag ju alltid bott. Men kul med lite nytt ändå, det behövs ibland. Jag ska få ett helt nytt rum, med nya saker... som jag får bestämma själv. Mamma kanske får sina sjuan stolar som hon tjatar ihjäl sig om. Och pappa får sitt badkar =P Min bror får större rum än ja, (suck). Det ja äntligen äntligen ska få är min New York tapet, den är så fin. Äsh.. skitsamma. Jag har nog inte riktigt fattat att ja ska flytta.. Det kommer nog bli jobbigt och ledsamt, men det där kommer väl om ett tag. Just nu är ja bara positiv , förutom för att börja packa..

Idag har jag, Charlotte och emelie hjälpt till med smink och styling till en modevisnig . Det var roligt, stressigt och jobbigt, som alltid. Mest roligt såklart =)

Jag måste sova nu.. jag sover inget längre.. blir nog sjuk snart!
/Sleep tight

Sälen!

Jag har kommit hem från Sälen idag. Anna och ja har vart där sen i tisdags, plus min family. Det var skitväder första dagen så vi åkte runt o kolla affärer.. andra dan åkte vi i dimma, men det gick rätt bra ändå =) Var på afterskii på De sotos. Kändistätt i sälen kan ja lova.. haha, Vi såg Lasse Åberg,  Petter, Clabbe, Christer Sandelin och Lasse Kronér.. Fredagen hann vi inte åka nått, så vi shoppa litte och tog det lugnt för kvällen då vi festa på HC. HC var töpp! Hur mycket folk som helst, och efter ett tag kom vi på att det nästan BARA var killar ute.. =P Meeen det gjorde ju såklart inget.. tss.. Vi hitta ett gäng Karlskoga grabbs som vi hängde med senare på efterfest. Hemma runt fyra, och sen upp vid nio. Ganska hårt.. men den dagen var det sol hela dagen. Var asvarmt så vi satte oss o sola ett tag, blev lite brända =) Var på sista afterskiin i Tandådalen där dom satt upp en stor scen, med partypatrullen. Skulle ut den kvällen också hade vi tänkt, men vi var så trötta att vi däcka när vi kom tillbaka till stugan.
Ska väll stoppa undan brädan för iår nu.. lite tråkigt. Men jag har ju i alla fall varit i både Trysil och i Sälen. Nästa år vill ja åka till Åre =D
"Träna i Sälen, åk i Åre" ...typ

Gött att man är ledig en dag till.. Hade inte fattat det för ens igår.. hehe

Nästa helg blir det Grebbestad, länge sen ja va där nu. Börjar nog öppna där nere snart.

Och om en timme är det Big Brother Live och sen surreal life.. Det gör hela söndagen=)

/Puss

Kanske världens hetaste man ?

Jag är  trött. Men som vanligt sitter jag uppe tills ja somnar nån annanstans än sägen.
Har vart skit slappt idag. Ja och Jenny har hållt på med lite kemi. Färgat och grejat.
Så jag är inte så superblond längre.

Jag har lov nu =) Sälen next week. Ska bli gött

Men först är det kurs i örebro imorrn, stora hotellet. Det ser jag fram emot!

Jag vill ha Tommy Lee, han är kanske världens hetaste man =P....
Och jag vill att det ska sluta regna.. att snön ska försvinna och att solen ska bli skitvarm. Då tänker jag slita av mig kläderna, dra på mig cityshorts, linne och JÄTTE stora solglasögon. Dra med mig Berry till ett fik och sitta ute och dricka smoothie eller äta glass. Jag antar att det blir i Grebbestad. Gå på bryggan med en miljon folk.. sitta på klipporna och allt det där .. Äsh.. ska slänga mig i sängen nu!

/ Godnatt!

Hårspray..

Hårspray, hårspray och hårspray.. Jag har kvar lukten i näsan, kläderna och överallt. Vart helt groggy ett tag där. Tre balfrisyrer, och en klippning med en miljon pers runtomkring. Jobbigt men en SÅ rolig dag. Har fått en massa bra erfarenhet och en bra ersättning också =) Imorse kl. 09.10 samlades vi alla på skolan. Fick skjuts av en stor buss till regementet i Karlsborg där vi packade upp alla våra lådor med locktänger, produkter, fönar osv osv. Sedan fick vi mat och därefter kom alla som skulle ha uppsättningar. Det var muck-bal så vi skulle fixa tjejerna i håret inför den. En del killar ville bli klippta dom med. Efter några timmar var vi klara, och höga allihopa. Det var stora spraymoln där inne i det trånga rummet... alla däcka på bussen hem, stannade en snabbis på Mc.. och nu är ja hemma igen . Jag är så trött. Ska snart släpa mig ner till Dalin och äta ost och kex. Men innan ska ja dricka te.. =P Och piggna till lite . Blir ingen fest den här helgen. Skönt att bara ta det lugnt.. när Breling family är i Grebbestad =)

/ Julia







Egoist, JAVISST ?!

Jag förstår inte.. hur kan man ens tänka tanken. Snacka om att utnyttja. Det är skillnad om man ger varandra något. Men att bara kräva och kräva av den ena är helt fel. Jag är faktiskt ganska snäll och ställer upp, det tycker jag. Men när man ALDRIG får något tillbaka, då känner jag inte för att vara så snäll längre.
Det heter "ge och ta".. Och det ska gå jämnt ihop. Att ljuga och försöka slingra sig undan är det värsta jag vet. Jag kan vara ego ibland, i min egna lilla värld, som många kallar det. Men jag gör det inte medvetet. Där finns skillnaden. Nej tack, där gick gränsen.

Nu snart ska jag knalla iväg till Slepicka för o gratta henne. Och sen blir det plugg hela kvällen, FET redovisning imorrn. Och kunder som vanligt på salongen, det var ett tag sen allt var som vanligt där. Med all praktik osv.

/ Puss

Händer mycket nu! =)

2 dagar kvar till lov. Det ska bli gött, och ja känner att det behövs. Det är inte bara ni studenter som har det hårt just nu. Jag är mest avundsjuk på er. Ni åker nog snart på klassresa, era studentmössor har antagligen kommit och ni funderar säkert fortfarande på vad ni ska ha på er när ni springer genom stan, eller åker kärra med björklöv på. Själv får man fortfarande stå vid sidan och titta på.. Men som sagt, jag har det roliga kvar. Om ett år står jag där själv. Lite rädd är ja faktiskt. Jag vill inte bli vuxen och ta ansvar. Jag tycker att jag är algomt vuxen nu när ja får gå ut.. (lagligt). 2 år till, det räcker för mig. Vad händer sen? Jag måste ju börja jobba på riktigt. MIn linje går till så i alla fall. Efter att jag slutat skolan måste jag jobba i ett år för att ja ska kunna ta gesällbrev och bli riktig frisör. Men vill jag det ? Jag vill ju så mycket. Jag vill kunna allt. Jag vil gå fler kurser i make up och allt som hör till. Hehe, låter rätt ytligt. Men tyvärr är jag det. Det är ju det första man ser liksom. Jag kanske bryr mig lite väl mycket ibland.. men det där går upp och ner.

Det är mycket som händer just nu i alla fall. På fredag blir det make och styling till en liten modevisning på gamla PC, och lördag kommer det lumpen grabbs och hämtar oss, för att köra oss till regementet i Karlsborg. Vi ska fixa balfrisyrer på kadetternas tjejer. Var där förra året också.. och det var verkligen jätte kul. Blir inget festande i helgen.. ska bara hänga med tjejerna i Saras nya lägenhet.
Söndagen blir det nog en del hår också.. haha. Jennys löshår ska sättas om, och mitt ska nog färgas lite tror ja. Måndag åker ja o jenny till örebro på extension kurs. Det är Matrix som fixar den. Jag ska ha exstensions till ja dör =P

Efter allt drar jag till Sälen i nåra dagar. Heeela lovet är planerat alltså.. hehe

Wildboys är det bästa ja vet =D

/Tjarråå



Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!