En liten hälsning från västkusten

Den enda dagen jag inte är bakis på är idag, lördag. Vi startade ganska hårt kan man säga.. haha.
Men man lever ju bara en gång.

Tisdag: Kom vi ner runt 6-tiden. Gick driekt till Röde Orm för att kolla hur vi skulle jobba.. men fick inte direkt något svar på en gång. Vi drog ut och festade istället. Delade på Mathildas pappas årgångsvin från 92 och gick till Macri för att träffa några kompisar. Därefter blev det Röde Orm såklart. Drack för mycket drinkar av Andreas, farligt farligt! Sedan hittade vi snygg-erik utanför, och försökte få med honom på efterfest, men icke, fick en snygg-kram istället.. status..haha! Så vi liftade till Smögen med några norskar. Till slut hittade de dit, 6 mil senare. Var ute en stund, men tröttnade och tog båten till Kungshamn. Den där båten var livsfarlig. Jag och Mathilda, flög som "russin"..hrm. Somnade i kungshamn med vårat sällskap.

Onsdag: Hur skulle vi ta oss hem nu då? Nere vid hamnen var det ingen som skulle till Grebbestad. Istället blev vi bjuda på var sin frukostpåse från Kalles Kaviar.. Skitbra! Vi hade också glömt att vi var i Kungshamn och inte i Smögen. Dumförklarade en massa folk innan vi fattade att det var vi som hade fel. Tog en turbåt över till smögen för att kolla skjuts, men icke. Fick åka tillbaka igen och hittade till slut en buss. Det hela kunde inte bli värre trodde vi, men väl hemma.. 100 m från huset möter vi snygg-erik med samma outfit och dagenefter-make. Han fattade nog att vi hittat en efterfest iaf..hahaha..

På kvällen blev det fest igen. Nu hängde Emelie med också. Vi festade hos mig och gick sedan till Kallsup. Satt där och pratade en stund. Vandrade vidare till böste där vi tog några mer. Snygg-erik spelade och vi pratade med en massa roligt folk. Gick till sist till Röde Orm där vi träffade några roliga killar från Gbg. De följde med oss till natt-maten. Mathilda fick fem-i-två ragg, BB-Klas.. Som han stolt berättade.

Torsdag: Ingen dricka trodde vi, bara en drink på böstebar. Haha.. det blev en, två, tre.. sedan fest. Gick på Club Focus på terassen. Bartendern söp ner oss och vi var igång igen. Grebbestad är c-kändis tätt för där satt David Lotfi.. och trodde sig, hrrm..jaja. Avslutade som vanligt på Röde Orm. Där skrev jag autografer på bandet och vi träffade Kristoffer och Martin.. från förra året, yippie! Följde med dom på efterfest i 5 min, sedan gick dom med hem till mig, för att sedan gå hem igen.

Fredag: Lite beach för att det var fint väder. Jobb på kvällen, men inte på Ormen utan på Greby's. Lite skillnad på restaurang. Här var det seriöst.. och stressigt. Svårt att komma in ny såhär sent på säsongen.. men det gick ganska bra. Slutade 00.30, helt slut.

Det har hänt hitills.. lite äventyr. Nu ska ja ta tag i dagen. .Inget jobb vad jag vet ? Verkar lite upp-och-ner det där.. men men.

Take care!
Kram J

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback