JA - sägare

Är hemkommen från en två dagars arbetsvecka. Lite lagomt sådär.. hehe.
Annars har jag haft en häärlig weekend mitt i veckan i Sthlm. Tog bussen efter jobbet i onsdags. Framme vid nio tiden då vi mötte upp Emma och Maria. Hittade en liten mysig restaurang efter en ganska lång walk med våra överbelastade väskor. Åt mexikanskt . .tror ja ? Gott var det iaf. Somnade skönt hemma hos Maria på Hägersten sen. Dagen efter tog vi en hotell frukost på Anglais.. Väldigt mätta gick vi vidare mot lite shopping. Hittade en topp på Urban Outfitters, byxor på topshop och ett litet linne på Monki. Fikade på gallerian.. och där tog det nog ganska stop sen, vi var så sjukt trötta. Skönt med bussresan hem. Fötterna hade gjort sitt för dagen.

Jobbat idag.. och jag ställde till med ett kaos. Slappade lite på en kund, som till sist gjorde att jag blev tok sen med nästa. Spillde ut färg på golvet och snubblade nästan i trappan. Förvirrad till max ett tag. Men det kan man ju bara le åt nu. Dagarna ska ju vara lite fart och fläkt, annars skulle det nog bli ganska tråkigt med frisörlivet.
Nästa helg blir det kurs i Torsby.. då killen från Stuhr kommer. Ska bli spännande.

Imorrn ska vi göra Örebro igen. Kommer att bli galet.. Overdrunkiiies är ordet!
Uppklätt till tänderna blir temat.. red hot lips.. hi hi. JA-sägare är vad jag är.. och de är kul att mina tjejer hakat på mig. Jag är ju ofast på en fest och drar mig aldrig för att ta tag i saker. Läste nämligen i Anders Rydells krönika att jag är en slampa, en JA-sägare. Nej-sägarna står i baren och ser sura ut, och tycker att vi som stökar runt och har kul är slampor. Hellre slampa med ett roligt liv, än en tråkig måns som står i baren och ser sur ut.. Jag säger JA till det roliga slampiga  livet. (och det roligaste är att det inte är endast en stämpel för tjejer numera, även killar har rätt till detta det.. ha ha )

image568

Nu blir det lite hemma spa..
Kram J

Kommentarer
Postat av: Lotta

Länge leve slamporna!:P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback